Ирландски вълкодав
Публикувано: 02 February 2008 - 09:02 AM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 02 February 2008 - 10:09 AM
Цитат
Публикувано: 02 February 2008 - 10:23 AM
Публикувано: 02 February 2008 - 02:40 PM
Цитат
Гаро ,ама вече прекали.Аз посрещах кучето.Не беше такова като ти го описваш.Да не забравим,че ти дойде при мен и го взе от мен ,а не от гарата..Кой кой ,а аз имам поглед върху нещата и мога да заявя сто процентово ,че кучето не беше обезводнено и кожа и кости.По изричното изискване на неговата стопанка ,то беше хранено както тя е казала.А тя изрично помоли ,по времето на пътуването да се дава по малко храна.Вчера получих от нея писмо и тя много ми благодари.Сега ще и напиша ,какви простотии пишеш ти по форумите.
Знам вече едно със сигурност ,че просто няма да помагам на никой който ме помоли да му се докара куче.Ебати неблагодарните хора!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o
И искам да кажа само едно , че на моята дума който ме познава може да се вярва.
Публикувано: 02 February 2008 - 02:43 PM
Цитат
Какви системи???????????????? Ама то бива лъжа ,ама неговото. Като дойде,дори не беше жадна.Искаше да хапне,но имах указания и и дадох много малко суха храна.Това беше.И кучетото аз посрещах,а не той.И кучетото беше при мен у дома.
Публикувано: 02 February 2008 - 02:48 PM
Възмутена съм,просто нямам думи.Така да ми вдигне кръвното един неблагодарник.
Публикувано: 02 February 2008 - 03:12 PM
А се сетих ,та понеже Береника нищо не е яла ,та затова ми се изака в кухнята като дойде, и то не както акат моите мопсчета ,а беше бая едричка пица. ;D
Публикувано: 02 February 2008 - 06:37 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 02 February 2008 - 11:49 PM
МОД: Съобщението е редактирано от модератор поради груба лична обида към друг потребител от форума.

Публикувано: 03 February 2008 - 12:05 AM

Публикувано: 03 February 2008 - 01:03 AM

Публикувано: 03 February 2008 - 01:06 AM
Мога само да ти изръкопляскам!!! Човек винаги може да очаква повече от теб! Браво Гаро! Супер си! Много ти завиждам, ама нй-много, ама супермного! Не спя да ти завиждам, наистина! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Ти си върхът!
Добре, че си ти да ме хрантутиш, че иначе съм умряла гладна и жадна!
Явно много бързо забравяш когато не е в твоя полза кой кога ти е помагал и за какво!

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 03 February 2008 - 01:12 AM
MOD: Кonan03 е в почивка от форума за 7 дни.

Публикувано: 11 February 2008 - 07:47 PM

Публикувано: 12 February 2008 - 10:04 AM
Конкретно за Биби - над 100 пъти съм казвала,че кучето за да е в България бе подписан обвързващ договор по повод нейното заплождане и той е кучето няма да се запложда до 3г,а след навършването и ще се заплоди във Франция с подбран мъжкар от там.
Поздрави от Биби
Публикувано: 12 February 2008 - 12:40 PM