Кучка роди кученца на Орлов мост
Публикувано: 13 August 2011 - 10:24 PM
Пу-пу, дано да имат късмет, да си намерят добри местенца, стискам палци!
Публикувано: 14 August 2011 - 09:50 AM
Днес всички си хапнаха добре и после взеха да се боричкат. Не за дълго обаче, с пълни тумбаци скоро се проснаха да поспят.
Мама беше там и този път не ме налая, но дистанцията продължава да я поддържа същата.
Да започнем да им пишем обяви вече? Колкото са по-малки толкова по-голям шанс имат. Най-добре за всяко отделна обява, затова дали някой иска да помогне с публикуването на обяви?
От снимките вече си личи кой е момче, кой момиче затова бебчовците вече могат да се кръстят.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 15 August 2011 - 09:13 AM
Мама продължава да ме лае и бяга на безопастна дистанция.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 15 August 2011 - 09:32 AM
Бебе 2 - Оги
Бебе 3 - Оби ( Уан Кеноби :) )
Бебе 4 - Оливия
Бебе 5 - Офелия
Бебе 6 - Ори
Бебе 7 - Отава
Така харесват ли ви?

ВИПАССАНА
Публикувано: 15 August 2011 - 09:40 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 15 August 2011 - 10:13 AM

Офелия като че ли ще остане със светли очички

Стискаме силно палци и лапи на всичките бебешори да си намерят хубави домове и истински Хора!
На всички замесени в положителната развръзка на тази история до момента

Публикувано: 15 August 2011 - 03:13 PM
В събота ходих , нахраних ги и им смених водата( поставих още една кутия за вода.).Вчера -неделя заведох дъщеря ми и зет ми да ги видят. Нахраних ме ги , майката излая няколко пъти, отдалечи се и ни следи какво правим. Направих още 12 снимки и 4 видеоклипчета да им се радваме. Вече се хранят със всякаква храна. Ще бъда много щастлив ако след време имаме обратна връзка с осиновителите.(не ми е безразлична тяхната съдба).
Публикувано: 15 August 2011 - 04:31 PM
Как трябва да храним любимците си: митове и легенди
Цитат
Кокалите не са храна, те водят само до проблеми – запек, запушвания, повръщания, хронични гастроентерити, колити, перфорации на черва, спазми на пилора и още, и още, и още....
Равносметката – само защото сте решили, че това е по-евтин вариант за хранене или защото “ама то обичка, как да не му дам” – ветеринарният ви лекар ще ви зарадва с протяжна терапия, често операция, а впоследствие с предписание на скъпа диетична храна. Дали си струва?Според мен не. И да, дори сварени кокалите са опасни, нищо, че стават на каша в тенджерата. В червата на кучето стават на пясък. Ако толкова държите му дайте бульона. Костите хвърлете.
Публикувано: 15 August 2011 - 09:09 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 August 2011 - 10:48 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 August 2011 - 10:59 AM
Иначе кученцата бяха поизгладнели и писукаха от нетърпение да сипвам манджата

ВИПАССАНА