Рая, Мира, Нора и Роро търсят дом
Публикувано: 26 January 2012 - 01:52 PM
Роро от вчера е на лечение с мехлем два пъти дневно за очите. Не вижда добре и се стряска от шумове и резки движения. Познава ни по гласовете и дава да бъде гален, но бавно и спокойно. Снощи го нагалих целия, а днес сутринта се чухме по телефона с клиниката, откъдето казаха, че се влияе положително от лечението за конюнктивита. Тремори снощи нямаше, докато бях при него. Обилното слюнотоделяне, което се беше появило в понеделник и вторник също го нямаше. Явно продължава да се бори с вируса и ние можем само да го обичаме, подкрепяме и лекуваме.
Публикувано: 26 January 2012 - 02:18 PM
Единият е като мислиш, че няма чудеса .
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо.”
Айнщайн
Време е и тез изстрадали юнаци да повярват , а и ние с тах.
Днес Рая и Мира отиват на хотел в Син кръст, където се ще се подготвят за новия си по-добър живот.
А пък аз смятам да го запозная тоз хубосник Роро с трудовете на Айнщайн по- задълбочено.
Публикувано: 27 January 2012 - 12:33 PM
Снощи ходих при Роро, който беше много по-спокоен в сравнение със сряда. Очите му още имат секрети, но много по-малко. Той не вижда добре, особено с дясното око, в което има и язва от силната инфекция. Нагалих го хубаво, а добрата новина е, че вчера и днес засега не са забелязани тремори на предните и задните крачета. Вчера беше повърнал два пъти и имаше опасност да бъде сложен на система, но вечерта и днес сутринта е хапнал и е пил вода. Така че засега опасността от система се размина. Само да продължи да се храни.
Рая и Мира вече са в Син кръст, където вчера бяха закараниот Теди и още една добра фея. Там са били изкъпани, обезпаразитени и ще бъдат реваксинирани.
Публикувано: 28 January 2012 - 10:55 AM
Публикувано: 28 January 2012 - 11:18 AM
Публикувано: 28 January 2012 - 12:44 PM

Публикувано: 28 January 2012 - 01:02 PM
Момичета - на вас кураж и сили!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 28 January 2012 - 02:37 PM

Тая гана е толкова зловеща болест, ужасно е просто!
Публикувано: 29 January 2012 - 09:23 PM
Мира и Рая си играят в снега

Рая

Обожаваме сняг :)

Мира

Мира много обича да я галят, както е видно :)

Публикувано: 04 February 2012 - 12:02 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 06 February 2012 - 12:20 PM

И чакаме снимки от посрещането.
Аз благодаря на Мърфи за съдействието.
Без нея и нейния съпруг нямаше да можем да я изпратим преди края на месеца и тоевентуално , а нейния Михаел/на Рая/ много си искаше.
Публикувано: 07 February 2012 - 01:48 PM

Много е хубава:

Огромно благодаря на всички, които помогнаха за щастливата развръзка при Рая. Благодарности на Мърфи и съпруга й за това, че Рая бързо успя да стигне при своя Михаел със самолет. На Т-Bar мисля, че ще издигнем паметник за усилията, обичта, помощта й всичко останало, което просто не може да бъде изказано с думи, а доведе до прекрасен край за Рая.