Dog.bg Форуми : Ирландски вълкодав

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (80 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Ирландски вълкодав

#521 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 June 2008 - 11:17 PM

мерси беше ми интересно защото в този твой пост казваш някой неща който са важни но какво искаш да кажеш с това че ги предлага ли ниски просто не схванах изречението

Цитат

но също ушите са им светли,очите жълти на повечето дето ги предлагат ниски, От Унгария ,Чехия и Полша- жълтеят и са по дребни с прави къси гърбове. Та това видях тава подшушнах...

User's Signature

КУЧЕТО - КАКВО Е ТО ЗА НАС? НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ, НАЛИ?

Качена снимка

#522 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2008 - 07:59 AM

При нас има въкодав, натирен на един строеж.

#523 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog"s

Публикувано: 06 June 2008 - 08:12 AM

В Кой град е това- Свържи се с тях и ми дай телефона им-----Варна /Добричски регион ли е ? Кучето е хубаво на 1 поглед,даже много. То според мен на 7,8 месеца.
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#524 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2008 - 08:19 AM

Цитат

мерси беше ми интересно защото в този твой пост казваш някой неща който са важни но какво искаш да кажеш с това че ги предлага ли ниски просто не схванах изречението

Цитат

но също ушите са им светли,очите жълти на повечето дето ги предлагат ниски, От Унгария ,Чехия и Полша- жълтеят и са по дребни с прави къси гърбове. Та това видях тава подшушнах...

Имах в пред вид: "Моля купети си качество от Латвия, защото уж от Англия,Чехия.Унгария---тези кучетца ,които ги предлагат в раздел обяви не си заслежавот парите" А,аз пиша, като    завоелирана реклама-,обява за продан !Може би някой търси ИВ и ще го насоча,глидах за себе си за бяла женска и не ми харесват от Сащ и открих от Латвия отлични-иначе на.  irish wolfhound for sale - и те  онези обяви,к
оито не ми допадат- заизлизат.
User's Signature

#525 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 06 June 2008 - 08:31 AM

Ами хубаво е човек,независимо към каква порода се е насочил,ясно и точно да знае какво иска да си купи-ШОУ или ПЕТ/домашен любимец/,да ИЗБИРА ВНИМАТЕЛНО,да се запознае с развъдчика/работата му/,да знае ясно и точно поне ''част'' от стандарта на своята порода.На последък има БУМ в ПРОДАЖБАТА на почти всички породи на ''вън''...Особенно голямо внимание обръщам на Унгария,Хърватско,Чехия и околностите им.../и за стафордширите се отнася!/Незнам на какво се дължи това-явно си е чиста доза бизнес,без капка съвест...Но както и да е!
Ясно е че и при ''вашата'' порода се наблюдават недобри екземпляри,продавани за нещо ''повече'' от това,което са.За това не купувайте всичко което Ви падне,само защото е много сладичко,или защото на ''такава цена'' не можеш да си намериш никога!
Гаро,много добре,че споменаваш,именно за този момент-закупуването на домашен любимец.
Хубаво е да ''поразмишляваш'' някои път/когато имаш време/ върху стандартът на породата и да опишеш тук именно това,което трябва да е ясно при взимането на вълкодав/от вън/-какви са породните белези,КАК трябва да изглежда,На каква възраст-как се променя кучето/можеш дори да предоставяш към ограмотителният си пост-снимки на КОНАН в различните периоди/,как и по колко/с какво/ да захранваме през първите дни нашият ОГРОМЕН любимец... и всичко останало и необходимо,за да се развие едно куче от породата ОТЛИЧНО,да бъде в кондиция,и не на последно място- да го харесват по ринговете!
P.s:доста се разписах-за което се извинявам! ;D Стафовете са адски различни ;D Просто помагай на хората,които тепърва ще се сбъскат с предстоящите им ''проблеми'' ако мога така да ги нарека и всичко,което ги очаква!
Надявам се,да съм бил полезен!
Поздрави и продължвайте напред! :->)
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#526 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2008 - 10:02 AM

Jordan staffffff много си прав също как трябва да изглежда кученцето като го взимаме как трябва да се държи и така а според мен ИВ докато расте трябва да върви в долните граници на кг за възраста си защото да не се натоварват ставите и след като завърши растежа си и почне да трупа маса тогава му да ядене и тичане
User's Signature

