Цитат
И нещо друго.. По принцип, това е ЛИЧНО мнение, аз не бих препоръчала хъски на млад човек без опит в отглеждането на кучета.
ами кучето ще е само само когато съм на училище и най-много ако излезна някъде където не мога да го взема(което не става много често)но аз съм мислила много и съм прегледала доста литература на темата(и продължавам)
плюс това с родителите едва ли ще имам проблеми защото сме имали куче и преди но въпреки че съм се включвала в грижите предимно баща ми се заемаше с него. сега мисля че съм достатъчно самостоятелна и отговорна за да мога да отглеждам куче и повярвай ми въпреки че майка ми и баща ми могат да го гледат(ако щеш даже и леля ми и чичо ми)след 4 години едва ли ще успея да се разделя с кучето и ако съм в квартира ще обиколя цяла София ако трябва докато не намеря нещо свястно където пускат кучета. така че ако си взема куче ще нося пълна отговорност и ще се погрижа да не му липсва нищо (а за движението аз съм спортистка така че и на двамата ще ни е от полза) :) d)
П.П.-а за Хъскитата мн ги харесвам(като цяло северняците са ми слабост) но и аз не мисля че са подходящи за мен

Вход

Горе
Цитиране +