Ирландски вълкодав
Публикувано: 12 May 2008 - 09:22 PM
Към края на май месец-око я одобрим, аз и Андон и Наталия Бер./РУС/----в Пловдив ще се появи и втората женска вълкодавка на 1,5 год.цвят силвър /чисто сребро/с бяла брада- а не като Конан-сребро с бежаво и тигрирано-тъмно..ЗА В КЪЩИ, офертата е идеална- от АНГЛИЯ с родословие от реномиран развъдник.Родословието е умозашеметяващо ,но екстериора на индивида не е огледан на живо.а,по снимки.Огледа е към края на май! две мнения почти няма за цената от1,5 паунда--- 4,500 лв -отива на 1/3 е за ......клуб хрътки БЪЛГАРИЯ.Идеално... за апартамент 2 вълкодава и догиня и 1 стопанин!!!!!!!!!!!! :'(такъв е цвета:-----------------втора женичка за Конан. На изложбата на св.Кирик--- Камен Литов ме видя и каза : Гаро ,здравей,хубав е твоя вълкодав,сега трябват повечко женски кучки в БГ.-внеси ---- Ми и аз какво да правя - и го слушам................на снимката е: :wub:царская прихот Анастасия- цвят силвър-1 та ми на живо видяна вълкодавка и се влюбих в нея!!!!! :wub:

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 20 May 2008 - 11:38 PM
КОГАТО Kонан беше на 8месеца изглеждаше като този клъощавак а много съдии и секретарки в рингове ме плюеха ,че незнам как се хранело ИВ,все едно да срявняват 14 год. момче с 30 год. мъж, Конан го сравняваха с клас открит вълкодави с наляла маса---- като младеж/още е такъв/ ,но изглежда с 20кила + в мускули.Е, не може да се сърди човек за невежество.Това е 8 месечен-Царская прихот Марк Антоний.bob jcac- в Рус. слагам и 1 клас открит завършен развитието си за сравнение

Публикувано: 23 May 2008 - 10:28 PM
Другата родилка на известния руски развъдник-получил титлата най-добър ръзвъдник за ИВ 2006 от европайския конгрес на ИВ извади пепеляви кученца-ето ги на 19 дни, и на второта снимка вижте новороден вълкодав!!!!!!

Публикувано: 24 May 2008 - 01:06 AM
Можеш ли да прикачваш по-големи снимки? Искаше ми се да видя по-подробно снимките. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 May 2008 - 12:21 AM
Дойде ..........моментът да ви осведомя/понеже едва днес изпратиха англичаните от с.Аврен Варненско/снимки на 2те вълкодавчета Мъжки в преден план и женски в заден.на 1,5г. и реших понеже веднага прецених ,че не са шоу клас ,че няма да купувам женската дори и за синволичните 600лева,не е за мен,някой ако желае да е вземе за домашен любимец-да се обади на лични съобщения и ще му пратя телефона на англичаните . С анг.родословия са.

Публикувано: 28 May 2008 - 08:27 PM
На мен изобщо не ми харесват даже ме е жал за кучетата,но като казвам открито мнението си-все някой е недоволен тук,имат височинана и гена,но как са оцеляли никакви движения и хранене,хранене колкото да приживеят, ама цената била бомбастична като мънички, и артисали.поне да ги подорят някъде- има 35%шанс от 1.5 год до 2 години с храна,лябов и раздвижване да запрлиличат на средно ниво и оцелеят.

Публикувано: 29 May 2008 - 10:50 PM
На тази снимка е сестрата на Конан /от Пловдив/- Карнавальная ночь/ собственост сега на развъдник Солничен ветер-РУСИЯ/ клас младши- 1.2месеца тоест 3 месеца по малка от английската от по горната снимка /NO KOMENT/

Публикувано: 29 May 2008 - 10:55 PM
Тук пък е братът на Берегиня /от Пловдив/, - Берендей на 9 месеца горе-долу, пратиха ми я за пример за прическа гроуминг за изложба на вълкодав. от развъдник "Из вълшебного леса" От 21-25 май в Словения се проведе Конгрес специалка на Европейския клуб на ирландския вълкодав ,където представители от Из вълшебного леса взеха участие и оценки отличен. и титлата НАЙ ДОБЪР РАЗВЪДНИК НА ИРЛАНДСКИ ВЪЛКОДАВ В ЕВРОПА ЗА 2008