In Memoriam
Публикувано: 05 November 2009 - 05:17 PM
Днес на 05.11.09г. си отиде моята любима Пандалина(Пандичка).Спасихме я от един заден двор когато беше съвсем малко шарено малко бебче.Страдаше от херния.Спасихме го.Отгледахме го откакто опашчицата му беше колкото показалез докато стана по-голяма от тялото му.Днес я блъсна кола.Намерихме я след това.Даже не можа да си дояде гранулите.

Публикувано: 25 January 2010 - 11:49 AM
coolice, съболезнования! Да почива в мир Астра!
Публикувано: 25 January 2010 - 12:38 PM
Отиде си най доброто куче на света!Не мога да ви опиша болката....Алекс беше за мен всичко,не зная как ще превъзмогна това, което ме сполетя.Направих всичко по силите си да го излекувам от коварната болест. Казват : от ревматоиден артрит не се умира, но с ревматоиден артрит се умира...Някъде сбърках...., но къде ли.Само на 1.8 месеца,...... защо?
Сбогом мое съкровище!!!!!
Сбогом мое съкровище!!!!!
Публикувано: 02 February 2010 - 03:49 PM
Съжалявам за загубата на всичките животинчета.И моето куче (естествено най доброто животно на света) вече от три месеца и половина не е между нас, а тъгата ми е все едно вчера се случи.Но вина никой няма, просто такива са естествените биологични процеси, както и при хората така и при животните.Остават единствено хубавите спомени и надеждата, че душите им (енергията) са наистина на едно по-добро място.А и да не е така в което аз лично не съм убеден, със сигурност знам, че цялата болка е приключила и поне не се мъчат.Четох преди време, че всъщност тъгата и мъката са породени от чист егоизъм-просто когато обекта за който се тъжи не е вече до тебе, което е липса на някакво щастие-изчезнало вече, от там идва и състоянието на тъга.Т.е човек чисто за лични нужди търси обекта който му доставя щастиние и който вече го няма.Както и да е въпроса, е че е много тъжно без любимите ни животинки.Много ми се ще да си взема ново куче, но не съм готов още, а и не знам дали ще бъда готов за това отново.
Публикувано: 07 February 2010 - 03:42 PM
Наричах я "моята Чоча", от къде да знам, че истинското й име е "Мое сърце!" Сърцето ми е с теб, момичето ми, където и да си! Липсваш ми, много ми липсваш...
Чоча си отиде в петък, 05.02.10г., в края на вечерната ни разходка, защото един "човешки" изрод спря колата си и стреля по нея...Чоча нямаше порода, но имаше душа, голяма, изпълнена с любов! И ние те обичаме, миличката ми, нали усещаш това!? Липсваш ми, липсваш ми...искам те тук и сега...Легълцето ти е празно, тук е любимият ти червен пуловер, купичката ти и сякаш ей сега ще ме побутнеш с муцунка, за да те погаля...
Чоча си отиде в петък, 05.02.10г., в края на вечерната ни разходка, защото един "човешки" изрод спря колата си и стреля по нея...Чоча нямаше порода, но имаше душа, голяма, изпълнена с любов! И ние те обичаме, миличката ми, нали усещаш това!? Липсваш ми, липсваш ми...искам те тук и сега...Легълцето ти е празно, тук е любимият ти червен пуловер, купичката ти и сякаш ей сега ще ме побутнеш с муцунка, за да те погаля...

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 07 February 2010 - 05:25 PM
Цитат(tuty @ Feb 7 2010, 03:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Наричах я "моята Чоча", от къде да знам, че истинското й име е "Мое сърце!" Сърцето ми е с теб, момичето ми, където и да си! Липсваш ми, много ми липсваш...
Аз, аз нямам думи. Това е някакъв абсурд. Разхождат се въоръжени психари и сеят смърт без да имат страх от закони и необезпокоявани от правосъдието.
Тути, скърбя с вас, но и бяс ме хваща от ненаказаното зло. Търсете виновника и справедливост. И още искам да кажа, но ще се спра до тук, много отрова ми се е събрала
Сбогом мило момиче! Почивай в мир!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 07 February 2010 - 06:12 PM
Моите съболезнования!

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.