Мисия Сивка имаме нужда от помощ!
Публикувано: 25 April 2011 - 12:52 PM
Появи се в квартала ужасно слаба и плаха и след известно време се прикачи към Шуша, която тогава все още беше улична (понастоящем прибрана при мен - също очакваща постоянни стопани).
Заедно с Шуша лаеха по коли, по някои хора ... В квартала, нормално, искаха да ги убиват. След като прибрах Шуша, Сивка остана сама и много тъжна. Така живя няколко месеца. Изкара зимата сама, в очакване на приятелката си Шуша всяка сутрин пред входа.
След един "инцидент" с лаенето на Сивка, с Валя (с която се грижим за няколко бездомни кучовци в квартала) решихме да я приберем на сигурно място и така да дочакаме нейното осиновяване. Така, в началото на месец февруари, Сивка си "падна" на късмета и се оказа в дома на Galiadogs (на която благодарим за невероятните грижи, които полага и за възпитаното момиче, в което е превърнала Сивуша!)
До сега тук, във форума, не сме пускали тема на Сивка, тъй като преценихме с Валя, че макар и понякога преко сили, ще се справим с финансовата част на нещата сами. Знаем, че повечето от хората, които влизат в този форум (познаваме се с повечето) се грижат за повече от едно куче и са достатъчно натоварени.
ОБАЧЕ, сега, колкото и да ми е неудобно, пиша за Сивка и всичко това, защото с Валя ще имаме нужда от известна финансова подкрепа при покриване на престоя й и като дойде момента – за пътуването й ! Миналата седмица тестовете за дирофилариоза , които направихме на Харис на Валя и на моя Найден, бяха положителни. .. В последствие, ехокардиографията потвърди опасенията. Много ни е тежко, но преценихме, че ще се борим! Дано и нашите момчета да са решени на това и да издържат. Много от вас знаят колко тежко и скъпо е лечението ...
А иначе, Сивка е прекрасно кученце – ето клипче за доказателство (мерси, Гале!!!): http://www.youtube.c...h?v=fysiByAIYco

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 25 April 2011 - 12:59 PM
От както научих за моя Найден се чудя дали да пусна темата за Сивка и най-накрая се реших. Просто не съм убедена, че ще можем с Валя сами да поемем лечение на две кучета, издръжка и евентуален път на Сивчето и т.н.
ПП: Извинявам се, но моля МОД да ми поправи заглавието на темата ... Вместо СИВКА, сега виждам, че съм написала Свика! Благодаря!

Публикувано: 24 July 2011 - 03:46 PM
В последно време по-рядко имам възможност да проверявам форума. Следя няколко теми, въпреки че не пиша.
Видиш ли обаче, тез ми ти чудесни чудесийски снимки, точно в МОЯТА темичка, съм ги пропуснала! Сра-мо-та!
Anuk!!!

Бяхме с Валето преди месец да я видим калпазанката. Така ни беше домъчняло за нея. А тя една хубавица, една лъскава, гальовна .. ех! Galiadogs се грижи за нея чудесно и онази сива муцуна усеща и само й се мазни. Знае тя на кого да се мазньосва. Прави се на послушна, ама от най-послушните, ви казвам ... Изнесоха ни едно мини шоу. То това седни, легни - изпълнява диваненцето и притреперва за наградки. Шест месеца почти двете се гледат.
Ами, време й е вече да си намери щастието, хората...
Постискайте ни малко палци, а?

Ето и една снимчица и от нас, макар и да не може да се мери с красотите на Anuk - Сивушата и Валето от последното ни гости:

Публикувано: 19 October 2011 - 10:29 AM

До сега само веднъж (ако не се лъжа) сме успяли да й отидем на гости

Виновна съм, пиша рядко в нейната тема. Всъщност, темата създадох по друг повод (който е прочел, знае). Първоначално смятахме с Валя да не занимаваме форума със Сивуша.
Сега обаче, разчитаме на много стиснати палци!
Няма да казвам, че момичето е без късмет. Хубавите неща се случват бавно. Чакаме подходящите Хора и не губим надежда!
ПП: Гале, моля те, като имаш малко време, пусни някоя снимчица.

Публикувано: 31 October 2011 - 03:48 PM
Благодаря за опресняването на темичката с тази мила и блага физиономия, за която вече ужасно ми е домъчняло!

Ще видите вие, като най-сетне се намери нейния човек!

Ахаха тук е като смутена ... видра!!! Такова ми е келешче милото!

Публикувано: 03 November 2011 - 11:58 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 03 November 2011 - 06:58 PM

Аз съм сигурна, че нашето момиче ще докосне нечие сърце скоро! Убедена съм, че и за нея има човек, който ще я приеме такава, каквато е и каквато ние си я обичаме.
Благодаря на Галя за нейните грижи и както не веднъж съм казвала - драго ми е, че те познавам, жено!

Публикувано: 04 November 2011 - 11:22 AM
Ариел, в 03 November 2011 - 09:58 AM, написа:
В началото ни трябваха цели три дни да ми се довери и от непозната,на която щракаше със зъбки предупредително в стил ''страх ме е и мога да те ухапя'',да стана човека,на който да се натиска и лиготи.Бързо се адаптира с другите кучета,а Ина каза,че когато е била уличница си е падала скандалджиика.Явно момиченцето бързо се нагажда според изискванията на човека,които я спечели обичта й.
пп.Ина и аз така.

Публикувано: 25 November 2011 - 09:32 AM

Публикувано: 30 November 2011 - 10:12 AM
Кво ще кажете, ааа?

Сега само трябва да й намерим млади и енергични стопани