Далматин
Публикувано: 26 June 2005 - 02:34 PM
Ами няма идея, сайта си работи. Може нещо от доставчика да е. Пробвай да влезеш тук http://zoomania.org - и ми кажи дали става.
Публикувано: 09 July 2005 - 11:33 PM
боже незнаех ,че далматини се продават и на аукцион в дир.бг
http://okazion.bg/ca...p3?LotID=296246
cl)
http://okazion.bg/ca...p3?LotID=296246
cl)

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva
www.madeinmeasure.com
тел. 00 359 879 832 322
Публикувано: 12 July 2005 - 10:57 PM
Гледам тези сладури от снимката и се чудя що за хора трябва да има че да ги продават и на аукцион a) ? Те да не са някакви вещи, които може да продадеш когато ти омръзне да се занимаваш с тях a) a) ? Поне да беше намерил подходящ собственик, а то - продават ги на този, който даде достатъчно добра цена.
Публикувано: 01 August 2005 - 03:22 PM
Уважаеми дами и господа,
на 17.09.2005 година Национален Киноложки Клуб Далматин-Елит има честта да Ви покани на Трета специализирана изложба за Далматин САС София 05, поставила си амбициозната задача да обедини собственици, развъдчици и любители на породата в България. Съдия на изложбата ще бъде г-н Arne Foss(специалист за порода далматин от световен мащаб) Начало на изложбата 10.15ч. За нас ще бъде чест и огромна радост да Ви посрещнем на изложбата, независимо дали като участник или гост. Пожелаваме Ви успех и много приятни емоции.
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР НА ИЗЛОЖБАТА
"Иво Стефанов" ЕООД
официален дилър на американската компания Diamond Pet Food Inc
http://www.zoobg.com
Пълна информация за изложбата - прочети,изтегли(отвори)
на 17.09.2005 година Национален Киноложки Клуб Далматин-Елит има честта да Ви покани на Трета специализирана изложба за Далматин САС София 05, поставила си амбициозната задача да обедини собственици, развъдчици и любители на породата в България. Съдия на изложбата ще бъде г-н Arne Foss(специалист за порода далматин от световен мащаб) Начало на изложбата 10.15ч. За нас ще бъде чест и огромна радост да Ви посрещнем на изложбата, независимо дали като участник или гост. Пожелаваме Ви успех и много приятни емоции.
ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР НА ИЗЛОЖБАТА
"Иво Стефанов" ЕООД
официален дилър на американската компания Diamond Pet Food Inc
http://www.zoobg.com
Пълна информация за изложбата - прочети,изтегли(отвори)
Публикувано: 02 August 2005 - 09:20 AM
Аз трябва да съм благодарна! Сигурна съм че това ще я ощастливи! Да бъде сред хора, с които имат еднакви интереси.. Да сподели това което мисли и да разкаже за своя дивак... Едва ли има по-голямо разбиране от това да бъдеш сред хора, които мислят като теб!!! ;)
Публикувано: 02 August 2005 - 11:46 AM
За тези който искат да бъдат на стаж при Arne Foss, моля да се обадят предварително за това.
Цени за стаж:
за клубни членове: 10лв
за неклубни членове: 50лв.
тел: 0888 011 611 e-mail:nkkde@abv.bg
За собсвениците на кучета без родословия, който имат желание техните кучета да получат експертна оценка, след приключване на изложбата ще имат тази възможност.
Тях ще ги отсъди Димитър Стначев - национален съдия, собсвеник на равъдник Divalinor и главен експерт на НККДЕ.
за членове на клуба
Цена 15лв. - за куче
за неклубни членове
Цена 20лв. - за куче
Цени за стаж:
за клубни членове: 10лв
за неклубни членове: 50лв.
тел: 0888 011 611 e-mail:nkkde@abv.bg
За собсвениците на кучета без родословия, който имат желание техните кучета да получат експертна оценка, след приключване на изложбата ще имат тази възможност.
