Някой да иска две дупенца? търсим временен дом поне
Публикувано: 18 June 2011 - 09:20 PM
Двете дупенца са кучешки. На около 1 месец. Момиче и момче - Шакира и Джаки. Така са ги кръстили работниците на фирмата, където са подхвърлени. Началството още не ги е видяло, не се знае дали няма да ги изхвърлят.
Обезпаразитени са вътрешно и външно. Оставих на пазачите храна с молба да ги нахранят през почивните дни. Дано го сторят. Търсим временен дом за малките, ако някой може да ги приюти (и иска де), ще се радваме много :) Шанса им да имат нормален живот ще е по-голям.
За контакти: 0886 109 235 и sharkobg@gmail.com
Ето ги и тях - шаренкото е момата, другото е мЪж :)
Обезпаразитени са вътрешно и външно. Оставих на пазачите храна с молба да ги нахранят през почивните дни. Дано го сторят. Търсим временен дом за малките, ако някой може да ги приюти (и иска де), ще се радваме много :) Шанса им да имат нормален живот ще е по-голям.
За контакти: 0886 109 235 и sharkobg@gmail.com
Ето ги и тях - шаренкото е момата, другото е мЪж :)
Публикувано: 22 June 2011 - 04:44 PM
Събитията се развиха много неочаквано и за момента добре :)
Момичешкото дупе си има дом и, според мен добър. Само дето забравих да го снимам с новите стопани, но ще им ида на гости в скоро време и ще го направя.
Момченцето остана самичко, има възможност да отиде на хотел, но както винаги паричките са решаващ фактор. Ще го вземат само за 5 лв на ден тъй като е мъничък. Също така ще му трябват ваксинки.
Дали няма желаещи да ни помогне да спасим второто дупенце? Сметката ни е:
Фондация „Шарко”
Първа Инвестиционна Банка
BG13 FINV9150 1014 9151 60
или Пейпал
имаме още доста да изплащаме хотела на заминалите Рижко и Чери и няма как да се справим.
Момичешкото дупе си има дом и, според мен добър. Само дето забравих да го снимам с новите стопани, но ще им ида на гости в скоро време и ще го направя.
Момченцето остана самичко, има възможност да отиде на хотел, но както винаги паричките са решаващ фактор. Ще го вземат само за 5 лв на ден тъй като е мъничък. Също така ще му трябват ваксинки.
Дали няма желаещи да ни помогне да спасим второто дупенце? Сметката ни е:
Фондация „Шарко”
Първа Инвестиционна Банка
BG13 FINV9150 1014 9151 60
или Пейпал

имаме още доста да изплащаме хотела на заминалите Рижко и Чери и няма как да се справим.
Публикувано: 22 June 2011 - 07:49 PM
Нарочно пускам нов пост.
Момченцето вече е вкъщи. Много щеше да му е самотно в храстите без каката. Тя може и да не е кака, но е по-едричка. Вижте как се става домашно куче:
Първо така:
После така:
И най-накрая така:

Ще мога да го задържа у нас до неделя, утре и вдругиден ще трябва да го нося в котешка клетка на работа, не мога да го оставя у нас за през деня. Въпреки, че никой не ни пише в темата (може би названието е смущаващо?) се надявам, че някой ще се трогне от съдбата на това момченце.
Момченцето вече е вкъщи. Много щеше да му е самотно в храстите без каката. Тя може и да не е кака, но е по-едричка. Вижте как се става домашно куче:
Първо така:
После така:
И най-накрая така:

Ще мога да го задържа у нас до неделя, утре и вдругиден ще трябва да го нося в котешка клетка на работа, не мога да го оставя у нас за през деня. Въпреки, че никой не ни пише в темата (може би названието е смущаващо?) се надявам, че някой ще се трогне от съдбата на това момченце.
Публикувано: 16 July 2011 - 10:04 PM
rodegunda, в 22 June 2011 - 04:44 PM, написа:
Поправям се :) Вчера бях за кратичко на гости на Тери - сестричката на Джаки. Момата вече има две ваксини, ходи на разходки с каката и изглежда много доволна от живота.
Ето малко снимчици:

Публикувано: 04 August 2011 - 03:50 PM
Ама много сладко туй кутре бре. И аз съм я изтървала тази тема и чак сега я виждам. Пожелавам му най-добрите стопани на тоз ушатко:)

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 12 August 2011 - 02:50 PM
Един Джаки и две каки на разходка 
Какво е една разходка за едно тримесечно кутре? Нека да питаме нашия Джаки.
"Днес с двете ми каки бяхме на голяяяяма разходка в гората! Толкова неща можеш да правиш там.
В началото беше малко неприятно защото бяхме вързани.

Но какво да се прави, ние сме кучета и не е правилно да щъкаме без повод из града. Има деца и дори възрастни хора, които се плашат от такива малчовци като мен. А аз никак не съм страшен, мисля, че имам доста приятна муцунка. Не е ли така? :)

И така, пристигнахме в гората и вече няма тези неприятни поводи! Свобода!

Можеш да тичаш и да се качваш на каките на главите ...

Можеш да изкопаеш дупка и да се овъргаляш в нея

след малко още :)

Какво е една разходка за едно тримесечно кутре? Нека да питаме нашия Джаки.
"Днес с двете ми каки бяхме на голяяяяма разходка в гората! Толкова неща можеш да правиш там.
В началото беше малко неприятно защото бяхме вързани.

Но какво да се прави, ние сме кучета и не е правилно да щъкаме без повод из града. Има деца и дори възрастни хора, които се плашат от такива малчовци като мен. А аз никак не съм страшен, мисля, че имам доста приятна муцунка. Не е ли така? :)

И така, пристигнахме в гората и вече няма тези неприятни поводи! Свобода!

Можеш да тичаш и да се качваш на каките на главите ...

Можеш да изкопаеш дупка и да се овъргаляш в нея

след малко още :)