Ирландски вълкодав
Публикувано: 15 December 2008 - 10:54 PM
Цитат
Много си мил, но бих желала да си платя. Това е луксозна изработка и добре съм запозната с високите цени. В тази криза всичко има значение

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 15 December 2008 - 11:09 PM
В момента нямам куче и се опитвам да си избера. Гледах по Нова предаването от Кинеложка изложба в Пловдив и ме впечатли породата. Затова потърсих информация тук, но като гледам малката "Кучка", се чудя дали да не почакам още малко.
Но пък и Конан е много красив.
Има ли все още място за първото поколение, което чакате от Конан и Береника?
Но пък и Конан е много красив.
Има ли все още място за първото поколение, което чакате от Конан и Береника?
Публикувано: 15 December 2008 - 11:31 PM
Знам,че си е на татко квадратчето Лейдито,за няколко дни козината на черната опашка порасна и черното остана по връхчетата ,и в корените расте светло бежово рус цвят. ......свикна да ме чака да се събудя ,ама много напада Конан хапе го ,ръфа, дърпа го за навсякаде и злобно вилнее ръмжащото джудже без умора-Конан не може да се изтегне.На въпроса на Лиса 00- Първо можете да погледнете в сайта една друга предстояща връзка за 2009 та, а с Береника/Аня/ ще е живот и здраве 2010год.Ако наистина си имате представа за породата и отговорността с ,която ще се сдобиете евентуално,то ми пишете в Коментари в сайта ми и ще коментираме,Благодаря!!!

Публикувано: 17 December 2008 - 12:39 AM
Цитат
Да това е живота! Любов и борба, и борба за любов :P
И при хората е така
И при хората е така

Публикувано: 18 December 2008 - 10:41 PM
Браво на женичката -натам съм тръгнал и аз , а Ирина Кирюшина в Русия в апартамента има 8 вълкодава-и 2 анг.кокера .и всички са охранени и чисти.шампиони са .по 2 часа физическа занимавка със всяко-и е ветеринар.

Публикувано: 20 December 2008 - 09:42 PM
Днес получих книгата-подарък от Русия:"Ирландский волкодав" на Елизабит Мърфи в превод на руски-специален подарък за Коледа от развъдник"Милы Зверь"-на бащата на Конан/Капон/.Книгата е уникална със абсолютно всичко за породата от праисторията до подробен стандарт ,от бебе до възрастен индивид.,и всички подробности ,използвана е литература от известни издания от Сащ,Ирландия,Англия,и др. Много съм доволен!!!!Това е богатство.