Ирландски вълкодав
Публикувано: 07 December 2008 - 08:47 PM
Цитат
Боже Шеймас за възраста си толкова спокойно куче ми изглежда че то направо компенсира размерите си и Береника също много спокойна сички кучета лаят скачат тя си лежеше беше великолепна

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 08 December 2008 - 01:37 PM
Цитат
Боже Шеймас за възраста си толкова спокойно куче ми изглежда че то направо компенсира размерите си и Береника също много спокойна сички кучета лаят скачат тя си лежеше беше великолепна
хехехе, спокоен ли... я да ми видиш ръчичките кви са нашарени от зъбките на спокойното кученце шеймъс... ;D здравейте на всички ирландсковълкодаволюбители - аз съм нели и направо ще се пръсна от гордост да съм част от вас :yahoo: скоро ще има снимки на шеймъс, ама първо трябва да ги сваля от телефона си, което си е направо почти равно на подвиг, като се има предвид пословичната ми омраза към работата с всякакви високотехнологични джаджи :P
Публикувано: 09 December 2008 - 12:16 AM
Цитат
Цитат
хехехе, спокоен ли... я да ми видиш ръчичките кви са нашарени от зъбките на спокойното кученце шеймъс... ;D здравейте на всички ирландсковълкодаволюбители - аз съм нели и направо ще се пръсна от гордост да съм част от вас :yahoo: скоро ще има снимки на шеймъс, ама първо трябва да ги сваля от телефона си, което си е направо почти равно на подвиг, като се има предвид пословичната ми омраза към работата с всякакви високотехнологични джаджи :P

Публикувано: 09 December 2008 - 12:29 AM
Цитат
Изключително красива и атрактивна порода. Интериора на замъците от Будапеща много подхожда на двойката вълкодави.Предполагам са двойка. А имат ли поколение ? Май трябва конкретно към Конан03 да отправя въпроса

Публикувано: 09 December 2008 - 02:12 AM
Много се радвам-Тази мадама на снимката е Светлана Лемяскина ,собственик на бащата на Конан /Капон-внесла го от Белгия/и основоположник на породата в Русия, понеже ми е приятелка от Унгария ми изпраща книгата "irish wolfhoind"-Elizabeth Murphi-превод на руски-огран.издание за новогодишен подарьк .Ето - стр.от оригинал текст.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,похва
лно за нас е все пак през 2008-ма с моята проект селекция -Бьлгария фигурира в развитието на породата!!!!!
лно за нас е все пак през 2008-ма с моята проект селекция -Бьлгария фигурира в развитието на породата!!!!!

Публикувано: 09 December 2008 - 09:48 PM
Страхотен сайт,всичко е по учебник!Ведях женската вълкодавка Береника в София на 6 ти на изложбата,много красива женска е с изключително женствено красива глава.,но бебето Лейди с този окрас и муцунка е много сладка,и чаровна ,но лично аз съм по декоративните породи.
Публикувано: 09 December 2008 - 10:10 PM
Това са наистина чудесни новини. Руснаците винаги са разбирали от кучета и животни въобще. Време е и в България да се развиват такива позитивни и радващи окото и душата занимания.
Из форума четох, че е време в България и в частност в Пловдив да се организира европийско или световно. Подкрепям и много бих се радвала, където и да е в България да се случи такова събитие!
Из форума четох, че е време в България и в частност в Пловдив да се организира европийско или световно. Подкрепям и много бих се радвала, където и да е в България да се случи такова събитие!