Ружа и "цветните" бебета кучешка история
Публикувано: 27 August 2012 - 08:39 AM
Честито на имигрантите! Щастлив живот!
Публикувано: 25 January 2013 - 04:44 PM
Ружа си е жива и здрава,но така и не пожела да се засели наблизо.Много ме е яд,защото е перфектна за осиновяване- спокойна,уравновесена,ходи перфектно на повод,не се притеснява да влиза в помещения,контактна,добронамерена и красива.
Виждам я чат-пат и я черпя по нещичко,дебеличка ми се вижда ,явно не гладува.Или пък като я налегне глад и се сеща за мен и идва
От фотоапарата все така изпитва панически страх,повече от една снимка не е възможно да се направи преди да избяга.
От всички тя беше най-подходяща за осиновяване,а ето че Джера и Нези станаха европейки,пък Ружа си е по улиците....съдба.....
Виждам я чат-пат и я черпя по нещичко,дебеличка ми се вижда ,явно не гладува.Или пък като я налегне глад и се сеща за мен и идва

От всички тя беше най-подходяща за осиновяване,а ето че Джера и Нези станаха европейки,пък Ружа си е по улиците....съдба.....
Публикувано: 04 February 2014 - 11:27 AM
Ружа се появи.Имаше рана на хълбока.Почти съм на път да разбера къде се е установила,на няколко пъти я засичам на едно и също място.Изглежда добре иначе,не е отслабнала,мисля да я водя за и за реваксинация.Днес съм с фотоапарата,ще проверя там ли ще е ,нося и консервичка
Ружа е много социална,върви перфектно на повод,не се страхува да влиза в помещения( например в зоомагазина),не е агресивна,би била чудесен домашен любимец.

Ружа е много социална,върви перфектно на повод,не се страхува да влиза в помещения( например в зоомагазина),не е агресивна,би била чудесен домашен любимец.
Публикувано: 17 March 2014 - 11:36 AM
Ружа е вече на сигурно при Галядогс
Това значи че свършиха бездомните и дни,няма да я мисля всеки ден къде е и дали е жива.
Не знам Ружа доколко е щастлива,но аз съм на седмото небе
Ружката е готова и със "стегнато куфарче" за чужбина,остава само някой да я хареса,стискайте и палци

Това значи че свършиха бездомните и дни,няма да я мисля всеки ден къде е и дали е жива.
Не знам Ружа доколко е щастлива,но аз съм на седмото небе

Ружката е готова и със "стегнато куфарче" за чужбина,остава само някой да я хареса,стискайте и палци