Публикувано: 07 June 2008 - 11:10 PM
Всъщност може да е третият ИВ ,който трябва да е 1 . Друг е собственик на на двойката явно,те се водят на ветеринар при Радослав Стойнов от Д-ч. той знае всичко. за кучетата На практика в Добрич са ги внесли 3 броя, искали развъдник -попълнили бпанките и чакат - ок, ,но родословията им трябва да се заведат в брфк за номера в племеннат книга- Това става с вече съществуващ клуб ХРрътки-по правилник -с Галя Тодорова. 032992120 ---когато те се свържат с Галя ,Галя понеже знаят от мен за тези кучета -ги очакват с добре дошли/ всъщност това би могло да ми е конкуренция- а аз обичам конкуренцията и копнея за правилното развъждане ,селекция и реализиране на кучилата в добри ръце/.....и желая да им оправим родословията .Някаква Светла ...... еди коя си-не я познавам от Варненско киноложко дружество чух ,че била ги внесла -нищо повече не може да направи- само Галя Тодорова може с 1 телефонче до Юлия Велкова.---Като клуб хрътки,която секция сме ние, ако проблема се потули----- те ще изкарат развъдник кучетата ще пораснат няма да имат ни 1 титла ,а трябва по закон за да се включат в развъдна дейност,понеже няма да са регистрирани в брфк-няма и изложби ,но тези хора не са информирани с правилата,и пак ще опре до Галя тодорова--- ,но вече укучели са няма да може да се помогне.и остават на равно с помияри-без родословни и без произход Ако пък не искат да се занимават ще изкарат кучило без родословия, които вместо по 2000лева ще продадат по 100 лева-ще се разчита на Българския пазар и боговолението на някой да ги купува за нещо си.А купувачите щи питат " Имат ли родословие малките?" И отг: МИ НЕ, Не стига че не се изисква засега енкспортно педигри от тези хора пак никакви ги няма в брфк-Ще почакаме пък ще видим накрая какво ще излезе!!!! Мила иди и иим обясни всичко това Моля те приемаме ги в клуба само до се обадят дай им телефона на Галя но 1 бележка. иначе кучето е върха много ми харесва страхотно е.
www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND