Цитат
Ирландски вълкодав
Публикувано: 13 December 2008 - 10:57 PM
Ей, голяма лъвица, голяма нещо .... Да ти е жива и здрава, много е красива, чаровна, а явно е и беладжийка. Сигурно изисква максимално вниманието към себе си, като всяка дама. А, Конан как реагира ?

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 14 December 2008 - 08:21 PM
Цитат
:->)
Невероятен календар! Добрияг вкус и тук си е казал думата. Има ли начин да си закупим такъв календар?
Невероятен календар! Добрияг вкус и тук си е казал думата. Има ли начин да си закупим такъв календар?

Публикувано: 15 December 2008 - 10:54 PM
Цитат
Много си мил, но бих желала да си платя. Това е луксозна изработка и добре съм запозната с високите цени. В тази криза всичко има значение

Публикувано: 15 December 2008 - 11:09 PM
В момента нямам куче и се опитвам да си избера. Гледах по Нова предаването от Кинеложка изложба в Пловдив и ме впечатли породата. Затова потърсих информация тук, но като гледам малката "Кучка", се чудя дали да не почакам още малко.
Но пък и Конан е много красив.
Има ли все още място за първото поколение, което чакате от Конан и Береника?
Но пък и Конан е много красив.
Има ли все още място за първото поколение, което чакате от Конан и Береника?
Публикувано: 15 December 2008 - 11:31 PM
Знам,че си е на татко квадратчето Лейдито,за няколко дни козината на черната опашка порасна и черното остана по връхчетата ,и в корените расте светло бежово рус цвят. ......свикна да ме чака да се събудя ,ама много напада Конан хапе го ,ръфа, дърпа го за навсякаде и злобно вилнее ръмжащото джудже без умора-Конан не може да се изтегне.На въпроса на Лиса 00- Първо можете да погледнете в сайта една друга предстояща връзка за 2009 та, а с Береника/Аня/ ще е живот и здраве 2010год.Ако наистина си имате представа за породата и отговорността с ,която ще се сдобиете евентуално,то ми пишете в Коментари в сайта ми и ще коментираме,Благодаря!!!