Мислех че е малка още мацата,уговорих ги за кастрация,но докато се организирам и Марта родила

Марта е дворна котка,в къщата не се допуска и не получава особени грижи.Аз пращам гранули и обезпаразитяващи,така че не мизерства съвсем,но не ходя и често там та да я наглеждам.
Марта е полу-дългокосместа,по-малка от година,нежна и грациозна е,но не е свикнала много с хора,в смисъл там хората общуват с нея колкото да и дадат храна

Не държат особено на нея,така че ако и намеря дом няма проблем да я дадат,но не тя е проблема и не за нея пиша тази тема,а за бебочетата.
Видях ги за първи път наскоро,преди 4-5 дена,вече ходеха,макар и не съвсем стабилно.На каква възраст са никой не можа да ми каже.Изглеждат съвсем мънички и лекички и опитват вече да ядат,макар и не много успешно.Оцеляват си на двора сам-самички и не са изхвърлени досега само защото обещах да им намеря дом.
Толкова бяха бълхлясали,че е трудно да си представите.Днес ги пръсках с Фронтлайн- спрей,защото друго не знам дали биха понесли на тази възраст( не са на повече от месец).
Та да ви представя триото красавци(влюбих се от пръв поглед в дребосъците и вече завиждам люто на бъдещите късметлии)
Вижте колко са мънички

Не разбирам много от котета,но знам че трицветните винаги са женски.Така че си имам две трицветни момиченца-
Мацудейра

и Мандаринка

и едно черно-бяло момченце- Роки

Социални са и добрички ,разбират се с хора и кучета.

Не храня големи надежди ,но не ми дава сърце да не опитам.Ще ги видя пак след седмица най-рано,а вече ужасно ми липсват.
Иска ли някой котенце?