МНОГО лош навик :/
Публикувано: 06 July 2006 - 12:57 PM
Питам без ирония и прочее задни мисли.
Офф - твоят офф ми е до болка познат ....През ден - подобни терзания.Ми т`ва е- да не искаш само мислещи да имат кучета.....Край на Оффа-а.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 July 2006 - 01:23 PM
Но категорично предпочитам да не се стига до потискане на инстинкти без нужда.
Публикувано: 06 July 2006 - 01:28 PM

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 06 July 2006 - 01:34 PM
В крайна сметка човекът определя играта според собственото си виждане. Ако нещо много те тормози и застрашава вашето общуване - потискаш инстинкта, ако си склонен да го понесеш - не го потискаш.
А конкретно по въпроса с шкембето: за средно куче не е нужно да се кълца. Даваш му цяло парче и бягаш бързо от местопрестъплението b)
Публикувано: 06 July 2006 - 01:39 PM

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 10 July 2006 - 08:16 PM

Няма лошо куче,има лош стопанин.
Публикувано: 10 July 2006 - 09:26 PM

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 14 January 2009 - 08:58 PM
Публикувано: 14 January 2009 - 10:38 PM
Не ме питай, има раздел за хранене.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 March 2009 - 09:04 PM

Искам само да ти кажа че малките кученца са изключително своенравни(личен опит) и палави Когато порасне ще се осъзнае и шляпанията ще дадат резултат

Публикувано: 22 March 2009 - 12:47 AM

Публикувано: 04 October 2010 - 08:54 PM
Имам куче на 1год, и 2 месеца. Никога ама НИКОГА не е ял фекалий ... От скоро се събираме пак на старото място, със старите му познати от детството .. :) хах е възниква проблем. Близо до поляната има градски тоалетни забравени много отдавна .. Та всички кучета хукват и нашия с тях и се връща ... с ако в устата .. направо паднах. Това става след като другите кучета ходиха поне 10 пъти до там .. на 11-тия се разсеях и като се обърнах вече беше там и тогава го донесе .. :( .. На следващия ден заминахме за почивка и го оставих на майка да го гледа. Докато си говорила с приятелка (тъй като кучето е със седем метра ролка) изведнъж се обръща да го види какво толкова души и хоп .. той целия омазан в ако (течен вариант). Е след два дена се прибираме ... и айде .. на лекър, че нещо му има на устата ... е нова изненада ЕКЗЕМА от боклуците ...
Някакъв съвет как да го отучим .. вече не е бебе ... Сега на площадката пак тръгва да яде .. викам му "Не" маха се и за секунда да се разсея и пак е там ...

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 04 October 2010 - 09:33 PM
Не е най-добрата тактика, но върши някаква работа.

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

Публикувано: 04 October 2010 - 10:15 PM
2.Всяко куче има индивуални нужди и те, не се покриват с модела.Затова има добавки/витамини,минерали и т. н.
3.Телешкото шкембе върши работа защото,работатат му е да преработва бавно храната .И,къде мислите че,се отлагат тези вещества и как се възприемат от орг. на телето.Ако,бъркам нека ме поправят.Пиша го,защото при такъв случай давам минерални добавки на кучо и проблема е решен.
По принцип,всяка промяна в хранителните навици на кучо,е признак за някакъв проблем.

Няма лошо куче,има лош стопанин.
Публикувано: 05 October 2010 - 08:24 AM