Качена снимка

#527 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2008 - 11:09 AM

Точно така , а аз се радвам ,че се включвате и пишете.    Набързо: Чак сега на 1,3 месеца след като  Конан порасна на височина със 1 стабилна костна система -започнахме   походи с колело и физическо натоврарване-спринтове ,прескоци и по нататък плуване. започва да трупа маса,мускули и да се разширява  във фронта,някак си по широко и правилно взе да стъпва на поза.Дано да има желаеши да се сдобият с такива кучета-ще ги упътя какво се гледа.  Най-малкото е родословието и ехпортното педигри,  Аз видях представители от Най реномиран развъдник в Белград кремави,на пръв поглед идеални,но в общ по малък размер и с изпънато прав гръб,а трябва да е като лък,:холка,вдлъбване,изразена поясница,снишаване към крупата.Това е идеална млада женска   Царская прихот Интрига  А второто куче е    sw ch Conchobar fauko-брат на шампиона от Крафт 08  ,който аз открих и предлагам за селекция на Рускините и са доволни от откритието и и деята ми. Влезте в www.irishwolfdog.ru и вижте титлите на тази женска-Интрига. Открийти я набуква,, и,, в раздел,, наши собаки,,.
User's Signature

#528 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2008 - 10:53 PM

Кучето е в Добрич, да. В двора има и един рот, ама той е вързан. Днеска пак го видях, беше изсъхнал след вчерашния дъжд. Няма как да намеря никакъв телефон, това е строеж за бога!

#529 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2008 - 08:52 AM

Здравейте!
Най- сетне се престраших да пиша тук. Прочела съм от първата до последната страница и постоянно влизам, за да прочета новите неща, които пускате. Истински се възхищавам на порадата и на кучетата ви. Невероятни са. Може пък и аз някога да се сдобия с такова царствено и интелигентно същество.
В момента любовта на живота ми е Арес - немски среден шпиц.
Желая ви здраве, невероятни моменти и успехи на вас и любимите ви същества. :blink:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#530 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2008 - 09:49 AM

БЛАГОДАРЯ ти Мила за инф. ще държим връзка-много е хубаво,а не са ли 2 броя--онова нее ли кафяво първото  на снимката ,а това е сивото. я  иди  и викай  и  стой докато не излезе някой--- и им вземи телефона , аз съм говорил със собств.  и  изтрих без да искам телефона на мъжът с ,който разговарях. И на Ива- Добре дошла-бъди редовна ,да общуваме за породата,защото  може и ти да си собственичка на такова куче един ден!
User's Signature

#531 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2008 - 10:39 AM

Цитат

я  иди  и викай  и  стой докато не излезе някой

;D ;D ;D

Не е сиво, тигрово е или както там се води. Има и братче тоя пес, ама не е там в тая къща. Само дето някой не е казал и не го е откраднал, то кучето на добра воля не излиза от там, вратата е подпряна с една дъска, а оградата е 70-80 см на едно място.

#532 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2008 - 11:10 PM

Всъщност може да е третият ИВ  ,който трябва да е 1 .   Друг е собственик на на двойката явно,те се водят на ветеринар при Радослав Стойнов от Д-ч. той знае всичко. за кучетата На практика в Добрич са ги внесли 3 броя, искали развъдник -попълнили бпанките и чакат - ок, ,но родословията им трябва да се заведат в брфк за номера в племеннат книга- Това става с вече съществуващ клуб ХРрътки-по правилник -с Галя Тодорова. 032992120 ---когато те се свържат с Галя ,Галя понеже знаят от мен за тези кучета  -ги очакват с добре дошли/ всъщност това би могло да ми е конкуренция- а аз обичам конкуренцията и копнея за правилното развъждане ,селекция и реализиране на кучилата в добри ръце/.....и  желая да им оправим родословията .Някаква Светла ...... еди коя си-не я познавам от Варненско  киноложко дружество чух ,че била  ги  внесла -нищо повече не може да направи- само Галя Тодорова може с 1 телефонче до Юлия Велкова.---Като клуб хрътки,която секция сме ние, ако проблема се потули----- те ще изкарат развъдник кучетата ще пораснат няма да имат ни 1 титла ,а трябва по закон за да се включат в развъдна дейност,понеже няма да са регистрирани в брфк-няма и  изложби ,но тези хора не са информирани с правилата,и пак ще опре до Галя тодорова--- ,но вече укучели са няма да може да се помогне.и остават на равно с помияри-без родословни и без произход Ако   пък    не искат да се занимават ще изкарат кучило без родословия, които вместо по 2000лева ще продадат по 100 лева-ще се разчита на Българския пазар и боговолението на някой да ги купува за нещо си.А купувачите щи питат " Имат ли родословие малките?" И отг: МИ НЕ, Не стига че не се изисква засега енкспортно педигри от тези хора пак никакви ги няма в брфк-Ще почакаме пък ще видим накрая какво ще излезе!!!! Мила иди и иим обясни всичко това Моля те приемаме ги в  клуба само до се обадят дай им телефона на Галя но 1 бележка.  иначе  кучето е върха много ми харесва страхотно е.
User's Signature

