Ирландски вълкодав
Публикувано: 28 April 2009 - 12:08 AM
в Русия се е снимал филм "обитаемый остров " с участие на и.вълкодави. ето видео ,моля : http://vids.myspace....ideoid=56086815

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 05 May 2009 - 05:20 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 May 2009 - 12:22 AM
buch, в May 5 2009, 09:33 PM, написа:
Егати якото ама мен малко тая ограда ми се струва нисичка струва ми се че ше могат да я прескочат
тЯ СЕ ,ХВАЛИ ,КОЛКО Е ОРГАНИЗИРАНА И ЛЯБВЕОБИЛНА....ГЛЕДАЧКАТА И .....МОЖЕ БИ Е ТАКА! НО ВЪЛКОДАВИТЕ ИМ СА С МНОГО СВЕТЛИ ОЧИ ТЕСНИ МУЦУНИ И ТЪНКИ ИЗВИТИ ОПАШКИ.....НЕ МНОГО ПОРОДИСТИ.....УЖ Е АМЕРИКА.....ЕТО ТИ БРАК!.....MADE IN USA !

Публикувано: 06 May 2009 - 08:00 AM
Аз това съм забелязъл че в америка има породи който ги правят много неузнаваеми сравнение с европейския тип така е с договете прават ги като бълкодави. Но аз мисля че точно това епохвално че въпреки кучетата и не са най големите шампиони а ги гледа много добре като гледам
Публикувано: 10 May 2009 - 02:09 AM
Много красива местност по река Марица открихми до "Острова: със стръмен бряг на дупки с милионна популация на градски лястовици гнездящи в тях.,реката,камъни и пясъци като лунен пейзаж пред нея и по нагоре дива гора с беседка----на две песни в кола от къщи..../.На снимките горе от Ели 1123 /Мерси Ели за снимките

Публикувано: 10 May 2009 - 08:51 PM
g_sidera, в May 10 2009, 06:35 PM, написа:
поздрави
......имам запитване какви ка4ества има вълкодава сега в дне6ни дни