Тях ще ги отсъди Димитър Стначев - национален съдия, собсвеник на равъдник Divalinor и главен експерт на НККДЕ.
за членове на клуба
Цена 15лв. - за куче
за неклубни членове
Цена 20лв. - за куче
Публикувано: 03 August 2005 - 02:30 PM
Face, можеш ли да кажеш нещо повече за съдията?
Пита ме развъдчик от Русия, който има потомък-далматин тук, в Пловдив, хората бяха в Камчия, момчето им стана JChBg и ChBg там.
Препоръчах им да се регистрират тук и да ти задават лично въпросите си, но все пак, ще съм благодарна на отговор.
Пита ме развъдчик от Русия, който има потомък-далматин тук, в Пловдив, хората бяха в Камчия, момчето им стана JChBg и ChBg там.
Препоръчах им да се регистрират тук и да ти задават лично въпросите си, но все пак, ще съм благодарна на отговор.
Публикувано: 04 August 2005 - 10:00 AM
mil_ аз има един въпрос, развъдчика ли те пита за съдията?
Защото ако е той, всъщност тя казва се Воронкова(развъдник Далмоград) тя би трябва много добре да знае Arne Foss. Стана ми малко странно :) Знам го кучето и се познаваме със собствениците, Видяхме се в Пазарджик на CACIB-a. Иначе Воронкова няма да се регистрира и няма да ни пита, в това съм сигурен.
Съдията е от Норвегия и е зарвъжда Далматини и Уипеди. Развъдника ми се казва Реипър Моон. Съди из навсякъд из всета, един от най-канните съдии са специлаизирани изложби за порода. Едно негово куче, само че уипед е световен шампион за 2000г (само да не бъркам годината) Неговите класации са много интересни, проследявал съм резултати от специлаки на който той е съдил, успява да насочва хората. Преценката е му е много точна, неговото мнение е много зачитано от развъдчиците. Връзките който е направил са много добре преценени(това е мое лично мнение)
Какво точно я интересува Воронкова?
Воронкова да погледне този линк :)
Защото ако е той, всъщност тя казва се Воронкова(развъдник Далмоград) тя би трябва много добре да знае Arne Foss. Стана ми малко странно :) Знам го кучето и се познаваме със собствениците, Видяхме се в Пазарджик на CACIB-a. Иначе Воронкова няма да се регистрира и няма да ни пита, в това съм сигурен.
Съдията е от Норвегия и е зарвъжда Далматини и Уипеди. Развъдника ми се казва Реипър Моон. Съди из навсякъд из всета, един от най-канните съдии са специлаизирани изложби за порода. Едно негово куче, само че уипед е световен шампион за 2000г (само да не бъркам годината) Неговите класации са много интересни, проследявал съм резултати от специлаки на който той е съдил, успява да насочва хората. Преценката е му е много точна, неговото мнение е много зачитано от развъдчиците. Връзките който е направил са много добре преценени(това е мое лично мнение)
Какво точно я интересува Воронкова?
Воронкова да погледне този линк :)
Публикувано: 04 August 2005 - 10:10 AM
Благодаря, вече потърсих същата търсенка с Google и й изпратих линк.
Познавам я от форум на руски клуб за Родезийски Риджбек, тя е развъдчик и на риджбеци. Казва, че собствениците на кучето като по-неопитни се допитват до нея, чудеше се какъв съвет да им даде, в крайна сметка реши, че експертът е много интересен и ще ги посъветва непременно да отидат.
Надявам се, че не се намесвам в отношения, където не ми е работа, просто изрекламирах вашата специалка b)
Познавам я от форум на руски клуб за Родезийски Риджбек, тя е развъдчик и на риджбеци. Казва, че собствениците на кучето като по-неопитни се допитват до нея, чудеше се какъв съвет да им даде, в крайна сметка реши, че експертът е много интересен и ще ги посъветва непременно да отидат.
Надявам се, че не се намесвам в отношения, където не ми е работа, просто изрекламирах вашата специалка b)