Ирландски вълкодав
Публикувано: 02 December 2007 - 04:00 PM
Konan03 ще пуснеш ли снимка на твоя брадатко(ама искам да го нагушкам брадатко :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:) и може ли да пуснеш негови снимки с кучилото и да пуснеш снимки на родители и пра родители му стига да не ствам нахален.А да попитам как се разбира с другото ти куче
Публикувано: 02 December 2007 - 04:27 PM
Цитат
Хубаво разяснение, сигурно ще е от полза за много хора, само една забележка имам - понятието "боклуци" хич не ми се вижда подходящо за кучета :( Надявам се в моето тълкуване да е грешката... Иначе благодаря за страхотните снимки, следя с интерес.
Konan03
Цитат
НЕ ВНАСЯЙТЕ БОКЛУЦИ БЕЗ РОДОСЛОВИЯ
и
Цитат
вземи елитно,боклука като не израстне ще се сетите за думите ми
дори и да се сетим,не мисля ..че това са думите които трябва да се използват,толкова е грозно ...че просто :- ..Нито едно куче и което и да било друго животно,не заслужава думите "боклук" ..квото ще да се говори и обяснява,има си други начини!

Публикувано: 02 December 2007 - 04:59 PM
Много добре ,какво сте ма хванали за тази дума ,аз обичам всички животни и кучета,не оставяйте с грешно впечатление не е така. цял живот моята Палома без родословие как я гледам графински. Немски дог клуба каква ли не я наричаха. Имах друго в пред вид ако прочетете пак ще схванете ,да накарам и уплаша хората купувайки вълкодав да си отварят очите, На мен много централно европейски източници не ми вдъхват доверие

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 05 December 2007 - 10:44 PM
Позволете да ви представя:победителката от ЕВРО ДОГ ШОУ Загреб,06 интермедия,excellend 1 "cac,cw.ЕВРО ДОГ ШОУ Хелзинки,06 excelland 3 ,Junior klass and excelland junier kl. Познан,06.Шампион е на Русия,Украйна,Беларус,Босна и Херцеговина,Черна гора,Гранд шампион на Укр, и Русия.млад шамп.Русия, победител млади в клуба на ирл. вълкодав на Рус.2006 и2007,млад шам. на клуб ирл. вълк. Рус.Кандидат за шампион на клуб ИВ Рус.Млад кандидат клубен шампион,

Публикувано: 05 December 2007 - 11:09 PM
Ц А Р С К А Я П Р И Х О Т Ь И Н Т Р И Г А собственост на Михаил Никитюк Москва. Бях забравил името да и напиша от титли и въобще днес ми е разсеяно и изморено извинете ме. Най лесно може да видите вскичко В ЦАРСКАЯ ПРИХОТЬ като напишете гаро папазян на латиница Я с игрек и А.

Публикувано: 10 December 2007 - 10:31 PM
niama li niakoi da popita neshto za porodata,nikakvi vuprosi,pritesniavam se,Konan raste triabva niakoi usporedno s nego da si vseme jenska ot vnos.drugite porodi hilyadi evra gi lapat i svurshvat chak.Ne e trudno otglejdaneto pri dobro jelanie

Публикувано: 11 December 2007 - 10:38 PM
Догодина ще има цациб Бургас готви се голяма изложба по план на БРФК ,тогава ще сме там при Павката и Палома от БИГ БРАДЪРА , Канена е една съдийка с голям авторитет в бг и навън от Пловдив Вихра Григорова Много голям експерт кинолог, не се знае коя група ще присъжда от сега.Бургас да е горд с тази класа.

Публикувано: 11 December 2007 - 11:01 PM
Много благодаря наистина.Иии не ми говори на Вие моля те.
А нямаш ли нови снимки на Конан?И друг въпрос имам?Беше казал че е вече 90 сантиметра.Това не е ли извън стандарта???Много висок ми се струва...
А нямаш ли нови снимки на Конан?И друг въпрос имам?Беше казал че е вече 90 сантиметра.Това не е ли извън стандарта???Много висок ми се струва...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 11 December 2007 - 11:22 PM
Kогато на една порода е посочена сама долна граница ,то ограничения за горна няма и колкото е по високо е по търсено стига това да не късае нарушение на стандартните пропорции и индекси, обратното е за дребните,при посочена само горна граница.по малки по добри.При нас минимума е 79см , баща му е умеруно висок 96см, мама92 см.