Гъбички при кучето
Публикувано: 25 May 2011 - 11:16 AM
Милата не спира да се чеша.
ХЕЛП
Публикувано: 25 May 2011 - 12:09 PM
та..малко се отплеснах.. намерете вет. във вашия град, който е добър и да му направи изследване! При нас се оказа алергия. Ако сте от Варна, ще ви пратя при нашия вет, ако искате
Публикувано: 25 May 2011 - 12:31 PM
Публикувано: 29 May 2011 - 03:48 PM
Но имаме и ДРУГ проблем... Нормално ли е едно 3-месечно кученце да пишка през 15 мин., неконтролирано, където й падне, по много??? Не е обезводнена.
Публикувано: 30 May 2011 - 01:53 AM
имам проблем с моето куче,за поредна година хваща гъбички , като след първото лечение с поливак слагаме ваксината на всеки 6 месеца и въпреки това отново се разболява.освен това от самата ваксина се получават подутини , и заради тях отново инжекции слагаме за да се разнесат.Преди 3 месеца сложихме последната доза поливак а сега отново козината ни пада и започват да оредява на места,според лекаря ми са гъбички но не иска да слагаме поливак защото е много скоро.Много моля да ми дадете съвет, готова съм и до София или Стара Загора да ходя, само искам да знам как мога да разбера от какво се получава този проблем и как да го разреша,какво друго лечение може да се приложи? може ли да е някаква алергия която кучето прави,ако да как да разбера каква?не мога да гледам кучето ми да се мъчи моля помогнете...дори и със съвет за добър ветеринар в Ст Загора или София !!!!
Публикувано: 30 May 2011 - 02:47 AM
Публикувано: 30 May 2011 - 08:55 AM
Публикувано: 30 May 2011 - 10:47 AM
blackvelvet, в 30 May 2011 - 01:53 AM, написа:
имам проблем с моето куче,за поредна година хваща гъбички , като след първото лечение с поливак слагаме ваксината на всеки 6 месеца и въпреки това отново се разболява.освен това от самата ваксина се получават подутини , и заради тях отново инжекции слагаме за да се разнесат.Преди 3 месеца сложихме последната доза поливак а сега отново козината ни пада и започват да оредява на места,според лекаря ми са гъбички но не иска да слагаме поливак защото е много скоро.Много моля да ми дадете съвет, готова съм и до София или Стара Загора да ходя, само искам да знам как мога да разбера от какво се получава този проблем и как да го разреша,какво друго лечение може да се приложи? може ли да е някаква алергия която кучето прави,ако да как да разбера каква?не мога да гледам кучето ми да се мъчи моля помогнете...дори и със съвет за добър ветеринар в Ст Загора или София !!!!
Здравей, както писах по-нагоре при нас се оказа алергия към храна. Много е важно да попаднеш на ветеринар, който разбира!!! Ние ходихме при двама - единият директно започна да слага инжекциите против краста и гъби (да се застрахова той), а вторият взе проби, излязоха отрицателни и почна да се чуди, накрая ми каза че това било от породата. Третият вет. вече разбра какво му е на кучо само с преглед, но въпреки това си взе проба и погледна веднага под микроскоп за гъби и краста (за да е на 100% сигурен)... и сега 2 седмици по-късно, след лечение, нашия куч се възстановява много добре. Дори козинка му расте вече. :) Ако сте от Варна или ви се идва до тук ( ще ти кажа къде да отидеш) . Има и трети вариант..кучето мъжко ли е? На колко години е? И каква порода? Ако е мъжко цедили ли сте му аналната жлеза? Може и от там да е, ако не сте я пипали..симптомите са горе-долу същите!
Публикувано: 30 May 2011 - 01:01 PM
Освен това предния път правиха посявка и вета е доверен човек който от години ми гледа кучетата и се е доказал ( спасявал е и е помагал на мои и познати животни в критично състояние) затова съм и объркана.Пробвали сме със специалните храни.Просто всяко лято наново се започва....
Утре или още днес следобед ще потърся друг ветеринар когото ми препоръчаха тук и ще искам изследвания и на двете места да видим какво ще кажат....
Все пак някакви координати за Вн Сф къде да отида ?
Благодаря че откликнахте !
Публикувано: 30 May 2011 - 01:05 PM
blackvelvet, в 30 May 2011 - 01:01 PM, написа:
Освен това предния път правиха посявка и вета е доверен човек който от години ми гледа кучетата и се е доказал ( спасявал е и е помагал на мои и познати животни в критично състояние) затова съм и объркана.Пробвали сме със специалните храни.Просто всяко лято наново се започва....
Утре или още днес следобед ще потърся друг ветеринар когото ми препоръчаха тук и ще искам изследвания и на двете места да видим какво ще кажат....
Все пак някакви координати за Вн Сф къде да отида ?
Благодаря че откликнахте !
Пращам ти на лични!
Публикувано: 04 November 2014 - 11:21 PM
Публикувано: 05 November 2014 - 11:22 AM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 05 November 2014 - 05:57 PM
Публикувано: 05 November 2014 - 09:42 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 06 November 2014 - 12:00 AM