Dog.bg Форуми : Мисия Сивка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мисия Сивка имаме нужда от помощ!

#41 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 May 2012 - 06:48 PM

Аз,таковата....съм само свидетел на качване и отпътуване.Да ви кажа, три германки с бус, натоварен буквално до таван с продоволствия, тръгна от Г-я за Б-я, как са пътували-било си е адски адвендчър, но пристигнаха до Пловдив, разтовариха при нас (Анимал бла бла) и тръгнаха да товарят добитък.Най-вече от Галя, от друго място натовариха едно бургазлийче (хората са пътували по нощите да дойдат до П-в, за да го качат и него, после...уф, губят ми се фактите, но те са истинските герои в тази история.Прегръдки, сълзи, радост и снимки за последно.Не питайте Ралито как се раздели пък с Къри.Замина момъкът с плюшената си играчка в бокса.Емоции, каращи те да вярваш в човешкото у човека, готов да помогне на невинните хайванчета.Мартина бе една от шофьорките-ако има време, да допълва.Аз отпрашвам да пиша за левента Бебо в една друга тема.И пак да ме втрисва от радост!
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#42 Потребителят е офлайн   tinati Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2012 - 08:19 PM

о не, пътуването беше найстина ужасен адвенчър, като се започне през разправиите с сума митничари на идване, да не говорим, че не ни пуснаха с товара ни през Хърватска, та трябваше да се върнем обратно през цяла Словения и Унгария, за да минем през Румъния, да не говорим, че и в Румъния ни спираха и проверяваха, че и накрая объркахме пътя от Видин до София и минахме през едни дерета и селски пътища. :ab_041:

Ама поне на връщане си бяхме научили урока от къде се минава и как се комуницира с митничари, че всичко мина по вода.

#43 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 May 2012 - 09:35 AM

Eх, героите сте! Прекрасно! :wub:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#44 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2012 - 09:21 PM

И аз участвах в това изпращане с моите баба Ети и Белчо. :af_089: :af_089:
Възхитих се на Марти и на германките какъв добър екип са, колко са експедитивни, единни, всичко беше обмислено перфектно. Първото разтоварване на багаж беше при мен-след повече от 20 часа път, те бяха толкова уморени, скапани от път и неприятности, но въпреки всичко бързо и експедитивно разтовариха всичко и продължиха нататък. Знаеха, че ги чака много работа.
Винаги съм се възхищавала на добрия ЕКИП-това, което много ни липсва на нас, българите.
Марти, пожелавам ви да сте все такъв добър екип! :rc_036:
Е, много я мислих Сивка, и съм много щастлива, че тя вече е едно щастливо куче със собствен дом!

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни