- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Изхвърлено дого
Публикувано: 02 July 2011 - 07:20 PM
Ще се побъркам да я мисля. А не мога да направя много за нея. Нямам финансова възможност да я настаня в клиника или хотел, но ако се намери приемен дом за нея ще я кастрираме и лекуваме, и ще се търсят стопани. Ще ми се да вярвам, че ще се намерят хора и за нея. И ми се иска да я видя щастлива.
Моля от все сърце, ако някой може да я приюти временно или да помогне с малко трохички, за да може да има бъдеще и за нея.
Публикувано: 02 July 2011 - 09:38 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 July 2011 - 11:57 AM
Благодаря на всички, отзовали се за помощ и подкрепа. Благодаря на Vess, че реагира светкавично като предложи да я приюти и дойде днес с мен да я хванем. Без вас нямаше как да се получи добрата новина.

Ще пиша веднага, щом получа нова информация. За момента плановете са момата да остане в клиниката до четвъртък, когато Vess ще може да я вземе при себе си. И дано се споразумеят с нейното момче.
За да спазим традицията животинките при Vess да носят имена на държави или континенти, предложих момата да се казва Куба. Но бъдещата й приемна стопанка има последната дума

Моля, който има възможност да ни помогне финансово.
Публикувано: 03 July 2011 - 02:20 PM
Цитат
Име (Name): МИЛЕНА ТОДОРОВА МАКЕДОНСКА (MILENA TODOROVA MAKEDONSKA)
IBAN: BG16UNCR96601047014706
BIC: UNCRBGSF
При банка (Bank): УниКредит Булбанк (UniCredit Bulbank)
При попълване на вносната бележка или платежното нареждане е желателно да попълните в основание за плащане име на животното и вашия ник или име.
Благодаря Ви, ATANASOVA!
Публикувано: 03 July 2011 - 03:24 PM

Апропо не ви ли прави впечатление, че нещо напоследък почнаха да изхвърлят много породисти женски кучета, използвани за разплод? Дали няма общо с развъдника, от който са изхвърлили и Снежка? Има ли някакъв начин да се проучи?
Публикувано: 05 July 2011 - 12:46 AM
Дотук сумата за изследвания, лечение и стационар е 90 лв. Вчера оставих 40, днес една добра фея също е дарила парички за момичето. Благодаря ти, Виолета.
Публикувано: 07 July 2011 - 11:13 PM

Силвия, fanfann, благодаря ви за финансовата подкрепа.

Публикувано: 08 July 2011 - 10:31 PM

И разбира се, снимки за всички фенове:

И една малко неприятна възможност: кучето може би проявява агресия към други животни по време на хранене. Аз няма да мога да го проверя с друго куче, защото моя боксер със сигурност си пази храната и ще има борба, ако ги храня заедно. Отворена съм към предложения как да направя проверката.
Публикувано: 09 July 2011 - 07:45 AM
За проверката - може би на нея и на "тестовото" куче да се сложат намордници! Бих предложила моя Мърфи, който е прочут крадец на храна, отскача бързо като го гонят и не е изобщо агресивен, а и разбира бързо кога се "запича" положението :), но не сме в София! :(
Публикувано: 09 July 2011 - 08:06 AM

Куба все още е изолирана от контакт с други кучета, защото заболяването й е заразно. Но се надявам съвсем скоро да й уредим среща, и то безпроблемна, със себеподобно.
Vess, благодаря за снимките. Куба изглежда много доволна от посещението и компанията ти.
Публикувано: 09 July 2011 - 09:11 AM

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 14 July 2011 - 03:00 PM

- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »