Dog.bg Форуми : Ирландски вълкодав

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (80 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Ирландски вълкодав

#341 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:dog"s

Публикувано: 02 February 2008 - 09:02 AM

О ,естествено,че преди пътя е била слаба от гледането в развъдника,защото  И.Кир.  спомена ,  че тя трябвало да расте  в суха кондиция за да не изкривяля дългите крака....И пътя е довърши, бебетата  лесно отслабват  и  трудно  възтановяват... В момента  е обичат много, грижат се за нея както трябва,ценят я  и  се надявам  официолното  експорт редигри    ркф  да изроботи  по бързо и за  29 март  в  Пловдив вече заверено в брфк да заявим участие  за  изложбата и ще я видите  всички,ако  не в  Пазрджик или Асеновград.  Та  тава е най-важното
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#342 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 10:09 AM

Цитат

Eдвам я стабилизирах,кожа и кости ,можеше  да учиш анатомия по нея  на ръба на дехидратация  на  системи беше,грозна картинка достойна  за съжалиние с умерено захранване и поетапно  възтоновяване се съживи-------ЕТО  ТОВА  НЕ ТРЯБВАШЕ  ДА ПИША В ФОРУМА! Не на вълкодав ,на нищо неприличаше уличните кучета са далеч по угоени в сравнение  с нея,късаеше  се за живота и ! На дали са е хранили въобще от 21 до 24 във влака ,,,.твоите хора,,,
Гаро да е живо и здраво животното.Наистина е попаднало в добри ръце.Нямаше да ти отговоря ако не беше писал"твоите хора".Не,те не са мои хора,а просто хора,които след дълги молби се съгласяват да докарват по някое кученце.Аз също си плащам.Специално за вълкодавчето едвам се съгласиха,но за това може да говори само Св.Конова.Аз нямам право.Но от нея знам как са го сваляли на ръце по гарите и са го разхождали и пазили.И пак ти казвам нищо лично.Да е живо и здраво кученцето и да печели по ринговете.
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#343 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 10:23 AM

Здравейте!Да е живо и здраво кучето!Прочетох какво сте писали досега и според мен за 3 дена кучето неможе да бъде толкова отслбнало,че чак до системи да се стига.Да може да не са го хранили или да не са му давали достатъчно,незнам.Но аз не бих нападнала хората,а развъдника.Знам за случай,без да споменавам имена,когато човек купува куче от развъдник и когато му го докарат от развъдника,то кучето на нищо не прилича,кожа и кости,неможеш да разбереш,едно мъничко недорасло. :- Да наистина може проблема да в хората,все пак щом са поели отговорност да се грижат за него и да го докарт да го правят,но може и развъдника да има вина :blink: Пожелавам да печелите много  и всичко най-хубаво! :blink:

#344 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 02:40 PM

Цитат

Eдвам я стабилизирах,кожа и кости ,можеше  да учиш анатомия по нея  на ръба на дехидратация  на  системи беше,грозна картинка достойна  за съжалиние с умерено захранване и поетапно  възтоновяване се съживи-------ЕТО  ТОВА  НЕ ТРЯБВАШЕ  ДА ПИША В  ФОРУМА!  Не на вълкодав ,на нищо неприличаше уличните кучета са далеч по угоени в сравнение  с нея,късаеше  се за живота и ! На дали са е хранили въобще от 21 до 24 във влака ,,,.твоите хора,,,

Гаро ,ама вече прекали.Аз посрещах кучето.Не беше такова като ти го описваш.Да не забравим,че ти дойде при мен и го взе от мен ,а не от гарата..Кой кой ,а аз имам поглед върху нещата и мога да заявя сто процентово ,че кучето не беше обезводнено и кожа и кости.По изричното изискване на неговата стопанка ,то беше хранено както тя е казала.А тя изрично помоли ,по времето на пътуването да се дава по малко храна.Вчера получих от нея писмо и тя много ми благодари.Сега ще и напиша ,какви простотии пишеш ти по форумите.
Знам вече едно със сигурност ,че просто няма да помагам на никой който ме помоли  да му се докара куче.Ебати неблагодарните хора!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o
И искам да кажа само едно , че на моята дума който ме познава може да се вярва.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#345 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 02:43 PM

