Ирландски вълкодав
Публикувано: 08 February 2009 - 03:33 PM
Десперада,ако искаш ела в неделя 15 ти пък в първата зала Христо Ботев ,с Шеймас за да те запозная с Галя Тодорова/клУб хрътки/ и Андон Тодоров,съдии от Пловдив за да видят кучето.те разбират и да обсъдим нещо.сутришна и изложбата1към 11-12ч. ела.

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 09 February 2009 - 08:12 AM
здравейте и от нас! благодаря за поканата, ако съм в софия ще дойдем - засега имаме намерение този уикенд да пътуваме, но още нищо не е сигурно. само да споделя - шеймъс е 49 кг, висок при холката 76 см. как ви се струва за 7-месечен? храни се с апетит и палува много всяка вечер в близкия парк с други кучета. поздрави на всички от клана о'райли :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 09 February 2009 - 09:12 PM
Цитат
здравейте и от нас! благодаря за поканата, ако съм в софия ще дойдем - засега имаме намерение този уикенд да пътуваме, но още нищо не е сигурно. само да споделя - шеймъс е 49 кг, висок при холката 76 см. как ви се струва за 7-месечен? храни се с апетит и палува много всяка вечер в близкия парк с други кучета. поздрави на всички от клана о'райли :wub: :wub: :wub:

Публикувано: 11 February 2009 - 10:37 PM
http://iwworld.webta...opic.php?id=42 така мога пак да имам снимки.

Публикувано: 14 February 2009 - 01:58 AM
Като сипвах вода днес в легена в банята на кучетата забравих да я спра и отидох на работа,след 8 часа-отворих ---ПЛАВАЩ АПАРТАМЕНТ!!!!! :sos:И ДО Полунощ метох вода към терасата .Ужас.Кучетата бяхя изплашени на дивана.вече всичко е изсъхнало.