Dog.bg Форуми : In Memoriam

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (16 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

In Memoriam

#141 Потребителят е офлайн   morfeus Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 September 2009 - 10:26 AM

Искренно, ама много искренно се надявах никога да не пиша в тази тема или дори да я посетя, но за огромно мое съжаление се оказа че природата е по-силна от всички и всеки.Моята невероятно любвеобилна и мила кокерка умира в последна фаза на рак с метастазии.Дълго време лекувахме уж жлъчки и всякакви такива, а то какво се оказа.Вчера се потвърди окончателно диагнозата, а кучето като че ли разбра всичко и при разходката му вечерта си взе сбогом с всички нейни приятели които видяхме по пътя.Просто пиша и едвам си сдържам сълзите, а съм мъж на 34г. и над 100 кила.Просто не съм очаквал, че е толкова трудно.Сега предстои решението кога да я приспя, а сърце не ми дава като и погледна погледа (всеки който е гледал кокер знае какви очи имат).Незнам много трудно е, но не искам и да се мучи животинчето, а виждам че вече има тикива признаци.Започнахме кортикостероиди да му дадът малко тонус на кучето и ветеринарите казаха, в един момент от веднъж ще се влоши и веднага да им я водя.Дано по-дълго се задържи и поне да я заведа на любимите и места на Витоша, където дълги години ветрееше ушите при нашите разходки.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#142 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 September 2009 - 03:37 PM

Много съжалявам.
Такава болест няма лечение.

Дори и силния пол могат да я проявят чуствата си при така тежка ситуация ...
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#143 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 26 September 2009 - 07:41 PM

Не знам дали тук е мястото на този пост, но клипчето ме затрогна много ;(
In memory of Laika(1957)
The first living creature in space
http://www.youtube.c...h?v=EAQWpTIjusY

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#144 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2009 - 02:33 PM

morfeus, разплака ме вашата история. Незнам какво да Ви кажа... просто в такъв тежък момент едва ли нещо може да намали болката и тъгата в сърцето Ви.
Искрено съчувствам на Вас и всички, които са писали в тази тема, за да се сбогуват със своите любимци.
Много е тъжно...
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#145 Потребителят е офлайн   rage1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2009 - 03:16 PM

Моите съболезнования на всички загубили своите любимци!!!На 25.09.09 си отиде моята котка Бегемот(беше болна от инфекциозен пертонит)Когато го взехме той беше улично коте с множество проблеми,но ние го задържахме и го гледахме цели две години до тази злощастна дата.Мъката ни е огромна и така ни се иска това да не се беше случвало.Когато го погребвахме един ром ни видя,че копаем нещо и започна да се навърта.Когато се върнахме на гробчето,за да се оверим,че всичко е както сме го оставили,заварихме всичко наопаки.Моето мило коте беше изкарано от гроба си цялото в пръст.Въпреки,че беше мъртъв се разстроих страшно много когато си представих,че е седял сам така:((((Много ни липсва и никога няма да го забравим!!!!
User's Signature

Качена снимка

#146 Потребителят е офлайн   morfeus Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 September 2009 - 12:28 PM

Цитат(sanita @ Sep 28 2009, 03:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
morfeus, разплака ме вашата история. Незнам какво да Ви кажа... просто в такъв тежък момент едва ли нещо може да намали болката и тъгата в сърцето Ви.
Искрено съчувствам на Вас и всички, които са писали в тази тема, за да се сбогуват със своите любимци.
Много е тъжно...

Благодаря за съпричастността, наистина е много тъжно.В момента полагам неимоверни грижи да му осигуря максимален комфорт на животинчето, но го виждам как бавно гасне пред очите ми.Незнам колко още ще се държи моето куче, но виждам че вече е на края на силите си.Усещам, че горкото създание вижда какво правиме всички за него и се опитва да отговори по подобаващ начин, но за съжаление все още никой не е успял да пребори природните закони.Незнам как ще се чувствам без него, но само мога да предполагам каква празнина ще ми остане.Знам само едно към момента, че тръгнат ли някакви болки или кучето да почне да се мъчи, ще си поема отговорността и колкото и да ми е трудно ще ги прекратя.Най-малкото това му го дължа за годините щастие с което ме е дарявало.

#147 Потребителят е офлайн   ncuxo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 October 2009 - 09:54 PM

Хари (2004-2007)
Най-готиния. Няма друг такъв басет. Когато умря реших, че вече всичките ми кучета ще се казват Хари.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

МНОГО Е БУЕН !!!

#148 Потребителят е офлайн   mi6eto_i_ashley Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Retrievers, AGILITY
Публикувано: 10 October 2009 - 11:10 AM

След няколко часа и ние ще се разделим с нашето момченце... dh_188.gif dh_188.gif rf_011.gif След 3p.m. ще дойдат да евтанизират любимото ни куче! За съжаление има шипове по целия гръбначен стълб и вече "падна" окончателно... Дойде времето да се разделим с Алекс Лискин Донкин!!! rg_057.gif ОБИЧАМЕ ТЕ МОМЧЕ ЩЕ СИ ВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ!!! dh_188.gif

User's Signature

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!
Качена снимка

#149 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 October 2009 - 11:20 AM

Прегръщайте я много и не я оставяйте сама, каквото и да ви коства. Те ни дават толкова много, трябва да го направим за тях dh_188.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#150 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 October 2009 - 11:30 AM

Цитат(sanita @ Sep 28 2009, 02:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Много е тъжно...

