Спешно! Намерени са 5 кутрета
Публикувано: 13 April 2011 - 05:52 PM
Здравейте на всички!
Много се радвам за този форум и се надявам тук да намеря информация и помощ от вас :)
Преди 3 дни намерих 5 кутрета в кофа за боклук ... След 10тина разговора по телефона се оказа, че няма кой да се грижи за тях поне до 40 дни и си ги прибрах вкъщи да ги гледам. Имам милиони въпроси, свързани с това, тъй като аз до сега домашен любимец не съм имала и съм изключително "боса" в тая насока!
Моля ви, обяснете ми за имунизациите, ваксините, обезпаразитяването и всичко свързано с тях.
Сега ги храня с NAN за новородени от 0 до 6 месеца. Спят вече мирни и кротки :)
Скоро ще кача и снимки на мъничетата :)
Много се радвам за този форум и се надявам тук да намеря информация и помощ от вас :)
Преди 3 дни намерих 5 кутрета в кофа за боклук ... След 10тина разговора по телефона се оказа, че няма кой да се грижи за тях поне до 40 дни и си ги прибрах вкъщи да ги гледам. Имам милиони въпроси, свързани с това, тъй като аз до сега домашен любимец не съм имала и съм изключително "боса" в тая насока!
Моля ви, обяснете ми за имунизациите, ваксините, обезпаразитяването и всичко свързано с тях.
Сега ги храня с NAN за новородени от 0 до 6 месеца. Спят вече мирни и кротки :)
Скоро ще кача и снимки на мъничетата :)
Публикувано: 13 April 2011 - 05:58 PM
Кучета, котки? Възраст? В кой град сте? Минахте ли през ветеринар?

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 13 April 2011 - 06:00 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 April 2011 - 09:11 AM
За обезпаразитяване аз препоръчвам пудра. Ако се намокрят с Фронтлайн може да изстинат.
Публикувано: 01 June 2011 - 10:11 PM
Здравейте! Преди време отворих тема, че съм намерила 5 кутрета в кофа за буклук. Е, тези кутрета се превръщат в красиви кучета :) Отглеждаме ги с много любов и грижи, за съжеление нямаме възможността да ги отглеждаме завинаги и след 1 месец някъде ще ги дадем в приют "Богров". Кутретата вече станаха на 6 седмици, направихме им обезпаразитяване и първата ваксина, но сега имам нужда от добри хора. Обадих се в приюта, за да попитам дали има възможност да ни подпомогнат с някакви средства, но ми обясниха, че нямат възможност за сега.
Силно се надявам, че ще успея да намеря помощ от вас, защото ми трябват по 30лв на кученце за втората ваксина, за съжаление, нямам тази възможност да покрия отново самостоятелно разходите. Втората ваксина трябва да се направи след около 1 седмица. Силно ще ви бъда благодарна, ако се свържете с мен. Скайпът ми е stefi_sun .
Публикувам и снимки на кученцата, някои по-стари, а други съвсем нови :))
Силно се надявам, че ще успея да намеря помощ от вас, защото ми трябват по 30лв на кученце за втората ваксина, за съжаление, нямам тази възможност да покрия отново самостоятелно разходите. Втората ваксина трябва да се направи след около 1 седмица. Силно ще ви бъда благодарна, ако се свържете с мен. Скайпът ми е stefi_sun .
Публикувам и снимки на кученцата, някои по-стари, а други съвсем нови :))
Страница 1 от 1