Цитат

Здравейте!Да е живо и здраво кучето!Прочетох какво сте писали досега и според мен за 3 дена кучето неможе да бъде толкова отслбнало,че чак до системи да се стига.Да може да не са го хранили или да не са му давали достатъчно,незнам.Но аз не бих нападнала хората,а развъдника.Знам за случай,без да споменавам имена,когато човек купува куче от развъдник и когато му го докарат от развъдника,то кучето на нищо не прилича,кожа и кости,неможеш да разбереш,едно мъничко недорасло. :- Да наистина може проблема да в хората,все пак щом са поели отговорност да се грижат за него и да го докарт да го правят,но може и развъдника да има вина :blink: Пожелавам да печелите много  и всичко най-хубаво! :blink:

Какви системи???????????????? Ама то бива лъжа ,ама неговото. Като дойде,дори не беше жадна.Искаше да хапне,но имах указания и и дадох много малко суха храна.Това беше.И кучетото аз посрещах,а не той.И кучетото беше при мен у дома.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#346 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 02:48 PM

Сега казах на мъжа ми за писанията на Гаро,той направо подскочи.Уж кучето което било на системи, като дойде у дома ми от радост и игри с моите кучета ,ми одраска масата за три хиляди долара.Ама нищо не казвах ,какво толкова ,малко е и му се играе, нали услуга правя.
Възмутена съм,просто нямам думи.Така да ми вдигне кръвното един неблагодарник.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#347 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2008 - 03:12 PM

Май трябваше да оставя Гаро да плати 800 евро за карго,ама съм тъпа ,че помагам.Е така направи добро ,изяш  Л..... :'(
А се сетих ,та понеже Береника нищо не е яла ,та затова ми се изака в кухнята като дойде, и то не както акат моите мопсчета ,а беше бая едричка  пица. ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#348 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 February 2008 - 06:37 PM

svetamops, не му се връзвай на Гаро. Той има изкривена представа за хрътките, в частност за ирландския вълкодав. Няма да ти обяснявам колко пъти сме водили безконечни разговори с него, особено когато пристигна Конан - под "ние" разбирай Вихра, аз, Андон, Карагьозов ... абе, всеки, който си има поне малко представа от хрътки - та, как се обяснява, че ирландския вълкодав, макар и най-едрото куче на света, си остава хрътка. Той затова е в 10 група, и не се гледа като немски дог, и че няма нищо общо с конструкцията на немския дог, ама няма, братче! Той няма да миряса докато всички не ги направи като Палома. Много си е хубава душицата, ама на нея й отива - все пак това й е породата. На него каквото и да сте му докарали все ще му изглежда гърджаво и слабо. Пък ако го питаш, по-хубаво от неговото гледане НЯМА. Какво да кажеш на това?! ... Без думи. Просто махни с ръка и .... толкова.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#349 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2008 - 11:49 PM

Когато НЯКОЙ е НЯКОЙ специалист в Кинологията винаги ,ще му почитам мнението както на руската съдийка Людмила Чистякова в София ,която ми обядни ,че ИВ е единствената хрътка хранеща се  като молосоид,а и логиката и практиката го е доказала, Деса да не се приобщава с Вихра и Андон,такива мнения аз не съм чул от тях, пък покрай тях май желае да се изкара и специалестка по кинология без да е абсолютно никакъв капацитет,да не би 100 то вълкодава дето е гледала да са и казали мнението си.или е сънувала че има пари да храни куче.,въобще,Защо в прав текст не напишеш истината във форума ,че ми завиждаш още когато взех Конан ти се промени към мен ,а сега с Береника как ли не я кълна какъв глупав не ме изкара че не трябвало да има ж.вълк. в БГ,че  Биби нямало как да осигурят продажбите на евентуалните и малки и се ослушвали  за богаташи клиенти и затова не я заплождали,че кучето при Атанас Търев го виждала мършаво и пукнало с мизерни условия ..... и всичко разкрий същността си Десо пред всички ,аз мога и да не пиша повечи в този сайт,имам си достатъчно пряиятели и съмишленици ,мога и въобще да излеза от системата на брфк и да си подарявам вълкодави на който си искам икакто искам да ги охранвам,  значи не е виновен този който  не храни кучето си а този който му угажда и храни тук в форума.

