Ирландски вълкодав
Публикувано: 14 February 2009 - 10:41 PM
Цитат
:oУЖАС,ГАРО,МНОГО ГАДНО,ДОБРЕ ,ЧЕ НЕ Е СТАНАЛО КЪСО ОТ НЯКОЙ КОНТАКТ,И КУЧЕТАТА СА ОК! :wub:

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 15 February 2009 - 10:24 PM
Много красиви и спокойни кучета.Как сладко си спинкаха докато чакаха своето участие в ринга.Гаро честити успехи.Желая ти още по големи успехи, и догодина да имаме първите потомци достойни представители на любимата ти порода. :yahoo:
Публикувано: 15 February 2009 - 10:59 PM
Момичето с уипета Бетито ,снимаше с нейният апарат и до утре вечер ще ми ги прати./каквото е излезло/.Сега се прибрах чак,бях да черпя за резултатите една съседка ,която е в час с кинологията.и си обменяхме разказчета и сладки приказки и коментари. иначе резултатите са :Береника ,която има и домашно име- Аня,получи: цац,цациб,боб,бог1,бест ин шоу 4 , Лейди-много переспективен и бест папи2.

Публикувано: 16 February 2009 - 08:57 PM
ВЕДНАГА ВСИЧКИ НОВОСТИ СЕ ВПИСВАТ И ПО РУСКИТЕ САЙТОВЕ СВОЕВРЕМЕННО. http://www.irishwolf...nd.ru/new.html

Публикувано: 16 February 2009 - 09:00 PM
Цитат
ВЕДНАГА ВСИЧКИ НОВОСТИ СЕ ВПИСВАТ И ПО РУСКИТЕ САЙТОВЕ СВОЕВРЕМЕННО. http://www.irishwolf...nd.ru/new.html
Публикувано: 16 February 2009 - 11:08 PM
Аз му викам "Жжужето" ,защото бесней като джудже и го гледам като цигане,не я мисля много много,само се гледа први бели не ме и впечатляват вече,нямам нещо ценно вече в къщи-всичко е изядано вече.и обувки и изскувство.

Публикувано: 17 February 2009 - 04:00 AM
Здравейте!
Имаме Ирландски Вълкодав във квартала - Младост във София, мъжкар на 6 месеца, докаран от Англия, супер социален пич! Жената ми расказа че имало още 3 във София... и тази рядка порода почва да се популезира малко по малко! :blink:
Имаме Ирландски Вълкодав във квартала - Младост във София, мъжкар на 6 месеца, докаран от Англия, супер социален пич! Жената ми расказа че имало още 3 във София... и тази рядка порода почва да се популезира малко по малко! :blink:
Публикувано: 17 February 2009 - 09:19 AM
Цитат
Здравейте!