Съни, коте кучелюбка търси дом!
Публикувано: 17 July 2011 - 06:34 PM
Намерена на натоварено кръстовище със обикаляща покрай нея глутница бездомни кучета- Спасена! Пребивава вкъщи вече цял месец, та вече ми стана на около 3, 4 месеца. Има си хигиенни навици и то без котешката тоалетна- припка в банята при всяка нужда! С Райа свикна и я обикна само за 3 дена. Сега не спира да я тормози и най- много обича уши! Пакости не прави, стига да няма цветя покрай нея- обожава ги! Има си и кучешки навици; сутрин ви облизва обилно за добро утро, само дето не е заскимтяла от радост.
И снимки на малкото таласъмче;
И снимки на малкото таласъмче;
Публикувано: 18 July 2011 - 08:10 PM
Хайде народе, подарявам пръв по рода си хибрид между терминатор и робокоп! Офертата не е за изпускане

Публикувано: 18 July 2011 - 08:27 PM
Винаги се умилявам от подобни междувидови игри, страхотни са!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 July 2011 - 12:14 PM
Появи се един желаещ за героинята! Момче на 20 години, работещо, но живеещо все още с родителите си и зависи от тях дали ще я осиновят. Очаквам включване, а междувременно позьорката... Леле, наистина ще ми липсва това коте! Такъв модел никога не съм имала!

Публикувано: 27 November 2011 - 10:20 PM
Сънчо остава при мен
Прекалено много ще ни липсва Психото ако се разделим с него... Котка може да си намериш под път и над път, но Психо- Котка, това е друго нещо!
Още повече, че няма проблеми с кучетата на приятеля ми, само дето тях ги е доста страх от него, но и това ще мине. Те постепенно свикват с него.

Още повече, че няма проблеми с кучетата на приятеля ми, само дето тях ги е доста страх от него, но и това ще мине. Те постепенно свикват с него.
Публикувано: 27 November 2011 - 11:52 PM
Хубаво е, че си се занимават когато всички са на работа и са сами по цял ден.
Има си много плюсове! Райа вече не е злояда, и закусва и вечеря със желание! Не се налага да й повтарям "Яж, Яж!"- като зла мащеха. Занимават се когато всички са на работа и са сами по цял ден. Има и пакости от страна на Сънчо, но пък вече той не би могъл без Райа. Понякога си поделят пакостите, например Сънчо вади стелките на обувките, а като се наиграе Райа ги яде, защото вече са на земята /Райа си знае, което е на земята е нейно (играчка) /. Няма как да си го дам.
Все ми се струва, че тя би свикнала без него по- лесно отколкото обратното.
Има си и минус... цветята са барикадирани. Но пък и Сънчо се научи да сяда преди да му дам да яде
Забавно е... Бях забравила какво е да имам коте вкъщи...
Има си много плюсове! Райа вече не е злояда, и закусва и вечеря със желание! Не се налага да й повтарям "Яж, Яж!"- като зла мащеха. Занимават се когато всички са на работа и са сами по цял ден. Има и пакости от страна на Сънчо, но пък вече той не би могъл без Райа. Понякога си поделят пакостите, например Сънчо вади стелките на обувките, а като се наиграе Райа ги яде, защото вече са на земята /Райа си знае, което е на земята е нейно (играчка) /. Няма как да си го дам.

Има си и минус... цветята са барикадирани. Но пък и Сънчо се научи да сяда преди да му дам да яде

Забавно е... Бях забравила какво е да имам коте вкъщи...
Публикувано: 21 January 2012 - 07:40 PM
От вчера Съната е кастриран. Беше упоен в 10:20ч., към 15:30ч. започна да помръдва ушенца, предни лапички, към 17:30ч. започна да се опитва да ходи, но залиташе доста и падаше и към 22:00ч. вече можеше да стои стабилно, яде, пи доста вода. Упойката го пусна много, ама много бавно! Доктора обясни, че зависи от мазнините и т.н... как няма да го пусне бавно, с неговите 5,600кг., на които доктора откровено се изненада като научи на колко време е Сънчото.
Публикувано: 21 January 2012 - 08:46 PM
И аз от началото мислех, че е момИче защото реално погледнато си беше трицветен и нямаше никакви атрибути отзад, но в последствие се оказа момченце
Свят голям, котки много и различни.
Както и да е, сега спинка, почива си... малко е плашлив и се стряска от звуци, на които преди не обръщаше никакво внимание, но предполагам, че още има стрес и ще отмине скоро. Иначе не личи да го боли, ходи нормално, качва се на леглото, слиза съвсем свободно, гушка се много, в общи линии си е същия, само по- малко фурия от обикновено... с Райа не знам дали се е закачал да играе днес защото бях на работа /нали се отработва/. Утре ще имам възможност да ги наблюдавам повече.

Както и да е, сега спинка, почива си... малко е плашлив и се стряска от звуци, на които преди не обръщаше никакво внимание, но предполагам, че още има стрес и ще отмине скоро. Иначе не личи да го боли, ходи нормално, качва се на леглото, слиза съвсем свободно, гушка се много, в общи линии си е същия, само по- малко фурия от обикновено... с Райа не знам дали се е закачал да играе днес защото бях на работа /нали се отработва/. Утре ще имам възможност да ги наблюдавам повече.
Страница 1 от 1