Ирландски вълкодав
Публикувано: 02 May 2006 - 10:42 PM
Публикувано: 03 May 2006 - 08:42 AM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 05 May 2006 - 09:04 AM
Цитат
Kogato prochetoh dumite - "valkodav" i "Varna" se setih da spomena:
Znaete li che na GURNALIST v hotel "NOI" stoi edin magiki siv valkodav varzan na vage do edna kolibka, do edni kofi za bokluk? E verno e vidiah go 2 pati pusnat.
Imam i niakade snimki, ama neznam kade.
Публикувано: 05 May 2006 - 02:10 PM
Цитат
Цитат
Kogato prochetoh dumite - "valkodav" i "Varna" se setih da spomena:
Znaete li che na GURNALIST v hotel "NOI" stoi edin magiki siv valkodav varzan na vage do edna kolibka, do edni kofi za bokluk? E verno e vidiah go 2 pati pusnat.
Imam i niakade snimki, ama neznam kade.
oleeee Не знаех.... NNN Да не е този?
Знам че беше току-що внесен и собственост на "важен варненски бизнесмен" l) , ама дали беше точно Веселин Данов (собств. на "НОЙ") не помня, а и тогава той не беше толкова известен... b) На снимката не е Данов със сигурност... r)
Снимките сме ги правили на CACB Варна 2001 г. Съжалявам че "вълчо" е на много заден план, ама все пак целта беше да снимаме нашите кучета, а той случайно е попаднал в снимката... ouu s)
Публикувано: 06 May 2006 - 02:45 PM
Хотел "НОЙ" е собственост на небезизвестния бизнесмен Веселин Данов - депутат в местния ни парламент и водач на партия, но кучето дали е негово не знам...
НО подозирам, че става дума за същия вълкодав от нашите снимки... s)
Иначе плажа е едно от любимите места на мутресите, а и на разни "бизнесмени" и винаги е мноооого пълен... r)
На мен ми е малко скучно в подобни компании, а и предпочитам спокойствието на други "по-девствени" плажове... Ето защо съм пропуснала да видя кучето там, а може би е и по-добре, за да не се ядосвам напразно - щото какво можеш да промениш в случая? cl)
А що се отнася до "очакванията ни" за вълкодавче - имам приятели, които искат да си вземат или салуки, или вълкодав... Е, все "хрътки" са, нали... l)
Но сега имат малко бебе и евентуално след 1-1,5 г., така че тъкмо тигровата вълкодавка на Злати ще порасне... 1super
Публикувано: 06 May 2006 - 02:53 PM
Цитат
Преди време и аз така си мислех, но се оказа че според стандарта има най-различни допустими цветове като: сиви, черни, чисто бели, тигрови, бежави и червени - последните три, които на мен лично много ми харесат! b) Допустими са и други... ;)
Публикувано: 07 May 2006 - 08:34 PM
Цитат
EVRO Bratislava 2003
A kakvo ste kagete za tova:

i tova:
№1,,№2,№3
№4,№5,№6
№7,№8,№9
№10,№11,№12
Публикувано: 07 May 2006 - 08:58 PM
Прикачени файлове
-
Bibi_bashta.jpg (57.12K)
Брой сваляния: 840
Публикувано: 08 May 2006 - 07:45 PM
Вълкодава си е хрътка.Нищо общо с шнауцер.Аз нали съм си пристрастна към хрътовете :)
Ето малко снимки и от мен:
Любимата ми,какво ще кажете?

rungrey
Публикувано: 08 May 2006 - 10:33 PM
Публикувано: 09 May 2006 - 10:35 AM
Цитат
Вълкодава си е хрътка.Нищо общо с шнауцер.Аз нали съм си пристрастна към хрътовете :)
Imenno de! 1super I az taka sam pristrastena kam hratki, a pak kato sa i bradati...Stava seriozno!super best Zasto mislisch sam snimala tozkoz mnogo, samo zaradi bradata li? 'sto ne snimam Drathari! bash
Za sagalenia moia rusnak si otide minalata zima. cry2
Публикувано: 09 May 2006 - 09:10 PM
Цитат
Ще я видиш скоро но да ви се оплача Арти се е поболял от ревност заради Биби bl) Жоро се видял в чудо r)