Dog.bg Форуми : Каква порода ще ми препоръчате?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (32 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Каква порода ще ми препоръчате?

#261 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 August 2007 - 03:13 PM

Цитат

Баща ми реши да вземе немска овчарка. Но се чуди мъжко иили женско да вземе. Ще го използва за пазач на двор. Дайте мнение. Знам че мъжките са по мързеливи от женските. А пък женските по се защитават.

Ако е женска ще трябва да я прибирате задължително вътре в къщата два пъти в годината, когато се разгони. Освен, разбира се, ако оградата ви не е 2 метра зид, през който да не може да мине друго куче. Всичко друго, освен зида няма да спре напористите мъжкари, надушили разгонена женска.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#262 Потребителят е офлайн   aleksander Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Girl,Woman
Публикувано: 16 August 2007 - 03:20 PM

Двора ще има ограда някъде около метър и половина - два метра. Не съм много сигурен.
User's Signature

https://SecreLocal.com - Secret Local Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - Women Near Me

#263 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2007 - 03:30 PM

Цитат

Двора ще има ограда някъде около метър и половина - два метра. Не съм много сигурен.

Ако не е зид - не можеш да спреш мъжките, а метър и половина е нищо, от каквото и да е оградата.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#264 Потребителят е офлайн   iliqn40 Икона

Публикувано: 27 November 2007 - 09:10 PM

az sam iliqn i iskam da pitam kade moga da namerq rottvailer zashtoto strashno mnogo iskam takova kuche iamm mnogo mqsto kade da go gledam no iskam da mi kajete podhodqshta li e tazi poroda az sam na 14 i tova shte mi e 2roto kuche parvoto mi beshe pekinez no umrq ;( sega iskam po golqmo kuche zashtoto staroto go prebiha  edni hora i iskam zdravo i silno kuche koeto kato go pusna v dvora da znaq che nikoi ne moje da vlezne staroto mi ne beshe na dvora no si izlizashe navan i sa go hvanali ;( molq vi nqkoi ako ima svedeniq za roTtvailer majki jenski nqma znachenie da mi saobshti tuk vav foruuma ili na iu_bg@abv.bg "Blagodarq vi predvaritelno"

#265 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2007 - 09:43 PM

iliqn40 , видях, че си намерил форума на ротовете. Там ще те упътят. :blink:
Само, моля, пиши на кирилица.
User's Signature

#266 Потребителят е офлайн   Бинджи Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 12:02 PM

Здравейте изчетох темата и искам да ви попитам, и аз се колебая каква порода да избера стигнах до средна големина, с по-дълга козина, да не е агеасивно, и да не се лигави, до сега съм имала само пудели, ако може насочете ме към някоя порода. Благодаря. :blink:

#267 Потребителят е офлайн   no_one_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 02:41 PM

Здравейте и от мен =)
Аз искам да попитам ако знае някой:
1.Кое повече лае? - Померана или йоркширския териер?
2.Кое е по-игриво? - Померана или йоркширския териер?
3.Кое повече се привързва? - Померана или йоркширския териер?
4.Кое има нужда от повече разходки? - Померана или йоркширския териер?
5.Кое има нужда от повече грижа за козината? - Померана или йоркширския териер?
Наистина много ще ми помогне вашия съвет  :wub:
Както виждате се колебая между тези малки и симпатични породи, но никога не съм имала една от тях и не знам кое ще е по-добре за мен  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#268 Потребителят е офлайн   no_one_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 09:04 PM

Цитат

Здравейте изчетох темата и искам да ви попитам, и аз се колебая каква порода да избера стигнах до средна големина, с по-дълга козина, да не е агеасивно, и да не се лигави, до сега съм имала само пудели, ако може насочете ме към някоя порода. Благодаря. :blink:

Аз предлагам среден шпиц или хъски  :wub:, но все пак не съм сигурна че те разбрах правилно какво искаш    :blink:
User's Signature

Качена снимка

#269 Потребителят е офлайн   Бинджи Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 10:50 PM

Цитат

Цитат

Аз предлагам среден шпиц или хъски  :wub:, но все пак не съм сигурна че те разбрах правилно какво искаш    :blink:

значи средния шпиц не ни допада нещо като визия но за хъскито мога да се замисля много ми харесва,но ме притеснява че трябват доста разходки май...