МОД: Съобщението е редактирано от модератор поради груба лична обида към друг потребител от форума.
User's Signature

#350 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2008 - 11:56 PM

Светла ,ти нямаш никаква вина за състоянието на Береника при пристиганито си,Извини ме  нищо лично,справи се блестящо- БЛАГОДАРЯ  ТИ  МНОГО!
User's Signature

#351 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 February 2008 - 12:05 AM

ВСе   пак  на уважаемите учестници предлагам този сайт  за проверка на истинастта в параметрите при ирландски вълкодав това е Лукреция Боррджия 5,5 месеца = 40кг.   А Береника 5 м =27.300  при норма 35:  www.irishwolfdog.ru  вижте я в наши собаки
User's Signature

#352 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2008 - 12:49 AM

Време е да си измиеш очите и да излезеш от Големия брат.

#353 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 February 2008 - 01:03 AM

Да прав  си  и да не хрантутя разни неблагодарници в къщи после да ми ядат .... уж са ми верни приятелки ,реалността си излезе ,колко се съобразявам и не се саморазправям само и само  в името на културния тон и от мен да мине ,но явно човек трябва да е по твърд с,, враговете,, си Пък  за тук разбрах : кутират  се  мнения  от типа: Колко е миличко! Честито скъпа конкурентко! ..да ама скорпион лицемерие не търпи! Едно е ВАЖНО за мен -НЕ ЛЪЖА НИКОГА ЗА НИЩО
User's Signature

#354 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 03 February 2008 - 01:06 AM

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Мога само да ти изръкопляскам!!! Човек винаги може да очаква повече от теб! Браво Гаро! Супер си! Много ти завиждам, ама нй-много, ама супермного! Не спя да ти завиждам, наистина!  :yahoo: :yahoo: :yahoo: Ти си върхът!

Добре, че  си ти да ме хрантутиш, че иначе съм умряла гладна и жадна!
Явно много бързо забравяш когато не е в твоя полза кой кога ти е помагал и за какво!
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#355 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 February 2008 - 01:12 AM

ДНес  01 .и 10 минути  Аз  Конан 03 няма да пиша и споделям нищо във форума,няма и да чета тъй ,че сбогом, желая Ви щастие!!!!!!!!!!!!!!!!Смятам ,че бях полезен с информация ...............КРАЙ!!!

MOD: Кonan03 е в почивка от форума за 7 дни.
User's Signature

#356 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2008 - 07:47 PM

И аз  се върнах от Београд ,намерих си хотел пътувах предния ден на 9  всичко беше  ок,мазно съдията описа :типична  глава,отличен размер,правилни ъгли,дълбоки движения,тъмни очи,правилни крайници  оценка Отличен,и макар да нямаше втори вълкодав от младши клас  не му отсъди ВОВ,такава му била преценката,имал право и да не даде титла.И пак без купа,но ще опитаме пак,такъв е живота, Другите вълкодави бяха 3, интермедия и 2 шампионски очивадно  по дребнички  за    възрастни мъжкари  с дребна костна с-ма женски тип глави  къси прави гърбове светли очи бежовия,къси вратове,седло гръб другия и х крака  от унгарско сръбски произход.  Много картички раздадох,зрителите бяха очаровани от размера и характера  на Конан.  Щ е  се видим на 17 в София  до скоро! ааа,когато попитах съдията зощо нямам вов? Отг: да налее маса!  Аз: Ми има време де той е на 11м. и е достатъчно широк и замусколен за възрастта си,не го съдете спрямо възрастно куче!  нищо не разбирате и напуснах!Имаше някакво лично отношение този евреин спрямо мен.
User's Signature

#357 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 12 February 2008 - 10:04 AM

Значи по голями глупости за Биби не бях чувала, много съм обидена :o Какви са тези глупости!!!!!!!!!! Всеки себеоважаващ развъдчик дори и много поколения да е отгледал от своята порода когато взема куче от нова и непозната за него порода се допитва до свои колеги по опитни в съответната порода.
Конкретно за Биби - над 100 пъти съм казвала,че кучето за да е в България бе подписан обвързващ договор по повод нейното заплождане и той е кучето няма да се запложда до 3г,а след навършването и ще се заплоди във Франция с подбран мъжкар от там.
Поздрави от Биби
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#358 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 February 2008 - 12:40 PM

Toва ,аз знам затова ми беше зора за 2 ра женска , разбирасе,съжалявам ,че в яда си изклюкарствах авторката на онова мнение.    !  Ние  приключихме всякакви отношение оттогава и ми е много спокойно,няма кой да ме разпалва с отрицателна енергия,сега,, аз интриганта,,няма кой да ми разнася интригите!        На мен не се обиждай моля те! Г.
User's Signature

#359 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2008 - 08:33 PM

поздрав
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature