Как е гледано досега кучето? Двор, апартамент, къща?
СПЕШНО!!! ТЪРСЯ дом за чистокръвна немска овчарка Спешно
Публикувано: 31 May 2011 - 08:47 AM
gallia1, в 30 May 2011 - 09:20 PM, написа:
благодаря за бързия отзив, кучето е гледано в къща, което може би забравих да кажа, но никога не е живяло на двора. Незнам дали това е най-добрия вариант за него.Знам от стопанина, че не се спогодява много със- селски животни от типа (овце,кози и т.н). И още нещо незнам дали ще прозвучи смешно, но му е говорено на английски и шведски.
Публикувано: 31 May 2011 - 06:38 PM
3 X 0.90lv.=2.7lv.za hlqb.Qvno tova e dajbata za trite ti kucheta na den.Pravilno-izliza smetkata,4e e pod 200lv.
Moje i pomiika ot ostanalata manjichka-maximum 100lv.za trite za mesec.SUPPPEEEER!!!!Zabavni ste. :db_046:I naistina po-dobre ot razvadnik,4e ako osinovq to nqma da moga da se otarva ot vas ot proverki.Nadqvam se ,che imate lichen lekar-posete speshno.p.s.kato gledam kuchencata bebenca i maikata-na strahotno mqsto jiveqt.....

Публикувано: 31 May 2011 - 06:53 PM
Защо не опитате да го дарите на планинската спасителна служба в Банско ?
Ако разбира се не ги притеснява,че не е малко кученце.
Там поне кучето ще има адекватни занимания,движение на воля и качествена храна.
До колкото знам водачите отглеждат своите кучета в домашни условия когато не са на работа с тях.
Ако разбира се не ги притеснява,че не е малко кученце.
Там поне кучето ще има адекватни занимания,движение на воля и качествена храна.
До колкото знам водачите отглеждат своите кучета в домашни условия когато не са на работа с тях.
Публикувано: 01 June 2011 - 06:32 PM
Благодаря на всички толкова мили хора от този форум. Благодаря за помоща и съветите, които безусловно получих от Вас. Дори като нов член на вашия сайт и форум, получих съвети и помощ, и благодарение на Вас намерихме стопани на Коуди. Благодарение на вас приятели научих какви трябва да бъдат стопаните с едно животно и че не е справеливо да предложим само един "синджир" на животните без дом. За моя най-голяма радост Коуди получи страшно привързани към животните стопани с 14 години опит с немска овчарка и най-важното е, че Коуди се чувства щаслив.
Благодаря Ви още веднъж на всички и пожелавам повече добри стопани и по-малко бездомни животни.
Поздрави
Галя
Благодаря Ви още веднъж на всички и пожелавам повече добри стопани и по-малко бездомни животни.
Поздрави
Галя
Публикувано: 08 June 2011 - 11:06 PM
Браво