#270 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 11:21 PM

За всяко куче трябват много разходки.
User's Signature

#271 Потребителят е офлайн   no_one_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 11:34 PM

Не искам да ставам нахална ама пак да попитам, някой ли знае отговора на тези въпросчета които попитах на миналата страница?  :namigam:
Поздрави: Вечно неинформираната  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#272 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 17 December 2007 - 11:55 PM

Въпроси 1, 2 и 3 зависят изцяло от персоналния характер на самото кученце и няма как да се предвиди дали едното или другото ще бъдат по-лаещи или по-игриви.
По 4 и 5 - отговора е - и двете еднакво.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#273 Потребителят е офлайн   Бинджи Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 12:07 AM

Цитат

За всяко куче трябват много разходки.

знам ясно е ама нали някои се нуждаят от повече аз съм имала само пудели ...

#274 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 18 December 2007 - 10:22 AM

Внимавай и с характера на хъскито- това е доста своенравно куче, което изисква доста тренировки иначе нешата излизат извън контрол  ;D и си вкарваш един малък пакостник в къщи! Аз освен булдоците имам и хъски на 8 месеца- много я обичам  :wub:, но е голяма немирница  :rolleyes:: прави доста бели и за нея ми трябват железни нерви, но пак повтарям, че всичко е въпрос на възпитание! Може би, я изпуснах моята Мартина още като бебе и сега няма спасение  :- - това не ми пречи обаче да я обожавам. За характера на хъскитата има изписани доста материали, така че не е лошо да прочетеш нещо преди да направиш окончателен избор. Когато си взимаш куче трябва да си на 100% готов/а за него! Успех при избора :OK:!

#275 Потребителят е офлайн   raychev Икона

Публикувано: 28 January 2008 - 05:29 AM

da vi pitam ?тарся си кученце за апартамент но не мога да си исбера а и четох че не е добре дае от зоомагазин ???мисля си са бигал но неснам! ще ме посаветватели какво? и от каде? не разполагам с много възможност около 300лв е може и малко отгоре :blink:

МОД: Разбрахме вашия въпрос. Моля, не го задавайте в десет теми, пишете на кирилица, не пишете само с главни букви и помислете дали не може да улесните четенето на вашите постове.

#276 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 05:12 PM

Цитат

da vi pitam ?тарся си кученце за апартамент но не мога да си исбера а и четох че не е добре дае от зоомагазин ???мисля си са бигал но неснам! ще ме посаветватели какво? и от каде? не разполагам с много възможност около 300лв е може и малко отгоре :blink:

По мои наблюдения куче на тази цена можеш да си намериш само в борса или зоо магазин. Не мисля, че някой развъдчик ще даде кученце, било то и пет клас на такава цена. (за което си има и съответните причини, разбира се) "Истинските" кученца са на много по  - високи цени.
User's Signature

Качена снимка

#277 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2008 - 08:41 PM

Бигълът е ловно куче и за апартамент не най- подходящото- това са кучета, които бичат разходките, свободата, обожават да копаят и могат да избягат  без значение какава е оградата- в това са виртуози.
Би трябвало добре да прецените дали това е Вашето куче.
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#278 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 January 2008 - 08:41 PM

Няма истински и неистински кученца. Има чистопородни и нечистопородни, които са си съвсем истински.

#279 Потребителят е офлайн   Lilandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2008 - 09:46 PM

Райчев!Трябва много добре да проучиш нещата спрямо това от кьде ще си вземеш кученце  ;) И според мен ако си взимаш куче за да си го гледаш и обичаш(а не за изложби и показност)е напьлно вьзможно да си намериш за тезс пари  :blink:

#280 Потребителят е офлайн   Toby and Roby ! Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 03:09 PM

здравейте така де и аз се колебая между две породи между английски булдог и МОПС ако може да ми отговорите ще ви бъда много благодарен  :blink:

• (32 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни