, но след няколко лакомства нещата си дойдоха на място. Станала е още по-красива и е качила някое килце. Отново скачане до главата, тичане и нежни разговори и целувки (забравила съм да спомена, че Айра говори
, но след няколко лакомства нещата си дойдоха на място. Станала е още по-красива и е качила някое килце. Отново скачане до главата, тичане и нежни разговори и целувки (забравила съм да спомена, че Айра говори  ). Пак сменя козинката, та се наложи пак да бъде изтормозена с четката. Последва разходка и обещания за скорошно виждане.
). Пак сменя козинката, та се наложи пак да бъде изтормозена с четката. Последва разходка и обещания за скорошно виждане.Съквартирантката и, лабрадорката Тера, са я осиновили и сега Айра си прави компания с мъничко момченце без оченце Мони, много симпатичен и мил господин.
Поздрави от Айра и надежда за неин си Човек!!!

Извинявам се качеството на снимките!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

за грижите!
 за грижите! 

. Тези дни ще и ходим на гости и ще направиме хуууубави снимки ....нямам търпение да видя принцеска. Единственото, което и липсва е топъл и уютен неин си дом и любящи Човеци, дано...!
. Тези дни ще и ходим на гости и ще направиме хуууубави снимки ....нямам търпение да видя принцеска. Единственото, което и липсва е топъл и уютен неин си дом и любящи Човеци, дано...!

Честно казано напълно се бях отказала да и търся дом в БГ, попадахме на какви ли не образи...дори имаше вариант малката да пътува за чужбинско през Феруари,но ето,че нейните си хора я намериха.
  Честно казано напълно се бях отказала да и търся дом в БГ, попадахме на какви ли не образи...дори имаше вариант малката да пътува за чужбинско през Феруари,но ето,че нейните си хора я намериха. Уикенда ще ходим на гости и силно се надявам да са се поукротили малко и да ни обърнат и на нас внимание:)
 Уикенда ще ходим на гости и силно се надявам да са се поукротили малко и да ни обърнат и на нас внимание:)

, където ще тичат на воля. Не се сещам за по-хубав край от този. А и ние сме късметлийки, момиченце ще ни е съвсем наблизо и ще имаме възможност за чести гостита и контрол.
, където ще тичат на воля. Не се сещам за по-хубав край от този. А и ние сме късметлийки, момиченце ще ни е съвсем наблизо и ще имаме възможност за чести гостита и контрол.