Ирландски вълкодав
Публикувано: 25 August 2008 - 09:28 PM
B) Това са двойката първи ирландски вълкодави с поколението си в България на Софианци преди години внос от Англия и Чехия. тоест Първити в Брфк регистрирани кучета от тази порода, незнам в наши дни дали са живи,може би не са,родителите ,всъщност нищо не знам по въпроса,снимката е копирана от "на лов" Ние с Биби сме втората вълна/втори тласък на породата у нас/

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 28 August 2008 - 01:20 AM
Имам само 1 въпрос, защо качваш винаги толкова малки снимки, ти ли ги смаляваш или са такива ? Ако ти ги смаляваш, заради големината на файла, намери в някое сайтче да качваш снимките, за да ги гледаме големи :) Лично аз ти следя темата, но нямам какво да пиша по нея, защото просто не е толкова разпространена и чета всичко, което напишеш :) Все пак се радвам, че познавам едно куче от породата :) Иначе този цвят ми се струва доста интересен, не е ли извън стандарта така ?
Публикувано: 28 August 2008 - 11:01 PM
Най-сетне някой написа нещичко.За снимките:Такива са,а големите на мога да смалявам и тук не се качват и въобще да се оправям с това не мога. Относно цвета -мисля ,че компютърно е подсилено бялото и дълбочината на черното иначе черни с бели вежди и брада има.Не са позволени на определени очертани петна.иначе е позволен всякаква смесица от преливащи цветове и отенъци .Ето една снимка от пролетните изложби с Конан и Береника..на св.Кирик

Публикувано: 01 September 2008 - 09:53 PM
Отвори www.irishwolfdog.ru или www.irishwolfhound.ru -Това са любимите ми сайтове в Русия-от където са ни двете кучета в нащия новооткрит развъдник "Филипополис",но нашите кучета са още малки ,чак след година и половина най-рано ще имат малки!а тези дни ще идва и нова женска бебе ,бял-крем цвят в Пловдив/в Нас/ а, аз те съветвам вземи си женската от вторият сайт от Из вълшебново леса с родители шамп. Швеция Фей Фейтън и щ-н Русия ,Беларус,Молдова -Чо чо Сан-супер кръвна линия и е сребристо тигрова-тамън за една отлична селекция с моя мъжкар един ден -тя е с коренно различно родословие,което нямаме.на име" Греза в Любви" за продажба -ето я на 4месЦЕНА 1200ЕВРОза кучето,родословието и ветернарния сартификат за път,транспорт както намерите..Аз теглих 3000кредит от Първа инвс.банка и изплащам Хората за тези пари , и поскъпи :плазмени ТВ,сребристи хладилници и дивани и коли си купуват вместо Ирландски вълкодав!-Не ги разбирам!!!!! .В сайтовете има раздел "ссылки"-в превод линкове към сайтове от света -виж и там. В никакъв случай не си прави поръчка на търговци от Унгария-идват с добри ъгли ,но ниски с твърде прав гръб.-Първо виж историята на породата,и стондарта. Един ден ще се интересувам от съмишленици ,които ще си посветят живота на породата-маниаци със средни възможности /относто поемане на отг. и разходите по отгл./отколкото с търговска цел .Хобито да притежавам шоу клас двойка екземпляри-преди всичко.Двойка ,защото Първата внесена женска не е моя.Само е член на Филипополис. Та така....