и мене също ме разплака dh_188.gif Знам какво е да загубиш куче,повярвайте ми dh_188.gif dh_188.gif Много съжелявам dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#151 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 10 October 2009 - 10:33 PM

Цитат(mi6eto_i_ashley @ Oct 10 2009, 12:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
След няколко часа и ние ще се разделим с нашето момченце... dh_188.gif dh_188.gif rf_011.gif След 3p.m. ще дойдат да евтанизират любимото ни куче! За съжаление има шипове по целия гръбначен стълб и вече "падна" окончателно... Дойде времето да се разделим с Алекс Лискин Донкин!!! rg_057.gif ОБИЧАМЕ ТЕ МОМЧЕ ЩЕ СИ ВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ!!! dh_188.gif

rg_057.gif rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif
Много е тъжно когато трябва да се разделим с нашите любимци....
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   Katt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2009 - 04:25 PM

Реших и аз да пиша,за жалост в тази тема.Ще разкажа са едно от животните който съм обичала най-много през целия си живот.Беше морско свинче,съвсем обикновено,дебело и лакомо.Купихме си я когато бях на 8.От малка копнеех за куче но,родителите ми бяха твърдо против.Радвах се че поне имам нея,Ета.Странно име,идва от породата и:розетка,Етка.Бях с нея винаги,когато ям,когато уча,дори когато спя.Чуствах я като куче,и я обичах ужасно много.Толкова незабравими мигове имам с нея,от изядените тапети,от одялото което има дупки,от напишканият матрак,толкова много спомени.Един ден,толкова внезапно тя се разболя и в рамките на 1 ден умря.Толкова болка,толкова сълзи.Помня ужасната вечер,как стоях до нея и се молех,как я топлех понеже коварната болест която ми я отне беше настинка,как в един момент реших да я прибера,гушнах я заедно със одеалцето с което бе завита,целунах я и е прибрах в клетката и,в момента в който се изправих го усетих,усетих някакво странно чуство,устетих как си отива.В този момент тя почина.Цяла нощ гушках телцето и и плачех.На другия ден с татко я погребахме.Погребахме я точно под балконът ми.Почивай в мира мила,обичам те и винаги ще те обичам. rg_057.gif hb_027.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#153 Потребителят е офлайн   Nikita_72 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 09:21 PM

Господи, господи......имам два кокера .........знам как гледат.........знам как обичат.....знам.......знам....много ми е тежко като прочетох и като видях снимката......и.....ужасно е.....нямам думи......
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Рисуване
Публикувано: 24 October 2009 - 02:45 PM

На 15.12.08г. почина животното което обичах безумно.R.I.P. Стейси,ще живееш винаги в сърцата ни. dh_188.gif Дано да си на по-добро място. rf_011.gif Със сълзи пиша това,държейки каишката на Стейси(единственият ми спомен,останал от нея)
Има си и стихотворение:
Невинно малко черно сърчице,
защо жестоката съдба от нас те взе?

Очите ти-две неугасващи звезди
завинаги ще светят във нашите души!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#155 Потребителят е офлайн   morfeus Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 October 2009 - 04:38 PM

Днес 24.10.2009г. ми се наложи да взема най-трудното решение в моя живот.В крайна сметка завинаги от този свят си отиде моето скъпо куче, след мъчителна битка с рака.Обичаме те Кари, сигурен съм че вече гониш отново птичките във вечните ловни полета.Убеден съм че някога отново ще се видиме.Сбогом.

В памет на Кари:
http://www.vbox7.com/play:9e9afbc9

#156 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 October 2009 - 10:55 AM

Много съжалявам за Кари.Гледах клипчето,поплаках си.

#157 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 October 2009 - 11:13 AM

моите съболезнования rf_011.gif да почива в мир била е прекрасно куче rf_011.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#158 Потребителят е офлайн   morfeus Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 October 2009 - 03:09 PM

Благодаря на всички за съпричастността, все очаквам да влети лудешки в стаята или да се разлае радостно за нещо, но уви реалността е друга.

#159 Потребителят е офлайн   tyana_lil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2009 - 03:22 PM

Bellissima напусна този свят на 02.09.09. Точно преди два месеца.
Винаги ще си в сърцето ми, моята красавица.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Почивай в мир, моята красавица...
http://forum.dog.bg/-t28455.html

#160 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 November 2009 - 09:19 PM

Моите съболезнования на всички загубили приятел, аз самата преди няколко дни загубих котето ми Рамбо завинаги... rf_011.gif rf_011.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (16 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема