8 бебета търсят помощ новородени в кашон
Публикувано: 03 June 2011 - 03:49 PM
Публикувано: 05 June 2011 - 07:54 PM
От цялата работа за тях от полза е единствено наградката, която им бяхме обещали. За да сколасаме навреме в петък цяла вечер (и част от ноща
Тука малко снимчици..
Публикувано: 05 June 2011 - 09:52 PM

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 09 June 2011 - 08:05 PM
Публикувано: 13 June 2011 - 11:29 PM
Иначе оставих папо, 7-страничния договор за осиновяване с Приложение към него с обяснения за папото, ваксинките, обезпаразитяванията... големи мисли и чуденки са ме налегнали. Дано са добре децата!
Публикувано: 14 June 2011 - 02:10 PM
Стискам палци всичко да е наред!!! Няма как да не ти е притеснено и свито на гърлото, отгледали сте ги от ей таквиз досега и е нормално да се притесняваш за тях и да ги мислиш много, но пък няма как - раздели предстоят още, нали е за тяхно добро - да отидат при техните си хора, където ще са номер Едно!
Публикувано: 14 June 2011 - 02:31 PM
Голяма душичка си! Много хора мятат бебета (котешки, кучешки и др.) в казаните и престават да ги мислят. А ти намери несретничетата и правиш дори невъзможното за тях. И се притесняваш - все едно са ти родни дечица.
Нямам думи!
Дано осиновените мъничета са добре, вярвам, че е така!
Да знаеш, че сторените добрини ще ти се върнат стократно!
Публикувано: 14 June 2011 - 03:43 PM
vesi792007, в 13 June 2011 - 10:29 PM, написа:
Веси не знам доколко е изпълнимо в случая - ако има време м/у харесването и отвеждането в новия дом,може осиновителите да оставят нещо,което кучо ще ползва след това при тях,за да му мирише поне познато.
Стискам палци всички да са добре,да случат на прекрасни стопани,те да са щастливи,за да може ти да си спокойна!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 14 June 2011 - 05:00 PM
За Малчо също много подробно говорихме със семейството, отидохме на място, той е окончателно осиновен и договора е подписан. Те също са в групичката на малките. В договора съм фиксирала на колко време най-късно трябва да получавам информация.. Иначе семейството е с две дечица, малкия като се окопити вдигна опашлето и хукна да се гони и закачка с тях. Не са минали и 24 часа още, та ми е неудобно да звъня да питам как са нещата. Не че цял ден не ме сърбят пръстите
Децата в къщи май се усетиха какво става. Снощи бяха едни притихнали, гушави гледат ме питащо.. въобще много странни бяха, може би за това и малко в повече се депресирах..
Публикувано: 14 June 2011 - 05:52 PM
Публикувано: 14 June 2011 - 08:00 PM
Цитат
Страшно съм щастлива, не мога да го опиша даже
Публикувано: 15 June 2011 - 09:27 AM
vesi792007, в 14 June 2011 - 08:00 PM, написа:
Цитат
Страшно съм щастлива, не мога да го опиша даже
Прекрасни новини! Дано има само такива и да стават все повече!
Публикувано: 16 June 2011 - 01:36 PM
имам една много специална молба за четящите от Пловдив или ако познавате някой в Пловдив, който може да помогне в следната сутуация, моля да ми пише:
Значи Сава е "пробно" осиновен в Пловдив. Осиновиха го мама с 6 годишно детенце, таткото работи навънка и е далече. Доволни и щасливи са с него и казват, че слушкал много. Проблема е другаде.
Мамата е самичка, т.е. няма приятели или роднини наблизо. Детето има нужда от много игра и изразходване на енергия (по буйничко е), а на детските площадки са забранени кучета. Също така за момента не може да излязат, защото Сава не може..., ако се наложи да отиде някъде (примерно родителска среща), няма на кой да ги остави, дори и за 1 час. Та въпроса ми е, ако някоя мама от Пловдив, а може и да не е мама
Много се надявам някой да се отзове (жалко, че ние сме далечко
ПС: Като стане Сава на възраст искат да ходят и на кучешко училище.
Публикувано: 18 June 2011 - 09:43 AM
Публикувано: 18 June 2011 - 10:45 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 June 2011 - 09:10 AM
Цитат
Края на тази седмица сме на 3-та и последна ваксинка. Направо не мога да повярвам, че стигнахме до финалната права
Иначе бандата в къщи е страхотна. Играе, слушка, дивее, джафка (добре, че под нас не живее никой

Вход

Горе
Цитиране +