Ирландски вълкодав
Публикувано: 24 February 2008 - 10:40 PM
Днес ходихме да си обиколим нивата с Конан и проходихме много земи покрай Марица,но див заек не срещнах в полето,исках да видя дали може да го хване в същност предишната ни догиня -Палома Първа1981-1989 е успявала да докопа заек на равна нива с всичките му врътки и финтове,но го изтърва в храсти иначе има много диви зайци покрай ранчото ни. Чистих тръни-таралежчета цял следобед в крайна сметка.Котки котки гонише,но го отучих само да викна и престава и се връща веднага.Но уханието на разгонините кучки по грацката градина е непреодолимо и да викам едвам го откопчвам.Вечертта разбира се правим тигели по нашата главна улица-много е интересно за взаимна социализация куче- общество-куче.Всички хора се вкупчват да го мачкат и се снимат с него.Някога и аз така плахо се доблежих до Царская прихот Анастасия на изложба в Панаирния град Пловдив и се влюбих от 1 поглед в породата,направила ми впечатление за цял живот и по ирония на съдбата кучето ми е от същия източник.Е днес се включих с разказче . Ходих да видя Ання много е пораснала колкото Палома е почти 70 см.-претърпяла е операция Бурзит на лакътя,често се случва при едрите породи травматично е от тръшкане на твърд под ,неще на мекото легло да седи и това е .порасна една топка за 0 време на лакътя и е отстранили с бинт е,ама лудува ще се оправи за сас Пловдив. Лека нощ!

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 25 February 2008 - 06:59 PM
извинявайте че се намесвам в тази тема но може ли да те помоля Konan03 да качиш снимки на палома защото много искам да я видя :blink:
Публикувано: 25 February 2008 - 10:55 PM
Да разбера се,но трябва да я снимам с цифровия,оказа се че е на снимки на хартия само,до скоро нямахме такъв фотоапарат, щи ви информирам на лични!На 10 години става 23 септ. живот и здраве и в момента е командирована у родителите ми / на 100 метра/,защото е разгонена и пазя Конан да не направи беля- и да спре растежа. и нея де... с голям зор роди 14 през 2002 и не желая повече ужаси, живи 11 ,после до 3 тия ден 8 затова не исках и женско куче, вероятността в % да се случи фал/смърт/ при ражданиятя при едри породи е по голям от случайността в % за нежелани усложнения ако не заплодиш никога кучето си.Мога да напиша книга за ражданията при догове и едри породи! Също да помагам за датайли при запложданията на всички кучета на всички желаещи -съвети!Основата в познанията ми е руска книга,и практически се е доказала, а книгата остана в "приятелката" ми Деси ,моля кажете и да ми е върне по някакъв начин!

Публикувано: 27 February 2008 - 10:29 PM
ето я и 1 дама на Румъния- тук е интирмедия,а като шампион е гостувала във Варна2003 съдия И.Димитров на цациб и има цац цацив вов- Глори оф сага о брайън............има я и в някакъв сас- Търговище 2000 сас вов вог- ама незнам дали е имало тук изложба или може да си имат и те град с такова име-Не съм компетентен,но мисля че е нашето.

Публикувано: 03 March 2008 - 12:14 AM
Честит ражден ден на Конон да е жив и здрав и много да те радва но и не само теб сички който го харесват и обичат :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 March 2008 - 11:33 PM
Много се радвам за новите 3 вълкодава,свързах се в Банско с хората от Добрич един сребрист мъжкар и 1 бежово тигрирана женска на 6 и 8 месечни 3 тия скоро ще ме свържат Михаела очаква оргиналните родословия за номера в брфк въобще организирам всичко да е ок и да ги видим по изложби да има повече !!!! а в в елитния развъдник "Из вълшебново леса " на Ирина Кирюшина отново се родиха 5 женски 1 мъжко кафеникаво бежовотигровата гама от титулованата мама Юлюшка Голубушка Русия- носител на вносна кръв от известни развъдници и pitlochry"s Vinsent- Холандия- Този развъдник е най нашумелия напоследък за породата според fci класациите.Разгладайте подробно сайта и родословията на рускинятя! Моята Наталия очаква поколение с най-рядкия цвят при вълкодавите /каза/ но обещах да пазя тайната до раждането! www.irishwolfdog.ru -преглеждайте и него отвреме на време за да разберете,там пише и за Конан своевременно на наши собаки- К