Ирландски вълкодав
Публикувано: 28 May 2008 - 12:21 AM
Дойде ..........моментът да ви осведомя/понеже едва днес изпратиха англичаните от с.Аврен Варненско/снимки на 2те вълкодавчета Мъжки в преден план и женски в заден.на 1,5г. и реших понеже веднага прецених ,че не са шоу клас ,че няма да купувам женската дори и за синволичните 600лева,не е за мен,някой ако желае да е вземе за домашен любимец-да се обади на лични съобщения и ще му пратя телефона на англичаните . С анг.родословия са.

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 28 May 2008 - 08:27 PM
На мен изобщо не ми харесват даже ме е жал за кучетата,но като казвам открито мнението си-все някой е недоволен тук,имат височинана и гена,но как са оцеляли никакви движения и хранене,хранене колкото да приживеят, ама цената била бомбастична като мънички, и артисали.поне да ги подорят някъде- има 35%шанс от 1.5 год до 2 години с храна,лябов и раздвижване да запрлиличат на средно ниво и оцелеят.

Публикувано: 29 May 2008 - 10:50 PM
На тази снимка е сестрата на Конан /от Пловдив/- Карнавальная ночь/ собственост сега на развъдник Солничен ветер-РУСИЯ/ клас младши- 1.2месеца тоест 3 месеца по малка от английската от по горната снимка /NO KOMENT/

Публикувано: 29 May 2008 - 10:55 PM
Тук пък е братът на Берегиня /от Пловдив/, - Берендей на 9 месеца горе-долу, пратиха ми я за пример за прическа гроуминг за изложба на вълкодав. от развъдник "Из вълшебного леса" От 21-25 май в Словения се проведе Конгрес специалка на Европейския клуб на ирландския вълкодав ,където представители от Из вълшебного леса взеха участие и оценки отличен. и титлата НАЙ ДОБЪР РАЗВЪДНИК НА ИРЛАНДСКИ ВЪЛКОДАВ В ЕВРОПА ЗА 2008

Публикувано: 30 May 2008 - 10:54 PM
Ехе,Ами ПОЗДРАВЛЕНИЯ за РАЗВИТИЕТО НА ПОРОДАТА В БЪЛГАРИЯ!
Първо-вече имаме на лице 2 прекрасни вълкодава,сега и Сайт-Развъдник!
БРАВО,Айде УСПЕХ с Пловдивският р-к,и другият път като се засечем някъде-трябва да черпиш! ;D :->)
Първо-вече имаме на лице 2 прекрасни вълкодава,сега и Сайт-Развъдник!
БРАВО,Айде УСПЕХ с Пловдивският р-к,и другият път като се засечем някъде-трябва да черпиш! ;D :->)

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 31 May 2008 - 11:30 PM
От Русия 1200е -МИНИМУМ, оот Англия 1000 лири, от Сащ-700-1000-2000$ ,вИНАГИ ИМА И ТРАНСПОРТ. В Бг няма за момента,момента живот и здраве ще е към след 2 год. ЦВЕТОВИТЕ ОКРАСКИ СА от черен през графит ,сиво ,сребро през т кафяв -варианти на червено и бежово до изсветлен ,изсветлен бяли,мръсно и снежно ,с размити или подчертани тигрови райета - но никога без подпал или петнисти.Разгледай предните страници със сайтовите на рускините,

Публикувано: 01 June 2008 - 07:40 PM
Цитат
ОЧАКВАЙТЕ!!!! наскоро 1вият Български сайт на развъдник за Ирландски вълкодав в България "Филипополис" озаконен от fci - Filipopolis kennel for IW BG
Konan03 Поздравления за успешната регистрация на развъдника :->)
Иначе Биби е добре, записана е за Евро дог шоу 2008, сега си почива малко и очаква своето човешко братче или сестриче :blink:
Публикувано: 02 June 2008 - 08:55 PM
Снощи се свързах с ветеринарния лекар в Добрич -д-р Радослав Стойнов-обслужващ новите попълнения двойка вълкодави от Чехия/Унгария кафяв и сив, и ми каза ,че и те попълвали тъкмо бланка за раазвъдник,но все още не са регистрирани за пк номера в брфк. Ще ме свържат със собствениците и ще ги посъветвам за изложби и за специалката хрътки в П-в и за членство в клуб Хрътки.Галя Тодорова.На 10,11 месеца били конкуренти в клас младши,не мога да не отида в Добрич на изложба с Берегиня,да е интересно вече.