Ирландски вълкодав
Публикувано: 20 July 2008 - 10:46 PM
Поздрави от Камчия :blink: Конан изглежда чудесно и е станал голям, ама направо огромен сладур и се справя чудесно на изложбите
фотогрфа малко е изрязал хендлера ;), но в никакъв случай умишлено
фотогрфа малко е изрязал хендлера ;), но в никакъв случай умишлено
Публикувано: 28 July 2008 - 11:52 PM
ОООО мерси за снимката, Та Конан приключи Камчия с оптимален план на изпълнения ,много нови познанства,много опит,забавления . Запознах се с Ирландските вълкодави от Добрич-Унгарски мъжки бежов тигров и женска сива тигрова от Чехия.Младши клас.

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 29 July 2008 - 11:53 PM
Честити успехи от Камчия!
Кучето е страхотно,желая му и в бъдеще да бъде винаги сред първите!!
Страхотно толерантно и мило , позволи на моите померани да му седят на гърба , без да трепне(надявам се да ги е забелязал все пак :blink:)
Така ,че дерзайте !!! :->)
Кучето е страхотно,желая му и в бъдеще да бъде винаги сред първите!!
Страхотно толерантно и мило , позволи на моите померани да му седят на гърба , без да трепне(надявам се да ги е забелязал все пак :blink:)
Така ,че дерзайте !!! :->)
Публикувано: 04 August 2008 - 02:38 PM
Цитат
Ето Шампиона BG CH, MK CH.MNE CH, GRAND BG CH,BALKAN CH, KLUB"S CH SIGHTHOUNDS BG -IW, 2XCACIB ,6XCAC 6XBOB ,2X BOG 3 ,2X BOG2 ,BOG4 са резултатите от Камчия .
Честито за постиженията :->)Много се радвам за вас :yahoo:Прославихте Пловдив на морето ;D ;)
Публикувано: 09 August 2008 - 10:56 PM
Цитат
Дойде ..........моментът да ви осведомя/понеже едва днес изпратиха англичаните от с.Аврен Варненско/снимки на 2те вълкодавчета Мъжки в преден план и женски в заден.на 1,5г. и реших понеже веднага прецених ,че не са шоу клас ,че няма да купувам женската дори и за синволичните 600лева,не е за мен,някой ако желае да е вземе за домашен любимец-да се обади на лични съобщения и ще му пратя телефона на англичаните . С анг.родословия са.

Публикувано: 13 August 2008 - 10:51 PM
Здравейте приятели на породата Ирландски вълкодав!!!!! -,уважаеми кинолози,любители на породата ИВ : - г-н ЗОЛТАН от Унгария преобърна България и стигна до мен,до софийско кин. д-во /кучешка говорилня/ до гн Андон Тодоров и със следния проблем: г-жа Светла ......от кин. д-во Варна внесла от Унгария мъжки Ирл.вълк. от известния унгарски развъдник:LAHROB ZOLTAN , HU - 5000 SZOLNOH, Borostyan u.28 tel;0036 30 231 0389 Светла ........от Варна не го е доплатила на Унгареца-казва той! Хайде разбере те се не правете цигански работи!!!!!Обадете се на човека.

Публикувано: 19 August 2008 - 08:55 PM
Това е Световният шампион при вълкодавите на сем Валериани от Италия,2 кучета имаме.......костюма го имам с 3 различни ризи за евродогшоуто и двете специалки за вълкодави там със шведски съдия и американка----хотел -да ,пътни -уиес! Само не знам дали успешно съм се записал за изложбата никой не ми отговаря на въпросите дали всичко е както го искат и наред.