In Memoriam
Публикувано: 02 May 2009 - 09:13 PM
толкова много съжалявам за всички сърчица отишли си от този свят от 1-вият пост до последния плаках толкова много че се наложи да пия успокоителни после бях изпаднала в някаква депресия ужасно е спомних си за всичките ми животинки които съм загубила до сега и толкова страдания съм претърпяла покрай тях че понякога не ми се иска да обичам толкова много животните до сега не съм губила куче а само дребни животинки като папагалчета зайчета хамстерчета но може да е едно мишле но то да е половината ти сърце независимо какво е то заема голяма част от живота на човек замислих се какво ще правя когато кучетата които имам да починат незнам какво ще правя аз само при мисълта се поболях а когато един ден това се случи незнам как ще го преживея изключително много съчувствам на всички загубили своите верни приятели ;( ;( ;(

I feel it in my fingers, I feel it in my toes. The love is all around me...
Публикувано: 02 May 2009 - 09:23 PM
По-добре не си мисли такива неща - не дърпай дявола за опашката!
Публикувано: 09 May 2009 - 09:54 AM
Нашият Нико го няма вече.
Това невероятно момче имаше шанса да изживее последните години от тежкия си живот си обичан.А в последните минути от него направи това , което един пит умее най-добре - да накара любимия човек да се усмихва , да е щастлив.
Роден в Америка, чистопороден АПБТ, Нико показа прекрасните качества на своята раса- беше всеотдаен , дисциплиран ,лоялен , приятел.
Съдбата му се реши в този форум и много от нас му стискаха палци да е щастлив в своя нов дом.Е- беше щастлив.
Почивай в мир , Нико
Това невероятно момче имаше шанса да изживее последните години от тежкия си живот си обичан.А в последните минути от него направи това , което един пит умее най-добре - да накара любимия човек да се усмихва , да е щастлив.
Роден в Америка, чистопороден АПБТ, Нико показа прекрасните качества на своята раса- беше всеотдаен , дисциплиран ,лоялен , приятел.
Съдбата му се реши в този форум и много от нас му стискаха палци да е щастлив в своя нов дом.Е- беше щастлив.
Почивай в мир , Нико

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 09 May 2009 - 09:27 PM
Почивай в мир, Нико! Имал си достоен живот и си обичал!
Публикувано: 09 May 2009 - 10:07 PM
Познал мъката и щастието ... почивай в мир момче !

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 01 June 2009 - 10:45 AM
rodegunda, в Jul 30 2008, 12:52 PM, написа:
Първото ми куче ни остави на 01.06.2006г, но имам чувството че все още е с нас.... За щастие изживя добър живот, обичахме го много. Чаках да ми вземат куче в продължение на 8 години. И един ден това се случи, бях на 150.....-то небе от щастие. 12,5 години любимата черна брада ме събуждаше. Иска ми се всяко едно куче, коте или друго животно да имат дом и хора, които да ги обичат. Може би някой ден....... дано да е по-скоро.
Три години ..... ти беше първата ми любов.
Може би не бива да го пиша, но днес цял ден си мисля за него.

Публикувано: 20 June 2009 - 09:50 PM
Днес 20.06.2009 си отиде завинаги миличкият ми Дар. Той беше една прекрасна немска овчарка, която изживя достойно краткия си живот. Обичма те , Дар и никога няма да те забравя!!! Дано златната ти душа намери покой. Поклон пред паметта ти. Винаги ще те носим в сърцата си!!!!Обичаме те!!!!