In Memoriam
Публикувано: 16 January 2009 - 12:57 AM
Едно малко кадифено сърчице престана да тупти едва 42 дни след като се появи на този свят, на 14ти януари в 21.30ч.
Името й беше Arma Bandida... Изглежда, друга Арма освен майка й не е трябвало да имаме...
Малката бандитка не успя да се радва на първата си разходка, на новите си стопани, на първия си рожден ден, на морето... и на толкова много други неща, които й бяха предопределени...
Спи, миличка!
Почини си от всичко и ни чакай! Тук, от тази страна, въздухът за теб не достигна...
Целуваме те!
Името й беше Arma Bandida... Изглежда, друга Арма освен майка й не е трябвало да имаме...
Малката бандитка не успя да се радва на първата си разходка, на новите си стопани, на първия си рожден ден, на морето... и на толкова много други неща, които й бяха предопределени...
Спи, миличка!
Почини си от всичко и ни чакай! Тук, от тази страна, въздухът за теб не достигна...
Целуваме те!

Публикувано: 16 January 2009 - 09:14 AM
Съжалявам! Толкова е мъничка...
Публикувано: 16 January 2009 - 10:46 AM
Най-искрени съболезнования и от мен, Nickey ... :'(
Тъжна тема, но за съжаление такъв е живота. Рано или късно се разделяме с нашите приятели ... Но те ще ни чакат ... там някъде, някога ...
Тъжна тема, но за съжаление такъв е живота. Рано или късно се разделяме с нашите приятели ... Но те ще ни чакат ... там някъде, някога ...

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 January 2009 - 11:13 AM
Крис (1991-2004) - първото ми куче, коли. Да го приспя беше най-трудното решение. Успокоява ме единствено мисълта, че е било правилно.
Нерон (15.03.2007-13.05.2008) - първия ми рот. Отиде си твърде рано, след едноседмично боледуване.
В сърцето ми винаги има място за вас, момчета :wub:
Нерон (15.03.2007-13.05.2008) - първия ми рот. Отиде си твърде рано, след едноседмично боледуване.
В сърцето ми винаги има място за вас, момчета :wub:
Публикувано: 16 January 2009 - 03:43 PM
В събота, на 10 януари,си отиде нашата Сара-нашето слънчице.Приспаха я по време на операция.Нямаше никаква надежда.Много е трудно да загубиш кучето си,а тя беше наше куче 12 години и половина.Днес ни дадоха урната й.Само това ни остана и спомените.
Публикувано: 30 January 2009 - 06:17 PM
Днес сутринта почина моето сладко кученце.На 9 години.До сега не беше боледувал от нищо.Преди 3 дни изведнъж се парализира-не можеше да яде,да ходи,даже не можеше да изскимти горкото.Опитахме се да го спасим,но след всички системи и инжекции се влоши и днес сутринта почина.Още не мога да свикна с мисълта,че никога повече няма да го видя. :'( :'( :'(.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 30 January 2009 - 10:30 PM
Цитат
Едно малко кадифено сърчице...
Малката ми любимка... :'( Толкова се чудих, защо престанахте да качвате нейни снимки... :'(
Моите най-искрени съболезнования.Явно е била твърде съвършена за този свят...сега е на едно по-добро място... :'(

The only thing I need right now is you...

Публикувано: 11 February 2009 - 10:05 PM
Преди 6 години си отиде първата ми животинка, разкошната Биба...невероятно коте на 11 години, затри я лекарска некадърност. След операция и 4 дни жестоки мъки заспа последния си и вече спокоен сън в ръцете ни...
През юни 2008 г., след 12 години щастлив живот, ни напусна най-верния другар и пазач Крум...Крумчо, който не ми даваше да отварям вратата на непознати, докато бях малка, и който с такава радост ме посрещаше като се прибирах всеки ден..Съжалявам, че не бях с него и родителите ми, когато болестта го надви и той се предаде, дано ми прости...
Преди месец затвори очи и сиамеца Пижо, страшилището на всички котараци и мишки. Сладура, когото ми идваше да убия, когато ме будеше в 5 часа сутринта, за да получи рохкото си яйце...и на когото всичко прощавах, щом се сгушеше на скута ми и ме погледнеше, събрал всичката любов на душата си в страхотните си сини очи...
Тук е мястото да спомена и другите живинки, минали през живота ми и оставили своята следа там-Балкан, Писа, Сузи...дано сте по-щастливи там, където сте сега.Много ми липсвате :'( :wub: :wub: :wub:
През юни 2008 г., след 12 години щастлив живот, ни напусна най-верния другар и пазач Крум...Крумчо, който не ми даваше да отварям вратата на непознати, докато бях малка, и който с такава радост ме посрещаше като се прибирах всеки ден..Съжалявам, че не бях с него и родителите ми, когато болестта го надви и той се предаде, дано ми прости...
Преди месец затвори очи и сиамеца Пижо, страшилището на всички котараци и мишки. Сладура, когото ми идваше да убия, когато ме будеше в 5 часа сутринта, за да получи рохкото си яйце...и на когото всичко прощавах, щом се сгушеше на скута ми и ме погледнеше, събрал всичката любов на душата си в страхотните си сини очи...
Тук е мястото да спомена и другите живинки, минали през живота ми и оставили своята следа там-Балкан, Писа, Сузи...дано сте по-щастливи там, където сте сега.Много ми липсвате :'( :wub: :wub: :wub: