Цитат
Face, относно далматина - те са страхотни кучета. Като бях малка прочетох около 101 пъти "101 Далматинци":) Единственото, което ме спира е приетото схващане, че са малко глупавички:) Не ме притеснява това, че няма да ми говори с човешки глас и да ходи на дв крака, а по-скоро как ще се псравям с него ако реши да бяга:) Навсякъде четох, че, за да се възпита едно куче, трябва доста строго отношение на моменти, а на мен ми става толкова миличко само като видя сладката физиономия на някое куче, че не мога да си рпедставя да съм строга. Притеснявам се, че един далматин съвсем ще ми се качи на главата или бъркам?
Не мога да ти кажа, какво точно ще се случи. Всичко зависи от теб и от никой друг. Важен е подхода. r) Само пример- дадох си едно женско кученце - пъро във Варна. Момчето кеото я взе беше възхитен от нея и от това как го слуша и т.н. Но сле случиха разни неща и той не можеше да я гледа и аз си я взех отново. После тя замина за Севлиево при други хора. Това което знам е, че вече е голяма дивачка, прави белички и всякакви такива нещата. Но собсрениците и казват, че те са я залигавили и т.н. Момчето което я взе отначало не може да повярва, че може да прави такива неща. Той още е очаровам от нея и колко лесно я научила на някой неща за много кратко време r) така че всичко зависи от човека и подхода. r)

Вход

Горе
Цитиране +
Почивайте в мир, мили ангели!
[br]