- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Ти да видиш тема...
Публикувано: 30 June 2011 - 05:54 PM
Ужасно е за мен. Трябва да ги върна там, от където ги купих, там ще ги изядат.
Пиша където се сетя..., че може да има... надежда.
Мога да ги задържа още няколко дена.
И моля, разпространете.
Ще опитам да направя снимки, но са красавци и тримата.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 June 2011 - 09:06 PM

ПС: В раздела на хвъркатите няма ли да имат по голям шанс?
Публикувано: 30 June 2011 - 09:16 PM

4 мъжове и 2 женки, точно така, глупава работа... Ще си правим хор

Прион, на мен това са ми втора "партида" петли и кокошки, които ще си отидат от естествена смърт, както и предишните. Малко са хората, които ги гледат така и това ми е проблема... Цели 3ма такива ми трябват.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 01 July 2011 - 09:53 AM

Много лошо се е получило с тия петли... Според тебе нарочно ли са те изментили или и продавачите не са знаели за пола...?
Успех с търсенето,ама наистина не зная кой ще иска петел,без да си го представя в тенджера...

Пускай обяви,че предлагаш жив будилник и прахосмукачка за трохи в един уред...

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 01 July 2011 - 10:16 AM
Arha, в 01 July 2011 - 09:53 AM, написа:

Не бе, не е нарочно, просто бяха много малки и явно жената не се справя със задачата да ги разпознава толкова малки.
Шансът им е нулев ми се струва. Писах, където се сетих, че има някакъв шанс да има хора, които имат къщи и не ядат таково и зеро резултат.
Другата седмица ще отида да ги сменя за кокошки...

Освен, че цялата ситуация е гадна, ще трябва и да избера един от четиримата...

Публикувано: 01 July 2011 - 10:32 AM
Хем вегетарианец, хем с къща, хем да харесва и да е готов да гледа пернати, че и да няма такива до сега. Че и по три! Ужасно непосилна задача ми се струва.

Публикувано: 01 July 2011 - 10:37 AM

Публикувано: 01 July 2011 - 11:25 AM

Иначе,от малка си мечтая за кокошчица и петел,който да ми вряка сутрин да ставам,че не съм от ранобудните ...

Не се предавай още...знаеш,че ще пратиш кресльовците на заколение,ако ги върнеш,нали?

Публикувано: 01 July 2011 - 12:49 PM
Освен да ги разделиш, някои може да правят компания на патоците, ако сега са отделени :(
Публикувано: 01 July 2011 - 01:01 PM

Публикувано: 01 July 2011 - 02:53 PM

Писах ти!

Публикувано: 01 July 2011 - 04:25 PM
Ако наистина има нещо такова, може пък и петлите да се превърнат в кокошки след кастрация или хормонално третиране :) Така ще си разрешиш проблема :)
Публикувано: 01 July 2011 - 04:38 PM
Иииии! Ура! Имаме един със сигурен дом! Появи се надеждица - може пък да успея,а?!
Ето двама - кафявия и черния. Черния е по-дребен и останалите го гонят. Бях решила, че е черната кокошка на групата

Значи следващият, който си търси дворче е този - голям и едър, лъскав красавец. тепърва ще става още по-голям.

А това кажете ми моля ви се, може ли да е кокошка? Аз не мисля - това ще да е петел. Само той не е пропял още, за да се докаже, но си мисля, че няма такива кокошки!?

Ето да ги видите какви са смешни и хубави:

Публикувано: 01 July 2011 - 08:02 PM
bushkata, в 01 July 2011 - 04:38 PM, написа:
Поздравления , радвам се че има такива хора , ние също имаме 2 петела и осем кокошки които ще си отидат от естествена смърт . сега имаме и малки пилета (много са сладички ) единият ни петел също е доста буен и се бият понякога но ги разделяме като стане напечено . Много хора се смеят на тази ситуация как така кокошки любимци :)) но ние си ядем яйчица и си ги гледаме . даже една от кокошките претърпя операция на гърба след разкъсване от куче но за съжаление не изкара дълго :(. В селото където живеят родителите ми реагират странно и на това че всичките ни животни за кастрирани :))))) но малко по малко успявам да им обясня ползите от това и вече кастрирах две котета на съседката :)))))
Стискам палци да намериш домове на всички петлета :)
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »