Ирландски вълкодав
Публикувано: 20 April 2008 - 10:35 PM
Мъчих се и разучих как да намала снимките и как да снимам за такъв формат ето проба Палома сънлива,очаквайте заливане с нови снимки-пречки нямам вече! много съм,, умен ,,от без никой да ме учи на комп.за 2,3 мес съм факир във всичко .Е,като се побъзикам малко де. Такива дюшеци с денапрен и кожа двойни пластове15см са леглата ,които им правих и спят на тях за да не си травмират лактите.

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 21 April 2008 - 08:33 AM
Вие от под форума на немския дог чувствам ,че малко в страни сте от общити дискусии,изложби и коментари,та ако имаш възможност защо не дойдеш на изложбата на 26 април на свети Кирик/санто Кирико/ по пътя от Пловдив към Асеновград вдясно на цациб Асиновград се води- та там ще водя и женската вълкодавка Аня с двата в 1 кола ще съм. Тя е кайсиевотигрирана. иначе съм от Пловдив.И защо нинакви догове няма от няколко години по изложбите?

Публикувано: 21 April 2008 - 10:27 AM
ами щото незнам и аз,аз я имам от ноември.беше много слаба,но взе да се оправя.а на 26 тук в Севлиево ще има изложба на пернати и ще съм там,щото гледам гълаби.ами моита догиня уж е заплодена на 06 .05 трябва да ражда.просто не е гледана както трябва преди.не е за изложби според мен.само един ден ли е изложбата.
Публикувано: 21 April 2008 - 10:20 PM
Тя е на 26 и 27- ама на Великден баш и имам гости и други задължения/в кухнята/ от друга страна отивам специално заради 1 съдия Антоан Хлебаров-експерт точно на 10група -хрътки и другия ден не ме интересува.-друг съдия . Аз имам вече млад шампион БГ за Конан отивам заради женичката му-Береника/Аня/за клас подрастващи за първата и изложба и за оце :yahoo:нителния лист-становището на съдия,който няма на вълкодав да се излага да пише,, добър къс гръб,,-дето вълкодавите са известни с дълъг,та що детето Конан да седи в къщи ,може да вземе нещичко пък-сега точно е в кондиция. Следващи изложби на Конан след 03,09,когато влезе в интермедия, -на 06,09,Пловдив, а сега след 06,05 почвам да сабирам за млад шампион на Аня!Но,не съм ги изчислил кога и къде ще видя в брфк-изложби -по близки--- Пазарджик,Велинград и Пловдив например ,но не се заричам вече ,че много ни урчасват.виж гръбчето /късак/ на вълкодав н 1 в света

Публикувано: 21 April 2008 - 10:28 PM
Благодаря!!!!----в клас подрастващи ще има огромна конкуренция,но личната конкуренция е 1 малка борзой от Франция супер класна-достойна конкурентка на елитната Аня ,а в групата на хрътки млади--- :'( Сури борзой не пада по долу и е конкуренция на Конан- тя у сепер разчитам само на хедлерските тренировки и кондицията на Конан в момента пък и много му подобрих гроуминга след ксато моята рускиня ме навикка ,че гроза кучето с неумело приготовление,та го оправих... Късмет

Публикувано: 22 April 2008 - 08:36 PM
Под ръка имам 1 от миналата година клас подрастващи в панаира п-в в движение, от св. Кирик ще снимам нови в стойка и движение. тия дни позаякна и е в отлична нова стойка като струна ех да имах под ръка фотоапарат-не го нося по разходките и все съжалявам-като види катерички застива в отл.поза

Публикувано: 22 April 2008 - 09:49 PM
www.irishwolfhound.ru Тази майчица Юлюшка с холандеца изкараха светли малки-целия свят запложда с кучета от световно титулования развъдник Pitlochri's-като този Винсет от ,където е имало рижи изсветлини и червеникави с тигрово