Ирландски вълкодав
Публикувано: 09 December 2008 - 12:29 AM
Цитат
Изключително красива и атрактивна порода. Интериора на замъците от Будапеща много подхожда на двойката вълкодави.Предполагам са двойка. А имат ли поколение ? Май трябва конкретно към Конан03 да отправя въпроса

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 09 December 2008 - 02:12 AM
Много се радвам-Тази мадама на снимката е Светлана Лемяскина ,собственик на бащата на Конан /Капон-внесла го от Белгия/и основоположник на породата в Русия, понеже ми е приятелка от Унгария ми изпраща книгата "irish wolfhoind"-Elizabeth Murphi-превод на руски-огран.издание за новогодишен подарьк .Ето - стр.от оригинал текст.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,похва
лно за нас е все пак през 2008-ма с моята проект селекция -Бьлгария фигурира в развитието на породата!!!!!
лно за нас е все пак през 2008-ма с моята проект селекция -Бьлгария фигурира в развитието на породата!!!!!

Публикувано: 09 December 2008 - 09:48 PM
Страхотен сайт,всичко е по учебник!Ведях женската вълкодавка Береника в София на 6 ти на изложбата,много красива женска е с изключително женствено красива глава.,но бебето Лейди с този окрас и муцунка е много сладка,и чаровна ,но лично аз съм по декоративните породи.
Публикувано: 09 December 2008 - 10:10 PM
Това са наистина чудесни новини. Руснаците винаги са разбирали от кучета и животни въобще. Време е и в България да се развиват такива позитивни и радващи окото и душата занимания.
Из форума четох, че е време в България и в частност в Пловдив да се организира европийско или световно. Подкрепям и много бих се радвала, където и да е в България да се случи такова събитие!
Из форума четох, че е време в България и в частност в Пловдив да се организира европийско или световно. Подкрепям и много бих се радвала, където и да е в България да се случи такова събитие!
Публикувано: 10 December 2008 - 02:00 AM
Цитат
Това са наистина чудесни новини. Руснаците винаги са разбирали от кучета и животни въобще. Време е и в България да се развиват такива позитивни и радващи окото и душата занимания.

Публикувано: 10 December 2008 - 08:43 AM
:sos: :sos: :sos: хора, ПОМОЩ!!! моят шеймъс е добил гадния навик да пишка върху леглото си!!! има си три и в момента, в който му сложа чисто легло, той на секундата го препикава. не много, ама достатъчно да трябва да се сменя. пробвах да го пръскам с кучешки дезодорант - не помага! веднага след като я свърши тая калпазанщина, му се карам и му навирам муцунката в локвичката, за да разбере, че не трябва така да се прави. той се цупи после известно време, гледа виновно и е като света вода ненапита за около 15 минути. и после - ПАК СЪЩОТО! какво да я правя тая напаст??? давайте съвети, че на мен ми се изчерпа въображението!!!
Публикувано: 10 December 2008 - 11:10 AM
Цитат
:sos: :sos: :sos: хора, ПОМОЩ!!! моят шеймъс е добил гадния навик да пишка върху леглото си!!! има си три и в момента, в който му сложа чисто легло, той на секундата го препикава. не много, ама достатъчно да трябва да се сменя. пробвах да го пръскам с кучешки дезодорант - не помага! веднага след като я свърши тая калпазанщина, му се карам и му навирам муцунката в локвичката, за да разбере, че не трябва така да се прави. той се цупи после известно време, гледа виновно и е като света вода ненапита за около 15 минути. и после - ПАК СЪЩОТО! какво да я правя тая напаст??? давайте съвети, че на мен ми се изчерпа въображението!!!

Публикувано: 10 December 2008 - 11:05 PM
Представям ви Наталия Береснева-собственик на развъдник:"Царская Прихот" Москва/Русия.Дългодогишният и труд за съхранение и развитие на породата в правилната посока ,доказала се на световните изложбени рингове-я нарежда сред най уважаваните производители на ирландски вълкодави в света! :blink:

Публикувано: 13 December 2008 - 12:25 AM
К О Н С Т А Т А Ц И Я :До днес ,в България има следните Ирландски вълкодави по брои и цвят:1.Бългериен гърл/БИБИ/София-ред бриндъл от Франция 2.Шеимас-София-ред бриндъл от Англия, 3. Дарвин... от София бриндъл от Франция от 4.Конан Царская прихот от Пловдив-бриндъл/Белгииски родители-от Русия 5 .Береника из Волшебного леса-от Пловдив бриндъл-от Русия.6.Первая Леиди-от Пловдив-уаитон -от Русия .7.Дарон Мангулиати - уаитон -Варна от Италия. 8.Кабалиеро Золтон-бриндъл -от Добрич-от Унгария. 9./.женска/.......от Добрич-греи бриндъл -Добрич от Чехия.......................................Възрастта на кучетата варира от 5 мес.----до близо 3 години.,всичко е НОВ ВНОС!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, ,,,,,,"НИЕ СМЕ САМО ПРОСТО СЪХРАНИТЕЛИ НА ТАЗИ ДРЕВНА ПОРОДА,КОЯТО ВСЯКО ПОКОЛЕНИЕ ПРИДАВА НА СЛЕДВАЩОТО...."Елизабет К.Мърфи-почитен президент на ирландският клуб на ирландският вълкодав.