#533 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 08:49 AM

Това е следващия цвят,който ще се появи в Бг.
User's Signature

#534 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 04:27 PM

И аз съм фен на белите с черни ушета а Konan03 написа ли си домашното за развъдниците ако не си забележка  ;D
User's Signature

Качена снимка

#535 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 04:35 PM

Цитат

И аз съм фен на белите с черни ушета а Konan03 написа ли си домашното за развъдниците ако не си забележка  ;D
Тази вечер ще ги напиша- защо не дойдеш на 6 септември в Пловдив на празника на град Пловдив-САС пловдив/орг.Киноложко дружество Пловдив/
User's Signature

#536 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 05:06 PM

Ако мога първи съм толкова много кучета на едно място леле ще се побъркам та ше трябва за лудницата ме карат а знаете ли кое е общото между мен и Кроела Девил обожаваме кучетата
User's Signature

Качена снимка

#537 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 06:58 PM

заповядай!!!! сега набързо ще кача 1 колаж на Конан-1 приятелка ми  е изпратила!!! и излизам---- до довечера!
User's Signature

#538 Потребителят е офлайн   vankata367 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 07:06 PM

Цитат

Вярно служели са за патрул със стражите,из коридорите  и  дворовете  на дворците ,на война редом с бойците -"13 войн" с Бандерас има ИВ.  и  на лов за изтребването на вълци  и за Благородни елени наред с шотландската еленова хрътка дирхаунд.Сега  както и тогава най-популярна цел е екстериорно отглеждане за запазване на породата като компанион ,за тези  които обичат големи компаниони,Не се продават кучета на каквато и да е цена на хора,които ще ги гледат в къщичка и синджир на вън,те са домашни ,вътрешни  жаркото слънце и сухия студ в БГ  не са подходящи във Великобритания и Севорозападните държави има по ,,мек,,студ с друга влажност, Първото най -важно качество на породата е любовтта и предаността към стопанина си и на  второ:свобода на воля в природата.Градът и полето на са за предпочитане за вълкодавите. Злоба към хора,кучета и животни абсолютно отсъства и не лаят даже,първи приятели с крадците,не пазят ---това са те !!!

ДОБРЕ ДЕ.И КАТО КЛИМАТА В БЪЛГАРИЯ НЕ ИМ ПОНАСЯ,КАК ГИ ГЛЕДАТЕ ВЪТРЕ ТИЯ ГОЛЕМИ КУЧЕТА.НАПРАВО ВИ СЕ ЧУДЯ КАК УСПЯВАТЕ
User's Signature

on the road of life,there are passengers and there are drivers

#539 Потребителят е офлайн   buch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 07:21 PM

колажа много ми напомня на една сцена на Хрониките на нарния когато аслан отива да се жертва за децата и Луси го испраща ;) а има ли развъдници само за бял цвят или някой развъдник който има много добри бели вълкодавчета
User's Signature

Качена снимка

#540 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2008 - 11:32 PM

bush- влез в www.irishwolfhound.ru  от там в "ссылки"- на "сайты посвещены Ирландского волкодава"  и  от  там излизат държави и развъдници. За бели беше 1 германдски развъдник,но като се разровиш ще го намериш. А  на irish wolfhound for  sale  излизат много обяви. ! Чао!!!
User's Signature

• (80 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема