Ирландски вълкодав
Публикувано: 12 May 2006 - 08:35 PM
С "Малко" закъснение и аз да кажа едно голямо БРАВО и ЧЕСТИТО за прекрасните кучета, с които сте се сдобили.
Сигурна съм, че ще се представят отлично във всички отношения, не само у нас.
Поздрави и чакаме още снимки
Сигурна съм, че ще се представят отлично във всички отношения, не само у нас.
Поздрави и чакаме още снимки

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 19 May 2006 - 01:53 PM
Не знам дали Злати е пуснала тази снимка, но това е татко ни!!! 1super
Прикачени файлове
-
post_38_1148039627.jpg (81.01K)
Брой сваляния: 701
Публикувано: 20 May 2006 - 11:27 AM
Цитат
Цитат
Какво куче ...
IW_, 1super
IW_, 1super
Dog, гледам, че нямаш стандарта на Вълкодава a) a) ouu . Искашли да ти постна мой превод? b)
Не съм дог , ама слагай бе b)
Направи тема в " породи " и почваме да пишем за вълкодавите 1super
Публикувано: 20 May 2006 - 06:53 PM
Направих тема за породата в "породи",а за благодарност искам да намчкам Биби.Не много,малко,той бате Жоро ще ми даде n)
Публикувано: 20 May 2006 - 09:47 PM
Цитат
Направих тема за породата в "породи",а за благодарност искам да намчкам Биби.Не много,малко,той бате Жоро ще ми даде n)
А дали ще можеш да прехвърлиш и постингите и снимките там?
IW,
колко е високо това куче worthy, че се зачудих как успява да се наведе, за да стигне до гърлото на вълка. После реших, че го тъпче с крака и си го подмята с лапа.
Никога не ме е било страх от куче - имала съм респект - но това е СТРАХОВИТО!
Публикувано: 21 May 2006 - 12:34 AM
ще му се на йоркито да е толкова високо, съпоставено с вълкодава.... b)
доколкото знам - ГОЛЯМО куче!
има ли в България такива изобщо? какви са по характер? за тях знам само, че се използват (неособено изненадващо) за пазачи на стада... и живеят изключително кратко. 7-8 години...
доколкото знам - ГОЛЯМО куче!
има ли в България такива изобщо? какви са по характер? за тях знам само, че се използват (неособено изненадващо) за пазачи на стада... и живеят изключително кратко. 7-8 години...

blood tells.
Публикувано: 21 May 2006 - 04:17 PM
Малко инфо: История.Един от гигантите на кучешкия род.Смята се,че неговите предци са кучетата на келтите,както и някои от старите догообразни кучета,развъждани на острова.Интерестно е съобщението,че за въстановяването на породата е била влята кръв от някакви грамадни гладкокосмести македонски кучета,и ако това е вярно,значи в жилите на това куче тече кръвта на древните молоси от Балканския полуостров.Смята се за сигурно обаче,че шотланската еленова хрътка е участвала привъзраждането на породата.Една от причините за катастрофалното намаляване на тези кучета била измключителната им злоба,която съчетана със огромния ръст(до 4 стъпки-120 см),превръщала вълкодавите във заплаха за хората.