Ирландски вълкодав
Публикувано: 16 January 2009 - 12:24 AM
Записах Царская Прихоть Первая Лейди и Береника Из Волшебного леса за Цациб София на 25 ти януари.Който иска нека да дойде да ги види.Съдиятя е Иван Димитров,той разбира от десета група.

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 17 January 2009 - 09:17 PM
Цитат
Гаро на изложбата ще се видим
Кажи къде ще е и от колко часа ;)
Кажи къде ще е и от колко часа ;)

Публикувано: 19 January 2009 - 11:14 PM
Краси ти си попаднала на моята лябима конкуренция-Най хубавият вълкодав от Европейското Будапеща,аз непрестанно сравнявам Конан с него FOXROT ROAN INISH , така се мъчих да се сетя кое беше това куче,на кой е? от къде е ? и изведнъж го виждам в развъдника ,който обсъждаме в Словакия.Еврика! Той получи сас интермедия-отличен1 ,а Конан -отличен3 След европ.искам да направя Конан като този мъжки на неговата възраст е .с една разлика ,че Фоксрот е по голям с 5 месеца.Нямат разлика във височината и дължината-само във едрината-Конан идва слабичък.сега малко започна да прилича.На Фоксрот горната линия не ми харесва и долната е мъничко равна без извивка и главата и по лека ,но хваща око здраво стъпва на земята с яка костна система прави крака и широки гърди.на световното целта ми е да мина този мъжкар.Бих се радвал ако си вземеш кръв от тук.Една сребриста женска например.купувай. на снимките 1.Фоксрот, 2.Конан./малко е наведен напред не е на стойка на сн./

Публикувано: 20 January 2009 - 12:30 AM
Това което ми написа само може да ме радва-започвам да влизам в крак с характерни черти за породата
Винаги съм била много зле с помненето на имена и титли на кучетата
Просто видях и страшно много ми хареса животното
Моето лично мнение е/без да ти правя четки/че на Конан в момента му липсва малко маса но той е твърде млад
И главата и гръбна и гръдна линия и заъгляване ми много по харесват на Конан
Трябва да се поналее Това от мен ;)
Винаги съм била много зле с помненето на имена и титли на кучетата
Просто видях и страшно много ми хареса животното
Моето лично мнение е/без да ти правя четки/че на Конан в момента му липсва малко маса но той е твърде млад
И главата и гръбна и гръдна линия и заъгляване ми много по харесват на Конан
Трябва да се поналее Това от мен ;)
Публикувано: 20 January 2009 - 12:34 AM
Крушката си имала и опашка! Foxrot Roan Inish е бил сас 1 интермедия победител в специалката на Европейския конгрес на ирландския вълкодав през месец Май .и шамп. на Словения----в Словения.

Публикувано: 20 January 2009 - 08:45 PM
Пред мен е каталога от специалките на унгарски клуб Хрътки:Развъдници,вълкодави,хиляди...на кой какъв му е късмета.Аз имам най-хубавата кръв на Русия. От Царская прихот Лейди от Вълшебного леса Береника и от Белгия-Конан. Благодарен съм на съдбата ,че едни от най-хубавите на света са при мен!Да са живи и здрави!

Публикувано: 21 January 2009 - 10:56 PM
Понеже много фирми много гранули се препират коя храна е най.. ето и моето становище. Германската храна Bosсh ето и какво мислят рускините ми http://iwworld.webtalk.ru/viewtopic.php?id=40