Dog.bg Форуми : Далматин

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (34 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Далматин

#101 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 December 2004 - 12:14 PM

Няма :):):), само мъгла ще има явно :):):)

#102 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2004 - 12:15 PM

Цитат

Елата си карайте срещите във Варна :PP,тука времето е супер и скоро няма да вали.:))

):):):) ако беше лято :):):0

#103 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 12 December 2004 - 07:05 PM

Ух,обичам лятото!
Абе хора знаете ли...сега си пускам да гледам 102 далматинци и се зачудих как са го намерили тва кученце без петна...някой знае ли нещо по въпроса?
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#104 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2004 - 08:00 PM

Цитат

Ух,обичам лятото!
Абе хора знаете ли...сега си пускам да гледам 102 далматинци и се зачудих как са го намерили тва кученце без петна...някой знае ли нещо по въпроса?

Ами с 3D Mark Studio и командата Erase spots :)

#105 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2004 - 09:38 PM

Цитат

Цитат

Ух,обичам лятото!

Иначе кученцето е много готино...беличко.Случвало ли се е някой далматинец да си остане бял?
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#106 Потребителят е офлайн   artoas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2004 - 09:38 PM

Т'ва филма с Глен Клоус ли беше.Нещо ми е много тъп,много повече ме кефи анимацийката на Disney.Aма пък кученцата са сладури:))

#107 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2004 - 10:04 PM

Цитат

Т'ва филма с Глен Клоус ли беше.Нещо ми е много тъп,много повече ме кефи анимацийката на Disney.Aма пък кученцата са сладури:))

Незнам с кой е филма...аз имена не помня много...Анимацията наистина си е много добра,но пък във филма са истински кученцата,за това го предпочитам;)
User's Signature

#108 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 December 2004 - 11:33 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Ух,обичам лятото!

Иначе кученцето е много готино...беличко.Случвало ли се е някой далматинец да си остане бял?

да има такива случай.

влез тук има линкове и ще видиш (търси я от ляво под клубовете)

#109 Потребителят е офлайн   Assie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 December 2004 - 11:10 AM

Здравейте.

Извинявам се на всички и най-вече на Face, че не се видяхме вчера на срещата. Причината е, че закъсняхме доста и, въпреки че обиколихме целия Южен парк, не можахме да срещнем нито един далматин. Съжалявам, другия път няма да се успивам.

Само да ви се похваля - първата разходка мина много по-добре от очакванията ми: Кара стои плътно до нас като е без каишка, играе си с други кучиета, като я викнем идва...все неща, които предполагат много приятни разходки.

До скоро.

#110 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 December 2004 - 11:23 AM

Цитат

Здравейте.

Извинявам се на всички и най-вече на Face, че не се видяхме вчера на срещата. Причината е, че закъсняхме доста и, въпреки че обиколихме целия Южен парк, не можахме да срещнем нито един далматин. Съжалявам, другия път няма да се успивам.

Само да ви се похваля - първата разходка мина много по-добре от очакванията ми: Кара стои плътно до нас като е без каишка, играе си с други кучиета, като я викнем идва...все неща, които предполагат много приятни разходки.

До скоро.

Здравей

Жалко, че не успяхме да се видим но и друг път ще се събираме.:) Ние бяхме до 16ч там. Събираме се много близо до басеина Спартак(точно зад него се събираме). Радвам се че първата разходка е минала добре. Така ще първите няколко дни, защото и е малко страно всичко около нея, но след няколко дни като посвикне сигурно ще започне да си запушва ушичките :). Когато я викате при вас и давайте някаква наградка, за да може да го свързва с нещо хубаво.

Поздрави.

#111 Потребителят е офлайн   Assie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 December 2004 - 11:28 AM

Цитат

Цитат

Здравейте.

До скоро.

Здравей

Жалко, че не успяхме да се видим но и друг път ще се събираме.:) Ние бяхме до 16ч там. Събираме се много близо до басеина Спартак(точно зад него се събираме). Радвам се че първата разходка е минала добре. Така ще първите няколко дни, защото и е малко страно всичко около нея, но след няколко дни като посвикне сигурно ще започне да си запушва ушичките :). Когато я викате при вас и давайте някаква наградка, за да може да го свързва с нещо хубаво.

Поздрави.

жалко наистина.
май грешката ми е била, че не погледнахме зад басейна "Спартак", а направо се отправихме към Южния парк :(
и ние бяхме там до 4 часа - докато имаше слънчице ;)

нищо, другия път ще се видим и ще се снимаме

#112 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 December 2004 - 11:37 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Здравейте.

