Кучка роди кученца на Орлов мост
Публикувано: 25 August 2011 - 08:27 AM
Днес бяха много щастливи малчовците и почти не ми обърнаха внимание. Когато отидох си играеха на полянката до храста. Дойдоха, хапнаха и веднага пак се върнаха там да се боричкат в групички по две-три, огряни от сутрешното стоплящо слънце.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 25 August 2011 - 10:31 AM
Ma-ti, в 25 August 2011 - 08:27 AM, написа:
Не мога да си представя как точно щяха да се боричкат в храста на Орлов мост.
Тия щастливи хлапета идея си нямат, че живеят втори живот благодарение на вас!

Публикувано: 26 August 2011 - 01:02 PM

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 28 August 2011 - 11:29 AM

ВИПАССАНА
Публикувано: 28 August 2011 - 09:35 PM

ВИПАССАНА
Публикувано: 29 August 2011 - 10:48 PM
Днес в храста на кутретата имаше събрание на врабчета и от него от далеч се чуваше чуруликане. Жалко, че всички врабчовци се разлетяха с моето пристигане и така им развалих събранието. Бебоците пък явно бяха ходили на плаж в близкото блато, защото дотичаха с кални лапички, които оставиха по белия ми панталон

ВИПАССАНА
Публикувано: 30 August 2011 - 10:15 PM

ВИПАССАНА
Публикувано: 01 September 2011 - 08:52 PM
Тази сутрин ме посрещнаха още на пътеката, супер гладни, въпреки че на вечеря бяха яли повече от обикновено, като разбира се първа дотърча Оливия (черничката дебелана), тя е най-дебеличка от всички, и толкова беше нетърпелива да им сипя, че част от манджата отиде на главата и :)
На връщане една жена от близкия стоежа ме пита какво ходя да храня там всеки ден. Отговора беше според мен ясен - кученца :) Тя обича животните и нищо не би им направила, но каза, че скоро сигурно ще почнат да ходят и при тях. И може би е права, защото вече си правят доста големи разходки. Днес следобед отивам, няма ги никакви, сложих им храна, смених им водата, викам ги, никакви ги няма. Отидох да ги търся из поляните зад храста - няма ги, много се притесних, стоях, виках ги, накрая чух познатия лай на майка им и след малко и бебоците дотърчаха! Бяха ходили на разходка с майка си. Вече доста пораснаха, а никакви осиновители няма на хоризонта

ВИПАССАНА
Публикувано: 03 September 2011 - 09:44 PM

ВИПАССАНА
Публикувано: 04 September 2011 - 01:10 PM

ВИПАССАНА
Публикувано: 05 September 2011 - 10:19 AM
Днес видях кученцата след като 10 дена не бях ги виждал и ми се струват много порастнали

ВИПАССАНА
Публикувано: 06 September 2011 - 08:04 AM
Веднъж се засякахме с жената и мъжът от строежа, които също ходят да ги хранят. И двамата са много добронамерени. А те по цял ден са относително наблизко и биха им помогнали, ако имат нужда. От друга страна сигурно ще се научат да ходят при тях на строежа, но не виждам как това може да бъде спряно.

ВИПАССАНА
Публикувано: 07 September 2011 - 08:22 AM
Каквото им е писано, за нас е важно, че им дадохме повече шанс, пък нали знаете....късмет.
Дори и да няма осиновители ще ги гледаме и ще ги кастрираме като им дойде времето. Всъщност дали са спряли да сучат?
Жената от Орлов мост иска да им върнем майкт да и я гледа. Ако смятате, че е дошно времето да нправим план, ако ли не ще чакаме още.
Поздрави.
Публикувано: 07 September 2011 - 09:35 AM
От една страна е хубаво, че е с тях и ги пази. От друга, обаче, не трябва да чакаме прекалено за кастрацията. А след кастрацията най-добре да я върнем направо там, където си е живяла.
Днес малките отново бяха много игриви и доволни. Храната изсмукват за нула време и вече се притеснявам, че майката много не яде, защото няма достатъчно време. "Прахосмукачките" изсмукват тяхното и моментално отиват при нея, а тя им отстъпва.

ВИПАССАНА
Публикувано: 08 September 2011 - 02:29 PM
Търсенето беше безрезултатно, а и този път вече бях по-спокоен че са с майка си. И действително към 15 часа всички бяха в наличност, щастливи и гладни, разбира се :)

ВИПАССАНА
Публикувано: 09 September 2011 - 05:36 PM
Благодарим отново на verter за хуманитарната помощ!

ВИПАССАНА