Иска ли някой дребно апартаментско кученце дребен социален и мил пухльо
Публикувано: 11 October 2011 - 08:15 PM
yana_philipova, в 11 October 2011 - 10:16 AM, написа:
Разбира се, попитах за чип, но от Богров ми казаха, че не могат да му сложат, тъй като съм му приемен стопанин и евентуално му предстои пътуване.
Яна, и аз не разбирам за съжаление какво значение има за поставянето на чипа, че си приемен стопанин? Нали кучето има паспорт, слагани са му ваксини, т.е. има документ, има къде да му се сложи стикера за чипа... А това, дали ще пътува или няма да пътува дори няма нищо общо с чипирането - той си е вече задължителен.
Ако всъшност идеята е, че понеже ще пътува за осиновяване в чужбина, няма право на безплатен чип по програмата на общината, която се изпълнява в Богров, то няма никаква логика - ми той мож еи да не замине, може да си го осинови тук в БГ някой. А и тогава не би трябвало да се кастрира безплатно щом ще пътува навън.
Съжалявам, но наистина не разбирам.
Публикувано: 11 October 2011 - 08:27 PM
Безплатните чипове по програма на Столична община вървят и с регистрация на стопанина (не приемен, а постоянен такъв), който трябва да е с местожителство в София.
Кучетата, които нямат стопанин, имат такъв, но той не живее в София, или ще пътуват в чужбина, не се чипират по тази програма. Ако кучето се осинови в София, да заповяда, заедно със собственика си - ще го чипираме безплатно.
Надявам се, че сега разбрахте.
Кучетата, които нямат стопанин, имат такъв, но той не живее в София, или ще пътуват в чужбина, не се чипират по тази програма. Ако кучето се осинови в София, да заповяда, заедно със собственика си - ще го чипираме безплатно.
Надявам се, че сега разбрахте.
Публикувано: 11 October 2011 - 09:24 PM
Е, разбира се, че разбрахме.
Логиката е нулева, проследяемостта е още по-малка, но вие пък не сте ги измислили правилата, така че не е критика към вас
Успех на Пабло, пък дано намери щастието си наистина навън в чужбинско - явно в БГ дори и такива кученца не намират свестни стопани.
Логиката е нулева, проследяемостта е още по-малка, но вие пък не сте ги измислили правилата, така че не е критика към вас

Успех на Пабло, пък дано намери щастието си наистина навън в чужбинско - явно в БГ дори и такива кученца не намират свестни стопани.
Публикувано: 04 November 2011 - 01:59 PM
Ето го "есенен " Пабло за феновете
Яна ще сподели повече инфо,а аз само мога да кажа че всичко е наред,Паблито е добре и очаква само хубави работи да му се случват оттук нататък
Благодаря сърдечно на Яна,че стана негова приемна мама
и на всички добри и щедри приятели ,че се притекоха на помощ и му дадоха шанса да живее

Яна ще сподели повече инфо,а аз само мога да кажа че всичко е наред,Паблито е добре и очаква само хубави работи да му се случват оттук нататък

Благодаря сърдечно на Яна,че стана негова приемна мама

Публикувано: 07 November 2011 - 06:38 PM
Баба му на Пабло го заведе на фотосесията и тъй като бабите винаги глезят - нашия се е лигавил и си е съблякъл дрешката. Изпуснахте модното шоу есен - зима 2011/2012
Иначе душицата е добре. Навсякъде го водя с мен и често ходим на гости на приятели, които също имат животни. Така Паблито стана много социално и жизнено куче. Любимото занимание е да се гони с приячтелчетата по градинки и дворове и после изморен да заспи в ръцете ми. Добро дете...
От днес малкия е с чип.

Иначе душицата е добре. Навсякъде го водя с мен и често ходим на гости на приятели, които също имат животни. Така Паблито стана много социално и жизнено куче. Любимото занимание е да се гони с приячтелчетата по градинки и дворове и после изморен да заспи в ръцете ми. Добро дете...
От днес малкия е с чип.
Публикувано: 13 November 2011 - 05:50 PM
След една изключително емоционална раздяла наш Паблито замина за Швейцария! Първоначално ще бъде в приют, но какъвто е красив надали ще остане дълго там. Дано го осиновят добри хора и на момчето да му се случват само хубави неща!!!
Макар да знаех още отначало, че съм приемен дом, колкото и да се опитвах да не се привързвам - в такова чисто и добро същество няма как да не се влюбиш... Сбогом миличък!
Макар да знаех още отначало, че съм приемен дом, колкото и да се опитвах да не се привързвам - в такова чисто и добро същество няма как да не се влюбиш... Сбогом миличък!

Публикувано: 13 November 2011 - 09:51 PM
Айде и на Пабло му излезна късмета, първо с приемна добра и грижовна мама, сега и швейцарец стана!
Много късмет на малкия мушморок!
Много късмет на малкия мушморок!
Публикувано: 25 November 2011 - 12:23 PM
Новините от Пабло са добри
Много са го харесали ( естествено!) и вече има кандидат осиновителка. Надявам се в най - скоро време да си има негов си дом ... завинаги.
Вкъщи продължаваме да страдаме за него. Малкият разбойник ни открадна сърцата. Както ми каза една позната "Ти ще страдаш по - дълго за него, отколкото той за теб" ... може би раздялата с първото приемно животинче е най - тежка. Знаеш, че ще боли, но не знаеш точно колко.

Вкъщи продължаваме да страдаме за него. Малкият разбойник ни открадна сърцата. Както ми каза една позната "Ти ще страдаш по - дълго за него, отколкото той за теб" ... може би раздялата с първото приемно животинче е най - тежка. Знаеш, че ще боли, но не знаеш точно колко.