Ирландски вълкодав
Публикувано: 31 October 2008 - 10:53 PM
Ще си позволя да направя едно запитване/предложение обаче,защо не добавиш и още една опция "За Нас" или "За Мен" в която да разкажеш повече за себе си,за това от къде идва любовта ти към порода,как се сдоби с първия представител и така ...
Във всеки един "по елитен" сайт съм забелязала,че присъства такова нещо. :blink:

Публикувано: 31 October 2008 - 10:56 PM
Цитат
Ще си позволя да направя едно запитване/предложение обаче,защо не добавиш и още една опция "За Нас" или "За Мен" в която да разкажеш повече за себе си,за това от къде идва любовта ти към порода,как се сдоби с първия представител и така ...
Във всеки един "по елитен" сайт съм забелязала,че присъства такова нещо. :blink:
.Благодаря за умесното предложение и за това ,че сте си направила труда да мислите в полезна за мен и първият в бг сайт за Ирл.вълкодави в БГ

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 02 November 2008 - 12:22 AM
Цитат

Публикувано: 02 November 2008 - 07:22 PM
Цитат

Публикувано: 02 November 2008 - 07:49 PM

Публикувано: 02 November 2008 - 07:54 PM

Публикувано: 04 November 2008 - 12:05 AM

Публикувано: 09 November 2008 - 08:34 PM
http://www.youtube.c...h?v=NH-kurBj7qM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 10 November 2008 - 10:09 PM
Я поздравляю тебя и Леди, а также всех ее братьев и сестер с их маленьким днем рождения!!! Пусть наши детки растут сильными, здоровыми и красивыми! Пусть радуют своих владельцев! Удачи всем им и много много выставочных побед!!!
Мама-папа Наташа

www.irishwolfdog.ru
Публикувано: 10 November 2008 - 11:41 PM
Цитат