Малката принцеса е страхотна, много пораснала, супер социална и игрива.
Кучка роди кученца на Орлов мост

Публикувано: 13 October 2011 - 09:15 AM
Малката принцеса е страхотна, много пораснала, супер социална и игрива.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза

Публикувано: 14 October 2011 - 05:55 PM
Уашита все още лекичко накуцва, но вече мога да се похваля, че ми се радва като ме види, подскача и лекичко проскимтява от нетърпение. Естествено всичкото туй радване е заради храната

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза

Публикувано: 14 October 2011 - 05:57 PM
Ma-ti, в 14 October 2011 - 06:55 PM, написа:
Изкара ми акъла с това изречение. Добре, че успях да прочета следващото...
Чудесно е, че доверието се връща.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Публикувано: 14 October 2011 - 07:16 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Публикувано: 14 October 2011 - 07:56 PM
Искам да благодаря на Vessy cc - заедно с нейна приятелка предложиха дом на Одри и Отава за оставащото време до заминаване. Кучето на Vessy е малко грипозен обаче (да се оправя бързо!) и в крайна сметка, нейната приятелка, (която се оказа, че познавам - светът е малък), ще вземе и двете в неделя. Стискам палци да ги приемат добре другите жувотни у дома. Освен, че ще спестим 140 лв., за малките е много по-добре, защото ще имат повече пространство, движение, а бе друго си е в дом :)
Благодаря!
Междувременно ние вечерно време се забавляваме така:

Публикувано: 14 October 2011 - 10:30 PM
Стискам палци всичко да мине успешно с пътуванията и осиновяванията!!!
Относно Уашита - опасна фурия е тази, НО искам да кажа, че Ina Gencheva е виновна - все ги подбира такива кукувици, на които не им действа седалина!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.

Публикувано: 18 October 2011 - 08:53 AM
Ще се радваме на всяка отделена трохичка за техните билетчета, всичко в тази тема се случва с помощта на много хора заедно, вярвам и че за финалната права ще се справим заедно!
ПП. Не сме забравили маминка - Уашита, Ма-ти всеки ден се бори да спечели доверието й, за да довършим задачата докрай.

Публикувано: 20 October 2011 - 09:45 AM

ВИПАССАНА

Публикувано: 20 October 2011 - 09:51 AM
Междувременно както писах в другата тема, Гошето се присъедини към тази групичка. Малките ще пътуват карго, но той е твърде тежък и голям и затова му търсим или автомобилен транспорт или придружител до Франкфурт.
Набирането на средства тече с пълна пара. Немците изпратиха 350 евро като след приспадане на такси останаха 660 лв. Това значително ни облекчава, но до крайната сума има още доста особено ако и Гошо лети. Бихме били благодарни на всяка помощ.
В събота ще се прави пробно мерене на кученца и клетки и ще се разбере с малко по-голяма точност крайната сума. И ще стискаме палци до 30-ти тия палета да не растат много :))

Публикувано: 21 October 2011 - 06:43 PM
Утре ще разберем и окончателната сума и съответно колко ни остава за досъбиране - ще направим проба в какви клетки влизат малките, от което зависи цената за каргото. Ще пиша утре с новини.

Публикувано: 23 October 2011 - 12:09 AM

Публикувано: 29 October 2011 - 06:58 PM

ВИПАССАНА

Вход

Горе
 Цитиране +