До скоро.

Здравей

Поздрави.

жалко наистина.
май грешката ми е била, че не погледнахме зад басейна "Спартак", а направо се отправихме към Южния парк :(
и ние бяхме там до 4 часа - докато имаше слънчице ;)

нищо, другия път ще се видим и ще се снимаме

Тази част на парка където е басеина спартак също се води южен парк, се случва и други хора да са се бъркали когато идват за първи път на срещата :( аз забравих да поясня това). Слесно за ориентир е музея земята и хората от там тръгвате към басейна Спартак и няма начин да не се видим другия път:)

п/свлез тук има линкове и ще видиш още по въпроса за сините очи и други интересни неща (търси я от ляво под клубовете)

#113 Потребителят е офлайн   Assie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 December 2004 - 06:44 PM

Цитат

Цитат

Тази част на парка където е басеина спартак също се води южен парк, се случва и други хора да са се бъркали когато идват за първи път на срещата :( аз забравих да поясня това). Слесно за ориентир е музея земята и хората от там тръгвате към басейна Спартак и няма начин да не се видим другия път:)

п/свлез тук има линкове и ще видиш още по въпроса за сините очи и други интересни неща (търси я от ляво под клубовете)

много благодаря! :)

#114 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 December 2004 - 01:35 AM

Току що разбрах, че се търсят нови собственици за родословна далматинка на 10 месеца. Кученцето се казва - Alaska di Serapeum. Който смята, че е подготвен и има възможността да гледа далматин, сега е моментът да си направи коледен подарък!

За повече информация - 032/699920 Теодора Примова

Това е снимка на малката на почти 2 месеца
Качена снимка

#115 Потребителят е офлайн   ДАЛМАТИАНКАТА Икона

Публикувано: 20 December 2004 - 07:52 PM

Здравейте,бих искала да разбера как мога да накарам моята малка далматинка да си изваршва нуждите там където аз искам ,а не кадето тя пожелае(тя е на 3-ри месеца и половина).

#116 Потребителят е офлайн   artoas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2004 - 09:38 PM

Цитат

Здравейте,бих искала да разбера как мога да накарам моята малка далматинка да си изваршва нуждите там където аз искам ,а не кадето тя пожелае(тя е на 3-ри месеца и половина).

Здравей,ами тя точно на тази възраст трябва да се учи.Ako e отскоро при теб трябва дa знаеш ,4e oтначало e тaka и трябва да си търпелива с малката разбойница.:)) трябва да я дебнеш когато се събуди, след като се нахрани, понякога и след като пие вода отива до тоалетна. Като я видиш, че пишка или ака на неподходящото място няма да я чакаш, а я хващаш отзад за врата и я водиш където може да свърши работата.Ще свикне много бързо ,защото далматините са страшно умни кучета!!:))

#117 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 December 2004 - 10:13 PM

Абсолютно съм съгласен с горния съвет. Това е правилния и лесен начин за научаване.

Честито за малката красавица. Радвам се, че имаме още един фен на породата. :)

#118 Потребителят е офлайн   artoas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2004 - 10:16 PM

Mалката Аляска е супер сладка.Жалко ,че не мога на този етап да имам куче,но и да можех ,все пак моето сърце вече е заето от SPOTMANIAC Aura Magic -Mая.:))

#119 Потребителят е офлайн   artoas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2004 - 10:18 PM

Ачо,това от теб съм го научил и се гордея ,че след тази случка знам повече за кучетата и по-спецялно за далматините!Благодаря!:))

#120 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2004 - 11:02 AM

Цитат

Ачо,това от теб съм го научил и се гордея ,че след тази случка знам повече за кучетата и по-спецялно за далматините!Благодаря!:))

Радвам се много за това. Аз пък съм щаслив, че ти стана фен на далматините. Когато говорихме, един път в канал #Dalmatin, ми направи впечатление, че се беше прочел разни неща за породата. Аз искам да ти препоръчам да прочетеш тази статия за пропорциите при далматина.. Знам че си чел стандарта сигурно и разяснението към него, но когато прочетеш тази статия съм сигурен че ще започнат да ти правят впечатление, разни неща при кучета. Там са много добре описани пропорциите при далматина им а сравнение м/у кучетата. Полезна е от гледна точна, че по този начин човек може да си изгради по ясна представа за породата, кое е добре и кое не при дадено куче. :)
Ако 95% от съдиите в България, бяха прочели този статия, нямаше да говорят глупости при съденето на породата. Но тях да ги оставим на страна. :):)
Поздрави.

• (34 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема